Sari la conținut

Colonelu'

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Colonelu'

  1. da? si noua. cei din buc vroiam sa ne scriem si pe geci :D

     

    cu siguranta toti scolari si liceeni ar fi invidiosi pe voi si ar dori sa ajunga ca voi. e de mare angajament ideea, nu renuntati la ea, va rog. e pacat sa se iroseasca atatea posibile poze pentru cocalari.com/pipitze.net

    o geaca cu INCONSTIENT scris mare pe spate face furori in curtea liceului din cate am auzit.

     

    eu nu prea postez pe forum....... dar cand vad atata idiotenie nu ma pot abtine ..... mai ales ca il si cunosc p kiki........

    coxanelu este unu dintre retarzii de pe toate forumurile......... si abereaza f mult........sincer eu m-am plimbat d multe ori cu kiki si merge destul de bine....... fata de alti retarzi care au impresii ca ei sunt zeii motociclismului........

    in loc sa il sustinem si sa il ajutam sa treaca peste acest accident voi il sapati mai rau......... atitudine de rahat=oameni de rahat

     

    daca te omora pe tine in una dintre plimbarile pe care le-ai facut cu el, ai fi vrut ca parintii tai sa intre pe forum si sa-l incurajeze?

    ba manca-v-as gura voastra de talentati, voi cititi (asa, un mic review) ceea ce scrieti inainte sa postati? (vezi ca e retorica intrebarea)

     

     

    Se simte invidia bai baieti pe un baiat care are ce voi nu aveti sau nu aveati la varsta lui

     

    m-ai prins cois, recunosc. ma roade invidia, asta e purul adevar. atatia ani am strans din poponeata si am lasat copilashii flamanzi, doar-doar strang de un SS si... inca n-am reusit.

    ne-ai prins, postam pentru ca suntem invidiosi, nimic nu-ti scapa, n-avem cum sa te pacalim.

     

    - 80% din cei care au postat pe acest topic, sunt deranjati de faptul ca, kiki avea motocicleta de 130 de cai, ca se dadea pe o roata si ca a fost cumparata cu bani de la parinti.

     

    tu esti neam cu al de mai sus, nu? ca musteste genialitatea in amandoi

     

    Ideea este ca o persoana a murit, nu a omorat`o nimeni, a murit intr`un accident. D`aia se numeste accident pentru ca se intampla accidental (din greseala)

     

    gresit. nu e accident. e omor din culpa:

     

    Omor din culpa parca ii zice.

     

    Hai sa-ti spun in cuvinte putine. Ne doare fix in varfu' pluii ce motor conducea si de la cine e. Dureros este faptul ca la 2 zile dupa ce a omorat o fata a intrat nonsalant pe forum si cuvintele lui au fost:

    -bordura mi-a sarit in fata

    - sper sa mai dau bacul

    -coxanelule te rup cand te vad

     

    Niciodata nu a spus nimic de fata care nu mai e. In plus de asta tara asta e de (cuvant urat) ca a pus bordura acolo si ca el da in judecata pe mortii ma-sii cui gaseste sa-si dovedeasca nevinovatia.

     

    DUpa care a venit si tarla de negrisori analfabeti (nelipsita de altfel) care s-a gandit sa ne explice "talentele" acestui Rossi de "street GP".

     

    /agree

  2. poate el kiar nu are nici-o vina si asta a fost soarta fetei si daca nu se intampla cu el se intampla cu altul, sau in alt mod.

     

    marsh ma cu cabala ta si vrajelile astea cu karma si destin!

    cand vad toate fufele care nu stiu sa citeasca bine nici pe spatele unei sticle de apa plata care vin sa ne zica despre "soarta" mi se zburlesc penele pe spinare!

  3. Stai linistit ca probabil vei scapa cumva de puscarie, insa tine minte, pe fata aia o vei avea toata viata pe constiinta. Daca ai asa ceva

     

    ce constinta ma? omu e un imbecil patentat care nu realizeaza ce a comis nici macar in ceasul al 13-lea.

     

     

    Mie bunul simt imi dicteaza ca din respect pentru un alt motociclist (fie el imatur si teribilist, manelociclist, stunter, pusti de bani gata, agramat) dar care a omorat o fata pe greseala lui, sa fiu mai ponderat in afirmatii.

