Sari la conținut

laurpopovici

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laurpopovici

  1. salut.am si eu furca de ij planeta 3 si rotii dar imi trebuie de planeta 4 cu frana pe disk ca pe spate am cauciucul cu janta din aliaj de ij planeta 4 si pe fata am pus furca de ij planeta 3 cu spite si nu se potriveste deloc si trebuie sa fac cumva sa iau si itp. Multumesc oricum si daca auzi pe cineva care are anunta-ma si pe mine te rog.

  2. laurpopovici

    Ij (izh)

    Imi cer mii de scuze pt deranj. Am si eu mare mare nevoie de furca din fata de la un ij planeta 4 aceea cu frana pe disc. am roata dar imi trebuie furca cu sistemul de franare . Am mare mare nevoie de de ea ca sa scot si eu comunista la plimbare. Va multumesc si astept un raspuns de la cineva care ma poate ajuta. Imi cer scuze pentru deranj.
  3. laurpopovici

    Ij (izh)

    Nu am nevoie de toata fata daca ma poti ajuta cu furca si cu frana pe disc (maneta cu furtunul si cu etrierul) la mine se blocase furca stanga cea cu prinderea pt etrier si am stricat-o (i-am rupt urechiusele) si frana este cam subreda maneta. si daca imi poti face un pret pt furca si frana in rest am tot la mIj-ul meu. Mai am o problema daca stiti cumva de unde as putea gasi siemingurile din motor sunt 4 simeringuri 2 pe partea dreapta 2 pe partea stanga si pe toba din stanga imi scoate mai mult fum deoarece cred eu ca imi trage ulei din motor in piston. (dimensiunile simeringurilor le-am gasit pe situl din rusia 1,2-25x52-1) Va multumesc si astept raspuns.
  4. laurpopovici

    Ij (izh)

    Cumpar furca fata ij planeta 5 cea cu frana pe disc. Daca stiti pe cineva va rog anuntatima si pe mine ca sa pot da si eu drumu la FETITA (mIJ-ul). Mesaj completat Am si eu nevoie de o furca fata de ij planeta 5 cea cu frana pe disc daca cunoasteti sau aveti va rog mult sa ma anuntati ca sa pot da si eu drumu la FETITA.
  5. laurpopovici

    Ij (izh)

    Cumpar furca fata ij planeta 5 cea cu frana pe disc. Daca stiti pe cineva va rog anuntatima si pe mine ca sa pot da si eu drumu la FETITA (mIJ-ul).
  6. laurpopovici

    Ij (izh)

    Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc. Mesaj completat Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc.
  7. laurpopovici

    Ij (izh)

    Salut! As avea si eu o intrebare problema am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am incercat sa desfac furca ij-lui meu si am cam dat rateu se vede si in poza. Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea ma poate ajuta cineva cu o furca completa sau macar paretea stanga cea cu prinderea pt frana pe disc. As mai avea o problema unde pot gasi niste manete de frana si de ambreaj lafel pe cablu deocamdata am pus pe motocicleta furca veche care are frana pe cablu. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...