Sari la conținut

LAURIAN

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LAURIAN

  1. Salut la toata lumea! Sint Laurian si locuiesc la Venezia (Mestre) Moto: BMW R1200 GS Adventure Experienta: 22 ani si km nu-mi aduc aminte (e al patrulea Bmw Gs) In August plec o saptamina in Romania, nu am un traseu precis dar daca e cineva interesat putem sa organizam ceva frumos,eventual minastiri,delta Dunari ,litoral,etc...
  2. Salve!Cumti sa parut Serbia si Muntenegru?Ultima oara cind am fost in Yugoslavia a fost in 2000 si in August a-si vrea sa fac Serbia,Muntenegru si Bosnia(Sarajevo,Mostar etc..)Numai bine si viaj placut.
  3. Salut Pompi. Ai facut 0039 (Italia) inaintea numarului? Eu sper ca Simbata la prinz voi fi la Sondalo (oraselul unde vine organizat radunul)Incearca sa ma suni ori Vineri in cursul zilei sau Simbata,pina Joi dimineata sint in Franta cu serviciul.Numai bine!
  4. Salut.Te opresti la Garmish sau vi la Stelvio?
  5. Salut Pompi,nu cred ca anul asta voi ajunge la Garmish,am fost deja de 4 ori,m-am cam plictisit.La sfirsit e cam aceiasi ciorba si anul asta am decis Stelvio,e foarte frumos,daca ai ocazie sa treci i-ti va placea mult.Daca esti prin zona suna-ma : ++39 3392774851 Numai bine!
  6. Un salut la toata lumea!Daca va plac serpentinele si pasurile montane nu pierdeti Stelvio International:http://www.motoraduno-stelviointernational.com/ care se va tine intre 4-6 Iulie. Merita!
  7. Felicitari pentru curajul avut, in mod special pentru Pakistan si India.............
  8. Salve!Nu a-si vrea sa te dezamagesc dar nu stiu daca e vreo afacere de a vedea Gibraltar,eu am trecut anul trecut intorcindu-ma de la Cadiz.Am facut Civitavecchia-Barcelona si de acolo am inceput cu Valencia,Cartagena,inainte de Almeria e nemaipomenit parcul natural Capo De Gata,sint niste plaje superbe,Cordoba,Sevilla e Cadiz.La Gibraltar in afara maimutelor,a strazii care atraverseaza pista aeroportului si a cabinelor telefonice tipice engleze nu prea ai ce sa vezi.Prezurile sint la acelasi nivel cu Londra,telecabina dus-intors pina sus costa 24 de sterline,eu am preferit de a parca motorul jos de unde se ia cabina pentru ca strada te duce numai pina la jumatea muntelui si costa 20 de sterline.Concluzia finala e :daca faci coasta spaniola si ai timp poti sa treci sa vezi La Rocca(Gibraltar) dar sa organizezi di Romania o excursie special pentru Gibraltar nu stiu cit sens are,eu si sotia am ramas un pic deluji....
  9. Salut esti cumva tu?Am vazut 2 Adventure cu numere din Romania dar cu balamucul care era nu am reusit sa-i mai gasesc dupa ce am parcat.
  10. In August a-si vrea sa dam o fuga pe la minastiri in Moldova pentru 3-4 zile iar de acolo catre sud,Bulgaria,4-5 zile in Grecia si intoarcerea cu ferry la Ancona sau direct la Venezia.Tu ce faci,cind treci pe aici sa mergem la o bere?
  11. Sa traiesti Chif!Da,i-mi dau seama ca e imposibil pentru tine sa stai "cuminte"!Cum se prezinta strazile in Bulgaria?
  12. LAURIAN

    Bucovina In Poze

    Salut Chif!Cum merge?Totul bine?Adu-ti aminte ca daca treci pe la Venezia trebuie sa mergem la o bere neaparat!
  13. Inainte de toate "Casa de piatra"! E frumos traseul care vrei sa faci, nu poti sa nu treci pe la Venezia cu sotia,e orasul indragostitilor,se gasesc campinguri (bungalows)curate si ieftine,de la Grossglockner merita sa intri in Italia facind la E 66 in acest fel ai ocazia de a vedea Cortina d"ampezzo,de acolo pentru a evita autostrada pentru Venezia(plictisitoara) i-ti convine sa faci Strada Statale Di Alemagna.Pentru a atraversa Adriatica trebuie sa cobori pina la Ancona de unde ai posibilitatea de a lua nava pentru Split sau pentru Zadar,de la Rimini nu e nici o nava care pleaca pentru Croazia.De la Venezia la Ancona sint 300 km,cam multi pentru ai face pe provinciala,autostrada e mai rapida si te costa 17,70 Euro,benzina azi costa 1,21euro.Dac te pot ajuta cu altceva scrie-mi!
  14. Felicitari pentru poze,daca aveti de gind sa va duceti in Sicilia si treceti pe la Venezia opritiva sa bem o bere!Va urez multi km cu BMWul!
  15. Sa traiesti chif!Felicitari pentru fotografiile facute si i-ti multumesc pentru "publicitatea"care mi-ai facut.Data viitoare cind mai treci pe la Venezia suna-ma sa mergem la o bere.Nu stiam ca perechea care erau cu tine erau in luna de miere,trasmitele "CASA DE PIATRA"din parte mea.Un salut la toata lumea! !
  16. Camargue-COASTA AZURA-MONTE CARLO...............
  17. Salut Relu,ideea nu e rea,problema e ca lucrez pe contul meu (sint artizan)deci nu a-si vrea sa fixam intilnirea iar din cauza lucrarilor pe care le am sa nu ma tin de cuvint,de venit voi veni sigur dar nu stiu cind.Consiliul meu e sa-ti aranjezi pt dormit pe undeva,anul trecut a trebuit sa fac 50 de km pentru a dormi,In zona Garmish era totul plin.Distractie placuta si poate ne vedem acolo!
  18. Sper sa ne vedem cit mai multi romani la Garmish!!!!!!!Drum bun la toti!
×
×
  • Creează nouă...