     

    a decazut din drepturi cand a facut ce a facut si apoi e venit tare-n clantza sa ne explica noua ca i-a aparut o bordura in fata din neant.

     

    Nu e neaparat vina lui ca a murit acea fata

     

    dar a cui p1zda masii e vina, ca ma apuca spumele? a bordurii? a intunericului? voi cititi ce postati inainte sa apasati pe butonul de reply?

     

     

    kiki sunt cutremurat de ce am citit aici....imi pare nespus de rau...viata e facuta sa o traiesti pana cand soarta isi cere drepturile....destinul a facut ca tu sa triesti si nimic nu poate sa schimbe asta...nu iti umbrii viata...regretele fac parte din viata dar orice ai fi facut tu nu ar fi ajutat cu nimic...asta e viata,o cv ....nu mai lasa toti terminati sa te darame....fata a nu a vrut sa te ia cu tine,soarta ssmd....tine capul sus,viata e facuta sa o triesti atat cat e....nu lasa toti teminatii astia sa te demoralizeze...fi tare ca se poate intampla oricui....

     

    johny, fratiorul meu alb, tocmai ai castigat un loc pe podium la categoria "imbecilul threadului", imediat dupa pretenaru' tau kiki. partea cu "orice ai fi facut tu nu ar fi ajutat cu nimic" te-a ajutat mult in fata juriului.

    o intrebare, totusi: daca mergea cu 50-60, hai 90-100, crezi ca ar fi ajutat la evitarea accidentului? daca avea viziera adaptata mediului ajuta? daca nu avea atitudinea asta teribilista pe motor si in afara lui crezi ca fata aia mai traia? evident ca nu, viata e o curva, soarta isi spune cuvantul, bla bla bla.

    mai lasa "final destination" si pune mana pe-o carte desi e prea tarziu pentru tine

     

    reisare O SA CARI CRUCEA fetei nevinovate toata viata...

     

    ce "toata viata" ma, macar sa aiba regrete cateva luni inainte s-o ia iar de la capat... ar fi mare lucru dar ma indoiesc

     

     

    ps: nu cred ca am mai postat pe forumul asta de cel putin 6 luni sau am 2 posturi in ultimii 2 ani dar cand am vazut ce debiteaza acest oligofren si pretenarii lui m-au scos grav din ale mele.

  4. ba da' faceti spam nu gluma :scratch:

    am intrat si eu pe aici dupa ce am primit link-ul de la ancootza (paishpe) si acum vad cat este de vivace comunitatea din militari (din randurile careia fac si eu parte)

     

    mi-a mai spus ca am intrat ca sateanu', cu bocancii plini de noroi pe thread (adica nu m-am prezentat) astfel incat o s-o fac acum:

    - adi

    - 30 ani

    - militari/apusului (chiar langa complex)

    - motoare detinute: am avut toate japonezele de 1000cc in ultimii ani, momentan tocmai am vandut r1 si astept sa vad ce urmeaza

    - poze: n-am la munca elocvente, daca ma recunoaste vreun vecin din astea sa-mi spuna ce si cum

    (un link de la un serres mai vechi)

     

    bafta!

    post-3133-1219657795_thumb.jpg

  5. Terminati bai cu balacareala!

    Numa' de atat sinteti in stare?

    Un bun prieten a murit si maine il inmormantam.

    Au mai murit si 2 nevinovati si al 3-lea e inca in coma.

    Abtineti-va de la cocoshisme de 2 lei si traiti-va viata atat cat mai este pe raboju' fiecaruia.

    Dumnezeu sa-l odihneasca.

     

    sa ne traim viata pe raboju fiecaruia? asa cum a facut si smardoiul ala de prieten al tau care a mai luat o familie dupa el?

    alte sfaturi mai ai? nu? stai jos, 2!

     

    si eu pe conservari :lol:

     

    or esti proasta or tanara si cu mult elan si nu citesti ce se posteaza cu atentie din graba prea mare.

    din tot sufletul sper ca nu amandoua.

     

    ps: mirceabv - respect!

  6. o intrebare, cam indiscreta, dar te rog sa-mi raspunzi sincer: te lauzi cumva?

