Sari la conținut

LAURIAN

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LAURIAN

  1. Salut la toata lumea!

     

    Sint Laurian si locuiesc la Venezia (Mestre)

     

    Moto: BMW R1200 GS Adventure

    Experienta: 22 ani si km nu-mi aduc aminte (e al patrulea Bmw Gs)

    In August plec o saptamina in Romania, nu am un traseu precis dar daca e cineva interesat putem sa organizam ceva frumos,eventual minastiri,delta Dunari ,litoral,etc...

  2. Salutare!

     

    Eu ajung marti seara la Kaprun unde ma intalnesc cu inca 3 amici din Arad, si ei cu BMW.

    Avem de gand sa dam cate o tura zilnic... intr-una din zile facem Stelvio, in alta Cortina iar sambata vom fi la Garmisch.

     

    Laurian, am notat nr tau, poate ne auzim, te sunam cand venim spre Stelvio.

     

    Doru, am inteles ca deja ai vorbit cu Daniel, ati facut schimb de numere pe PM; poate ne vedem la Garmisch.

     

    Pt cine mai vine in zona, uitati si nr meu: 0043 664 632 4475

     

    Vlad :P

     

     

    Frumos traseul,sper sa ne vedem cu toti la Stelvio la o bere.O recomandare: fiti atenti ca cu ocazia radunurilor moto sint o gramada de "papagali"care se cred Valentino Rossi. Asfalt uscat!

  3. eu am fost azi la stelvio devreme dimineata, din ce am vazut ca urcau puhoi cand eu coboram nu ma mai intorc, sunt la cortina d'ampezzo, mai stau o zi si poimaine ma duc la venetia. pe 3 ma duc la garmisch unde stau pana pe 7. vremea e buna, chiar prea cald, in brenner si bolzano erau 34c.

    [/quote

     

    Distractie placuta,daca eram acasa ne-am fi putut vedea sa bem o bere,va fi data viitoare.........

  4. salutare joi seara voi fii la garmich iar vineri voi veni la stelvio am incercat sa te sun dar nu merge are nr ceva nustiu te salut Pompi

     

    Salut Pompi. Ai facut 0039 (Italia) inaintea numarului? Eu sper ca Simbata la prinz voi fi la Sondalo (oraselul unde vine organizat radunul)Incearca sa ma suni ori Vineri in cursul zilei sau Simbata,pina Joi dimineata sint in Franta cu serviciul.Numai bine!

  5. Salut Pompi,nu cred ca anul asta voi ajunge la Garmish,am fost deja de 4 ori,m-am cam plictisit.La sfirsit e cam aceiasi ciorba si anul asta am decis Stelvio,e foarte frumos,daca ai ocazie sa treci i-ti va placea mult.Daca esti prin zona suna-ma : ++39 3392774851 Numai bine! :kali:

  6. Salve!Nu a-si vrea sa te dezamagesc dar nu stiu daca e vreo afacere de a vedea Gibraltar,eu am trecut anul trecut intorcindu-ma de la Cadiz.Am facut Civitavecchia-Barcelona si de acolo am inceput cu Valencia,Cartagena,inainte de Almeria e nemaipomenit parcul natural Capo De Gata,sint niste plaje superbe,Cordoba,Sevilla e Cadiz.La Gibraltar in afara maimutelor,a strazii care atraverseaza pista aeroportului si a cabinelor telefonice tipice engleze nu prea ai ce sa vezi.Prezurile sint la acelasi nivel cu Londra,telecabina dus-intors pina sus costa 24 de sterline,eu am preferit de a parca motorul jos de unde se ia cabina pentru ca strada te duce numai pina la jumatea muntelui si costa 20 de sterline.Concluzia finala e :daca faci coasta spaniola si ai timp poti sa treci sa vezi La Rocca(Gibraltar) dar sa organizezi di Romania o excursie special pentru Gibraltar nu stiu cit sens are,eu si sotia am ramas un pic deluji.... :bigstar:

  7. Inainte de toate "Casa de piatra"! E frumos traseul care vrei sa faci, nu poti sa nu treci pe la Venezia cu sotia,e orasul indragostitilor,se gasesc campinguri (bungalows)curate si ieftine,de la Grossglockner merita sa intri in Italia facind la E 66 in acest fel ai ocazia de a vedea Cortina d"ampezzo,de acolo pentru a evita autostrada pentru Venezia(plictisitoara) i-ti convine sa faci Strada Statale Di Alemagna.Pentru a atraversa Adriatica trebuie sa cobori pina la Ancona de unde ai posibilitatea de a lua nava pentru Split sau pentru Zadar,de la Rimini nu e nici o nava care pleaca pentru Croazia.De la Venezia la Ancona sint 300 km,cam multi pentru ai face pe provinciala,autostrada e mai rapida si te costa 17,70 Euro,benzina azi costa 1,21euro.Dac te pot ajuta cu altceva scrie-mi! :grinbandit:

  8. Salut Relu,ideea nu e rea,problema e ca lucrez pe contul meu (sint artizan)deci nu a-si vrea sa fixam intilnirea iar din cauza lucrarilor pe care le am sa nu ma tin de cuvint,de venit voi veni sigur dar nu stiu cind.Consiliul meu e sa-ti aranjezi pt dormit pe undeva,anul trecut a trebuit sa fac 50 de km pentru a dormi,In zona Garmish era totul plin.Distractie placuta si poate ne vedem acolo! :cheers:

×
×
  • Creează nouă...