Sari la conținut

DAS

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    Leasing

DAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bai stimate JET, nu am emis pareri despre proprietarii de comuniste ci despre motorete, citeste mai bine.Sa-mi spui sa va dau adresa si va astept sa ma corectati, cu mare placere.Daca stam sa citim posturile tu ai fost primul cu atitudine de putoi incepand sa dai cu invective.Asa ca bai stimate JET baga-te inapoi in propriul kur si lasa-ne.Da un mesaj pe privat daca vrei numele, adresa si nr de telefon pentru a pune cioparistii sa-mi dea la oase ca tu nu esti in stare.Hai pa mai JET
  2. Sint perfect de acord cu tine dar de ce intotdeauna cei mai neavizati fac cele mai dubioase comentarii ? Si de ce voinici si flacai ca zoltan si baiatul de mai sus cu air bike se dau cei mai mari si mai tari?Nu am nimic cu motoretele rusesti nici cu posesorii lor, dar acesti oameni sa se bage in propriul lor kur si sa vorbeasca la luna.Era vorba de o japoneza, cine stie cum franeaza o asemenea torpila in mana unui cunoscator stie ce spun.Parerea mea.Asa ca hai Sarbatori fericite si sa auzim numai de bine!
  3. La pariu ca esti mai putoi ca mine motociclistule care esti, abea astept sa-mi infiga in poponeata cbr-ul sa vedem care mai traieste dupa aceea.Pe scurt afla ca am si un Virago deci nu e chiar asa cum spui cu cioparistii , dar tu ai vorbit mai mult decat trebuie fraierica. Ma refeream la faptul ca agitatia cea mai mare o fac cei fara motoare, cei cu "roabe" nu isi pot da cu parerea pt ca niciodata nu vei putea compara o comunista cu o japoneza.Iar baiatul initiator al topicului daca era cu motorul ii baga milioane de carnuri in gat si in familie conservarului care i-a iesit in fata.Daca nu intelegi substratul du-te la padure.Bai Zoltan!
  4. Foarte multi din cei care raspund nu au motorete sau au din acelea care dezvolta max. 60 km/h .Hai sa nu mai injuram omul cu motorul deoarece multi nu stiu ce-i aia motocicleta.Roabele cu care mergeti nu se numesc asa. Hai multa sanatate!
  5. in legatura cu bozgorii : probabil omu care a facut aceasta afirmatie era frustrat in vreun fel sau altul, nu te speria si ei sint minoritari . Dar acu pa bune , eram intr-un oras din Harghita cind am vrut sa cumpar tigari shi imi spune vinzatoarea xdfgnxgmuyjk ca nu am inteles f bine , cert este ca nu mi-a dat. Sanatate
  6. Bai geely, aia e motocicleta serioasa nu pirtziitoare de a ta, iar vatmanul este denis minorule. Hai pa artistule
  7. Probabil intre Racari shi Mavrodin sau asha ceva. Luni pe la 9 seara (deja intuneric) am trecut pe acolo cu vara-miu amindoi cu mobretele , el era in fatza io in spate , cirduri de tzigani la portzi , il apuca pe un puradel shi ii baga in ochi lu var-miu spot din ala cu laser roshu, io din spate turez motoru ( cbr 600 rr)dau faza lunga ramine putzoiu blocat , ma indrept spre el shi ii bag un picior cu cizma in piept de a sarit cre ca fro 2 metri in spate , ie drept ca dupa aia am bagat putzin gaz dar ce sa faci, ca daca ne prindeau o rupeam in fericire.
×
×
  • Creează nouă...