     

    nu k n-ai avea cu ce....

     

     

    betzigash - nu se lauda nimeni, daca vezi primul meu post nici macar nu am zis ce motoare am avut. cand insa vad ca ma bat cu morile de vant, am pus o poza sa nu cad in derizoriu, incerc sa evit senzatia ca vorbesc despre ceva dar, de fapt, nu am experienta sau dau citate din carti/filme. eu chiar am mers cu mai multe, inclusiv cu saracia asta cu care a cazut nefericitul respectiv.

     

    Pt. ca stiu ca are calitati reale. Asa ca i-a o gura de aer, respira adanc, calmeaza-te si eventual vino sa ma cunosti, la o bere, un suc, cateva manevre, pt. a-ti arata ce se poate face cu o 'busa, chiar si in oras. Cat despre motoarele mai grele cu capacitate mai mica a motorului si mult mai greu manevrabile, sunt multe, de serie, crede-ma. Se pare insa ca tu le cunosti doar pe cele care le-ai vandut, pt. ca nu te satisfaceau, probabil.:unsure:

     

    daca cu un motor de 225 de kile si 1300 cc se pot face lucruri minunate in oras, cu unul de 165 si 600/1000 cc ce se poate face? eu la asta ma refer

     

    pai cred ca mai bine isi invata fierul unul care merge numai cu o motocicleta(si cred ca are ce vb despre ea) decat cineva care schimba 10 ca pe sosete :)...un om care a facut ani de zile zeci sau sute de mii de km pe UN MOTOR, are tot dreptul sa vb despre ACEL MOTOR :)

     

    e ca si cum ar trebui sa acceptam un posesor de hummer H1 care a facut cu el 100.000 km si-l cunoaste pe de rost si stie exact ce poate masina si ii stie dimensiunile si se descurca in oras de minune si parcheaza fara sa atinga pe nimeni si ar trebui toti sa credem ca AIA e masina cea mai buna pentru oras. ei bine, nu e chiar asa. mai sunt altii (ca mine, de exemplu) care s-au dat si cu hummer h1 dar si cu vw golf si pe astia nu prea poti sa-i prostesti cand le zici ca hummerul e cea mai agila, usor de condus masina posibila chiar daca ai facut tu 1.000.000 km cu ea

    alt exemplu: daca vine un sofer de troleibuz si-mi spune ca el are 500.000 km facuti in 3 ani pe troleu si s-a descurcat de minune cu el si ca n-a avut niciun accident si ca e deosebit de agila masinaria, ne luam toti trolee?

     

    ideea de baza e ca daca tot dati exemple d-astea ludice macar sa le si justificati sau sa spuneti care era termenul de comparatie.

  7. Topic inutil... :unsure: Nu va mai plangeti de greutate ca pixdele...Robert a zis super bine ce a zis :)

     

    nimeni nu s-a plans de greutate. are exact cat trebuie pentru un troilebuz ca sa fie stabil :)

    e si asta un avantaj, e ca si cum ai merge cu pasager pe o motocicleta normala, ai mai multa stabilitate, nu te deranjeaza vantul...

     

    anul trecut am avut 4 motoare cu care m-am dat si totusi n-am venit pe aici sa laud unul sau altul dar cand vad ce ineptii posteaza "expertii" de mai sus ma apuca rasul/plansul. cum sa zici de hayabusa ca e usoara sau ca e usor de manevrat sau ca e agila? sau macar sa specifici in comparatie CU CE este atat de buna/usoara... poate in comparatie cu un tramvai nu cu alte motocilete...

     

     

    NOTA 2 ! Stai jos...

     

    ma bucur ca ti-ai rupt din timpul pretios si ti-ai argumentat atat de mult interventia pe acest topic.

    e de apreciat si modul in care ai argumentat afirmatia de mai sus, cat de explicit ai fost cand ne-ai luminat pe toti cu ce am gresit eu.

    ma rog, unii nu pot mai mult, e scuzabil

    bafta la urmatorul post, sigur scoti mai mult de 10 litere din tine, poate faci chiar si o fraza, un enunt, ceva :crack:

     

    ps: ca sa nu mai vad replici d-astea imberbe (offtopic la offtopic) am atasat poza cu motocicletele pe care le-am avut anul trecut. intre timp au fost vandute toate, noii proprietari sunt useri aici, pot confirma.

    ii rog pe cei care nu au condus mai mult de 1 motocicleta in viata lor sa nu mai vina sa ne spuna noua cat de tare e motocicleta AIA si cat de bine se misca pe asfalt cu ea, ceva de speriat nu alta!

    post-3133-1216823666_thumb.jpg

  8. P.S. Pentru cei care nu cunosc nimic despre acest motor, pot sa va spun ca este mult mai usoara si mai manevrabila( pana in 6000 de turatii), decat multe motoare inferioare ca si capacitate sau putere.

