Sari la conținut

bik_motors

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

bik_motors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Roby, nu vreau sa te fac sa pari mai putin decat esti, pt ca esti baiat de treaba, asa ca iti explic "pas cu pas" You got mail! este ceea ce zic unele programele (gen Messenger) cand primesti un mail nou...sau, daca vrei sa extinzi, e ceea ce iti striga iubita cand aduce corespondenta.... CAPISCI?
  2. Univers Moto, paginile 52-52 ....sunt cateva gafe, e drept...asta e (i-am rugat, daca pot, sa puna si o poza cu Bik...si au pus cu mine<adica proprietarul>...dar macar au scris Bik ) La urma urmei, a gresi este omeneste, nu? ...shit doesn't just happen...shit takes time and effort!
  3. Roby....salve....sper sa nu ma uiti....tot un 230/60/15 imi trebuie...platesc! Numai sa apara ocazia...tinem legatura, ok?
  4. Sacalule, sper sa ai gura aurita...si nu ma refer aici la plombe
  5. Pai credeam ca asta se intelesese deja: motorul e facut in BT, de Bik, pentru mine, care sunt din SV. Mi se parea nefiresc sa pun motorul sub nick-ul meu, fiind creatia lui Bik. Trebuie sa recunosc, e unul din cei mai talentati oameni pe care i-am vazut. Dar sa nu crezi, Sergiu Q, ca el a facut 100% din motocicleta. Partea electrica a trebuit refacuta, parti inlocuite ( mi-am sacrificat Dacia si am pus carburatorul pe motor, alternatorul l-am luat de pe motocicleta unui prieten <Ovi, daca citesti aici,sa stii ca pana in primavara iti aduc alt alternator, k-lumea > ) , comenzile avansate le-am gandit eu...in fine...sper ca ai inteles ideea. Nu am pretins nici pentru o secunda ca e creatia mea, chiar daca unele idei de design (tobe pe o singura parte) le-am dat eu. Nu pretind ca am muncit cot la cot cu Bik. Departe de mine gandul asta. Fiecare cu felia lui...el cu motoare, eu cu "relatiile cu publicul" , cu singurul scop declarat de a iesi ceva din treaba asta . Am facut o intelegere cu el ca il fac si mai cunoscut decat este...si iata ca pana acum am reusit sa ma tin de cuvant - dovada: luna viitoare apare in Univers Moto, iar azi m-au contactat si cei de la MotoLife ca vor sa faca articol despre ea. In noul atelier se incepe cu adevarat munca la motoare, insa idea e sa se mearga de la NEpre in sus...urmeaza si o pagina de net, ca sa fie treaba si mai buna. P.S.: Sergiu Q, ma bucur ca mai sunt oameni carora le pasa, dar data viitoare intai intreaba si dupa aceea lanseaza acuzatii...ca sa nu se simta ofensat nimeni, ok?
  6. Salutare, Kerosen! Da, telescoapele sunt ale lui, insa difera asezarea la cele din spate(probabil se vede si in poza), iar cele din fata au fost imbracate (si par upside-down). Carburatorul l-am luat de pe Dacia mea Galeriile au fost facute din inox. Nu ma deranjeaza ca scrie Harley pe cauciuc, sincer Daca imi poti spune cum sa facem (logic, dupa Rev), ti-as fi recunoscator. Insa mult mai mult ma intereseaza un cauciuc pe spate. Tu de unde esti?
  7. Ai dreptate, Roby, la faza cu "guma". Insa s-ar putea sa fac un efort si sa imi iau unul. Daca ma hotarasc, poti sa ma ajuti? Platesc ce trebuie, normal
  8. Roby, aripa fata de fapt sta mai aproape de cauciuc, dar acum era putin dezumflata, si oricum am scos-o doar putin la poze, nu sa ma dau cu ea
  9. Roby, cred ca ala pe 250 e o alegere mai buna, nu? Ca oricum,tras pe janta, si cauciucul asta are 240
  10. ...dar ca sa raspund in asa fel incat sa vada si ceilalti...rotile sunt facute, nu sunt cumparate de nicaieri.
  11. Daca ne luam dupa ce motoare am vazut aici, chiar ca imi creste inima... Am sa mai fac poze cu motorul meu, sa le postez aici...dar TAAARE as vrea sa imi spuneti si mie unde pot sa cromez si eu cateva piese...ca la noi in zona(Suceava, Botosani) cam slabutza miscarea. Dati un reply aici sau pe mail sau la telefon. Motorul a fost facut in BT, de BIK, proprietarul (preafericitul,adica eu) sunt din SV.
  12. Motomaniac stie Rotile sunt de masina (sau mai corect au fost), dar au fost "decupate"(deh, cand eram mici,toti stricam mashinutzele,nu?) si apoi s-a adaugat "minunea" care iti creaza impresia ca taie asfaltul cand mergi pe strada... De aici si problema: unde sa gasesc "gume" ca sa o "incaltz"? Daca voi auziti de urmatoarele dimensiuni, va rog, dati un reply aici si o sa dau eu o bere unde vreti voi Fata: 120/80/R15 Spate 225/80(sau 60)/R15
×
×
  • Creează nouă...