Sari la conținut

Klaus

Super Membru
  • Număr conținut

    910
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    claudiumetall

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    04.02.2001
  • Motocicleta
    vulcan 800, intruder 750, gsx 550, nipru
  • Numar Moto
    toate cu Ag.
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    simson, dnepre, vulcan 750, gsx 550, intruder 750,vulcan 800........
  • Interests
    dracu stie..

Vizitatori Recenți Profil

1.276 citiri profil

Klaus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mmmda, asta da, baga mare.. arata bine rau linia, felicitari
  2. Da probabil e vorba de asta ,facut pentru un tip din Bucuresti acum 2 ani Daca este vorba despre rezervorul din imagine asta-i facut de mine cu Bono, daca nu e vorba de asta... scuze. Nu am mai lucrat la motorul ala din motive lesne de-nteles.
  3. Klaus

    a new musclebike

    noul proprietar, Gabi Mobristu, sper ca va duce la final muscle bike- ul care l-am inceput. GSX 550 ES , vreo 70 cp.
  4. Klaus

    BURSA LOCALA

    de vanzare piese pentru choppere. trageti un ochi ca tot sunteti din pitesti si e moca drumul. /index.php?...&start=1020 /index.php?...2561&st=980 dati in jos si cautati anunturile mele.
  5. Klaus

    Kawasaki Vulcan

    la cat de simplu si de bun e 800 nu vad de ce ar fi mai nasol 900 sigur e mai simplu oricum cre k are injectie, da se schimba cumva dak nu-ti place.
  6. l-am tot cautat pe torenti de-o saptamana dar gasesc numai falsuri.
  7. Intrunire frumoasa, si atat, in rest prea mult ungurism in tara asta. Cica e Romania. Parca am plecat in concediu in Ungaria. Noroc cu noi ca sunt toti rockeri , concerte pana la 4 dimineata, nu ma asteptam,ultima ttrupa habar nam cum ii zice canta numa i rammstein, si canta mult prea bine, felicitari, inca o chestie, mi se pare ca au dat o caruta de bani sa-l aduca pe nea Atila sau cum lo chema sa se dea pe sfera. sanatate multa ii doresc, urla unu pe limba lor ceva, prea multe minute, la un moment dat a tradus," premiera nationala: 5 m in diametru" buuuun sa traiesti. m-i se baga un ungur in fata la bere, super tare, il las sa-si ia berea, si-mi spune ceva, normal ca n-am inteles, ca as fi in tara mea, i-am spus ceva de genu pe romana " sa-mi bag p--a daca-nteleg ceva" ...............pauza. Apoi spune o fraza care contine cuvantul (iarta-ma) atat inteleg. Cuncluzie(pt cei ce se simt) traiti intr-o tara (Romania) sunteti nascuti aici, crescuti, punct.... rezulta ca sunteti analfabeti.........( cei ce se simt) Mie unu nu mia placut sa plec la intrunire la odorheiu secuiesc in ungaria. La mult ani
  8. Toalete mai multe si mai curate decat la multe alte intruniri unde te p.i.s.i in rahaturile albastre unde nu poti intra ( gen Sibiu) , bere la fel, mancare buna si ieftina, muzica ambele seri de nota 20, concursurile au iesit traznet, numai oamenii de distractie au ramas. Locatia, asta a fost, se stie ce s-a intamplat, oamenii au vrut totusi sa faca o intrunire care in afara de locatie ( ce a deranjat zic eu doar pe jumatate din participanti) a iesit mult mai bine ca alte intruniri.
  9. Klaus

    Dr Big La Chopperit :))

    [quote name= small bussines=good bussines = romania bussines
  10. da domne cum sa nu vin, plec vineri dimineata la prima ora.
  11. m-am plimbat ceva cu el, dar habar nu mai am cum il cheama, e parca din craiova cu facultatea la pitesti, s-a dus sa-mi ia o data ulei de cutie de la primu peco ca era uscata saraca si incepuse sa urle. da asa e
  12. Io zic ca-i da spaga 300 E si scapa.
×
×
  • Creează nouă...