     

    iar cei care cunosc acest motor rad cu lacrimi cand citesc asemenea aberatii :unsure:)

    intorci mai usor un troleibuz pe o strada cu sens unic decat busa :))

     

    am calarit de curand hayabusa si adevar graiesti, nici nu am simtit cand am ridicat-o de pe cric, usoara fata de multe alte motorete, chiar daca e mare si grea per total

     

    da, fulg nu alta. efectiv mai usoara cu 50 de kile decat un cbr sau un gsxr. sau era invers?

    tu cand ai spus ca era "usoara fata de multe alte motociclete" la care motociclete te refereai? la chopperele custom de pe discovery? sau la care?

  9. Asa incepator cum sunt eu, ii las pe multi in urma, cat despre incapator, nu mai vorbiti aiurea...am castigat concursuri de moto la 17 ani ai mei cati de zile aveti uni de pe aici care vb fara sa stiti.

    fata avea casca era asigurata, eu numi aduceam aminte, am fost amnezic in urma socului, cad despre inconstientza nu cred ca se poate vorbi. Io q rieju meu, va inghet privirile si imi spuneti mie ca sunt incepator...hahahahhahahahahaha.. Nare rost sa va zic eu voua despre experientzele mele ca ma doare undeva ce credeti voi ma nene. nicku meu e la caterink...decat sa sufar q nickuri si alte prosti...pe net eu sufar pe sosea ma nene...si cu ce am in cap. nu ma laud eu....ma lauda altii...nu miau murit laudatorii stati voi calmi. Intrebati pe cei care au motoare de 125 despre mine...si o sa auziti numai lucruri de care o sa ramaneti suprinsi. Mai sunt si dastia...care vb aiurea..p forumul asta...nici macar motoare nau..si stiu sa tasteze..angajativa ma dactilografi undeva...

    cat despre gramatik sunt pe forum nu la romana...atata cunostintze de nu sa mai vazut...:crack:)) pe voi

    Aveti grija de voi si de farfuria voastra!!Asfalt uscat tuturor!!

     

    ne-ai surprins pustiule, i'll give you that!

    rip

     

    ps: era o banca distrusa, un gard si un garaj de beton (care nu avea ce cauta acolo sun nicio forma)

  10. am fost acolo cand ai cazut, marea ta greseala (se poate vedea si din poza 1) e ca ai REFUZAT categoric sa dai drumul ghidonului pana in ultima clipa. efectiv te-ai dus cu tot cu motor pana te-ai infipt cu umarul in nisip. daca aruncai motorul in clipa surprinsa in poza 1...

    oricum, bine ca esti ok acum si ca ai scapat din accident si din spitalul de urgenta

  11. Incredibil . Nu-mi vine sa cred.

    Inca un prieten. Ce se intampla?

     

    Deja in seara asta mi-a fost frica sa ma mai sui pe motor.

     

    R.I.P.

     

    incredibil. nici noua nu ne vine sa credem. se pare ca ai niste prieteni retardati ale caror fapte au consecinte groaznice.

    ce se intampla? te faci ca nu stii ce se intampla? hai ca-ti zicem noi... are 23 de ani, motor de 2 luni si rupe gazu-n el prin statiune. ai inteles? despre celalalt vrei detalii? tot prietenul tau si ala... curse pe la posada si hop in rapa pentru ca era curba mai stransa decat a putut el sa abordeze.

    doi prieteni de-ai tai care au murit din jmeckerie si care au mai luat inca o persoana cu ei acolo sus.

    chiar ca incredibil...

    frumoasa gasca de motociclisti sunteti voi acolo la munte... nebunie mare...

