Sari la conținut

poppescuc

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Buc/s2
  • Numar Moto
    B-9x-xxx

poppescuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pleaca cineva din Bucuresti, sambata de dimineata ? daca da, de unde si la ce ora?
  2. ar fi de mare ajutor o harta care sa ne arate cum ajungem la locul cu pricina (venind de pe autostrada)
  3. poppescuc

    Mea Culpa

    Vineri am primit si eu botezul asfaltului. Dimineata in drum spre munca pe Dorobanti in fata la Televiziune. Coloane de masini pe ambele benzi pana hat aproape de Piatza Dorobanti. Eu grabit sa nu intarzii, ce sa fac, o iau printre coloane. Aproape de statia RATB,vad ca nu prea e loc intre un matiz si o dacie bena (de fapt intre oglinzile lor) da zic ca fac un slalom si ma strecor . . . n-a fost asa. Am atins usor oglinda matizului m-am dezechilibrat si am atins mai tare oglinda daciei (era in stanga) ghidonul a tras stanga eu am pus picioarele pe jos si am tras de ambreiaj si frana, dar din inertie deja eram in fata daciei si motoru se inclinase prea mult pe stanga ca sa-l mai pot tine, asa ca m-am trezit lungit cu motoru pe asfalt. am taiat imdiat contactu am saltat repede (si cam greu) motoru de jos am pornit-o so dus am fost. Tipul din dacie nu a schitzat nici un gest in schimb cel din matiz s-a dat jos si m-a intrebat daca am patit ceva si mi-a zis sa am grija. Eu nu am patit nimic iar motorul nici atat (doar s-a indoit putin maneta de ambreiaj). Asa ca ce sa mai zic, concluziile si le trage fiecare (eu personal de acum incolo umblu cu ruleta la mine )
  4. nu de alta da am un interes /index.php?showtopic=28338 si in afara de asta vremea e superba
  5. FELICITARI pentru initiativa ! I'm there !
  6. poppescuc

    IN SFARSIT

    iar finalul da un nou inteles titlului topicului
  7. poppescuc

    IN SFARSIT

    o adevarata epopee cu hapyend neasteptat! mai buna decat 1000 de filme de oscar . . .
  8. nu pierd nimic daca dau o tura pana la Brasov intr-un weekend in care (COINCIDENTA) mai merg si alti motociclisti intr-acolo
  9. uite aici sunt date cateva detalii in plus : http://www.index2000.ro/articole.php?act=show&cat=8&id=13397
  10. multumesc de sfaturi. auzisem si eu ca daca sta fara acid poate sa cada pasta de pe placi. asa o sa fac; o mai pornesc odata asa cum e, o las 5-10 min si completez cu apa distilata
  11. salutare : Ciprian Postelnicu - numele; 24 ani (pamanteni) - varsta; pe diploma scrie economist si lucrez undeva in media si publicitate; ma dau din cand in cand cu o Suzuki GS 550E (am A-ul din apr2004) cand nu muncesc imi place sa ies . . . in natura - munte, pescuit, plimbari (cu motorul desigur), etc . . . . a, si am si o Mobra S50 care deocamdata nu merge (adica am stricat-o)
  12. Am si eu nevoie de niste sfaturi. Am dat jos bateria (Varta) de pe motocicleta - sa o bag in casa la iernat - si am constatat ca nivelul electrolitului (parca asa ii spune lichidului respectiv) din elementi e aproape la jumatate (sub minim) - ca in poza de mai jos. Motocicleta am cumparat-o in iul si vanzatorul mi-a spus ca bateria este noua (arata noua si e in termenul de valabilitate), si in plus am constatat eu ca merge bine - la un moment dat am tinut-o 4 saptamani nepornita, si cand am pornit-o am omorat-o vre-o 10min (mai dadeam la demaror mai stateam putin) si nu dadea deloc semne de oboseala. Acuma ma intreb daca sa ii completez lichidul (avand in vedere ca merge bine mi-e sa nu o stric); si cu ce (stiu ca de obicei se completeaza cu apa distilata, dar daca completez asa mult nu diluez prea tare?). Are ceva daca o las asa (pana observ ca incepe sa oboseasca)?
×
×
  • Creează nouă...