     

    Imi e sila... :agree:

    Cum va permiteti frate sa vorbiti asa de cineva care si-a platit asa de sump greseala? Este vorba totusi de UN MORT!! :ok:

    Cel fara pata sa ridice bolovanul si sa arunce...dar pun pariu ca din zmeii care "nici macar :smoke:" nu se obosesc sa dea nimeni nu e alb ca laptele..

    TOTI OAMENII GRESESC! - iar astia care se poarta ca niste fete mari care se freaca in c u r si iau :ok: dar se bat cu pumnul in piept ca sunt fecioare imi provoaca scarba.... :P :ok: :)

    E adevarat ca ceea ce a facut este TRAGIC...dar si pentru el s-a terminat tragic...

    Fiecare sa invete din greseala lui, cei care au morti de jelit sa-i jeleasca iar cei ce vorbesc fara noima :)

     

    amice, te-au combatut destui pana acum, eu iti spun doar ca esti un retardat.

    in rest, numai bine!

     

    Pai daca nu deceda si scapa nevatamat il bateam pana isi facea nevoile in pantaloni si nu mai manca decat cu paiul decat dupa Revelion. Si ii dadeam si foc la ragalie cu mana mea. . . Ptiu!

     

    primul pe topic care a avut oOle sa spune lucrurilor pe nume

     

    In primul rand riderul este mort , ajungea si un rip , nu-i bine sa vorbestii de rau mortii

     

    ce vorbesti gigele? cine zice ca nu e bine sa ii vorbesti pe rau pe morti? si de ce? dar pe retardati e bine sa ii vorbesti de rau? inainte sa fie mort, individul respectiv a fost un retardat. pe ei avem voie sa-i vorbim de rau? e retorica, nu chinui neuronu pls

  12. adi, 29. bucuresti, permis de cativa ani, momentan fara motor (se remediaza aceasta situatie in maxim 2 luni)

    am avut 2 yzf-uri de 750, un cbr1000rr din 2004 si un zx10r 2006

    e posibil sa mai fi postat aici, sper sa nu ma lase memoria asa de rau (deh, varsta...) :moto:

     

    s-a remediat situatia, mi-a venit motorul:

    post-3133-1182939031_thumb.jpg

  13. pentru admini: sunteti niste imbecili? (a se observa retorica)

    am inteles, nu vrea penix-ul vostru sa lase pozele, ok

    dar sa nu pui un coment, un reply, un post in care sa zici BA RATATILOR, NU LE MAI CERETI CA NU VREA PENIX-ul NOSTRU SA LE PUNEM, ATI INTELES?

    mi se pare monument de nesimtire. iar cine e nesimtit cu mine, primeste apelativul de imbecil.

    no offence, nothing personal.

  14. sint curios care sint criteriile dupa care sint alesi adminii aici pentru ca sint cam paraleli cu moderarea...

    daca esti slab de inger (ala care le-a sters) si nu te duce capul prea tare, lasa pe altul admin aici si du-te la coolgirl.ro si admineaza acolo. sau la schituldarvari.ro

    frate, multi au sarit gardul...

  15. nu pot sa cred ceea ce citesc...

     

    - fara casca

    - fara restul echipamentului

    - viteza exacerbata (excesiva e un epitet prea bland pentru situatia data)

    - incepator?

    - o femeie care nu se asigura (desi, la 170... cum poti fizic sa te asiguri) si iese fara sa dea prioritate

     

    sinucidere? pentru ca nimeni nu este ATAT de inconstient...

  16. o casca decenta, marimea potrivita si legata corespunzator sub barbie nu are cum sa sara. parerea mea.

    daca o pui la misto si nu o legi ca mergi doar 2 strazi sau pana la terasa din colt si se inchide greu... asta e altceva.

    daca tu porti s si ai cumparat una xl ca ai gasit-o pe forum la pret bun si are desen misto... iar e altceva.

    daca iei casca noua (marimea ta si inchisa corespunzator) dar dai doar 79 de euro pe ea si apoi sare din cap la impact...

    cele de mai sus sint doar cateva cazuri de inconstienta, e posibil ca saracul om sa nu faca parte din aceste categorii

    rip

×
×
  • Creează nouă...