Sari la conținut

Colonelu'

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pgl_adi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    zx10r

Informații profil

  • Motociclete detinute
    r7 (da, exista), zx10r, cbr1000rr, k6, cbr1000rr, r1

Colonelu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cu siguranta toti scolari si liceeni ar fi invidiosi pe voi si ar dori sa ajunga ca voi. e de mare angajament ideea, nu renuntati la ea, va rog. e pacat sa se iroseasca atatea posibile poze pentru cocalari.com/pipitze.net o geaca cu INCONSTIENT scris mare pe spate face furori in curtea liceului din cate am auzit. daca te omora pe tine in una dintre plimbarile pe care le-ai facut cu el, ai fi vrut ca parintii tai sa intre pe forum si sa-l incurajeze? ba manca-v-as gura voastra de talentati, voi cititi (asa, un mic review) ceea ce scrieti inainte sa postati? (vezi ca e retorica intrebarea) m-ai prins cois, recunosc. ma roade invidia, asta e purul adevar. atatia ani am strans din poponeata si am lasat copilashii flamanzi, doar-doar strang de un SS si... inca n-am reusit. ne-ai prins, postam pentru ca suntem invidiosi, nimic nu-ti scapa, n-avem cum sa te pacalim. tu esti neam cu al de mai sus, nu? ca musteste genialitatea in amandoi gresit. nu e accident. e omor din culpa: /agree
  2. marsh ma cu cabala ta si vrajelile astea cu karma si destin! cand vad toate fufele care nu stiu sa citeasca bine nici pe spatele unei sticle de apa plata care vin sa ne zica despre "soarta" mi se zburlesc penele pe spinare!
  3. ce constinta ma? omu e un imbecil patentat care nu realizeaza ce a comis nici macar in ceasul al 13-lea. a decazut din drepturi cand a facut ce a facut si apoi e venit tare-n clantza sa ne explica noua ca i-a aparut o bordura in fata din neant. dar a cui p1zda masii e vina, ca ma apuca spumele? a bordurii? a intunericului? voi cititi ce postati inainte sa apasati pe butonul de reply? johny, fratiorul meu alb, tocmai ai castigat un loc pe podium la categoria "imbecilul threadului", imediat dupa pretenaru' tau kiki. partea cu "orice ai fi facut tu nu ar fi ajutat cu nimic" te-a ajutat mult in fata juriului. o intrebare, totusi: daca mergea cu 50-60, hai 90-100, crezi ca ar fi ajutat la evitarea accidentului? daca avea viziera adaptata mediului ajuta? daca nu avea atitudinea asta teribilista pe motor si in afara lui crezi ca fata aia mai traia? evident ca nu, viata e o curva, soarta isi spune cuvantul, bla bla bla. mai lasa "final destination" si pune mana pe-o carte desi e prea tarziu pentru tine ce "toata viata" ma, macar sa aiba regrete cateva luni inainte s-o ia iar de la capat... ar fi mare lucru dar ma indoiesc ps: nu cred ca am mai postat pe forumul asta de cel putin 6 luni sau am 2 posturi in ultimii 2 ani dar cand am vazut ce debiteaza acest oligofren si pretenarii lui m-au scos grav din ale mele.
  4. nu e naughty girl, e vorba despre alta persoana
  5. ba da' faceti spam nu gluma am intrat si eu pe aici dupa ce am primit link-ul de la ancootza (paishpe) si acum vad cat este de vivace comunitatea din militari (din randurile careia fac si eu parte) mi-a mai spus ca am intrat ca sateanu', cu bocancii plini de noroi pe thread (adica nu m-am prezentat) astfel incat o s-o fac acum: - adi - 30 ani - militari/apusului (chiar langa complex) - motoare detinute: am avut toate japonezele de 1000cc in ultimii ani, momentan tocmai am vandut r1 si astept sa vad ce urmeaza - poze: n-am la munca elocvente, daca ma recunoaste vreun vecin din astea sa-mi spuna ce si cum (un link de la un serres mai vechi) bafta!
  6. condoleante pentru aia mica, dudette!
  7. sa ne traim viata pe raboju fiecaruia? asa cum a facut si smardoiul ala de prieten al tau care a mai luat o familie dupa el? alte sfaturi mai ai? nu? stai jos, 2! or esti proasta or tanara si cu mult elan si nu citesti ce se posteaza cu atentie din graba prea mare. din tot sufletul sper ca nu amandoua. ps: mirceabv - respect!
  8. betzigash - nu se lauda nimeni, daca vezi primul meu post nici macar nu am zis ce motoare am avut. cand insa vad ca ma bat cu morile de vant, am pus o poza sa nu cad in derizoriu, incerc sa evit senzatia ca vorbesc despre ceva dar, de fapt, nu am experienta sau dau citate din carti/filme. eu chiar am mers cu mai multe, inclusiv cu saracia asta cu care a cazut nefericitul respectiv. daca cu un motor de 225 de kile si 1300 cc se pot face lucruri minunate in oras, cu unul de 165 si 600/1000 cc ce se poate face? eu la asta ma refer e ca si cum ar trebui sa acceptam un posesor de hummer H1 care a facut cu el 100.000 km si-l cunoaste pe de rost si stie exact ce poate masina si ii stie dimensiunile si se descurca in oras de minune si parcheaza fara sa atinga pe nimeni si ar trebui toti sa credem ca AIA e masina cea mai buna pentru oras. ei bine, nu e chiar asa. mai sunt altii (ca mine, de exemplu) care s-au dat si cu hummer h1 dar si cu vw golf si pe astia nu prea poti sa-i prostesti cand le zici ca hummerul e cea mai agila, usor de condus masina posibila chiar daca ai facut tu 1.000.000 km cu ea alt exemplu: daca vine un sofer de troleibuz si-mi spune ca el are 500.000 km facuti in 3 ani pe troleu si s-a descurcat de minune cu el si ca n-a avut niciun accident si ca e deosebit de agila masinaria, ne luam toti trolee? ideea de baza e ca daca tot dati exemple d-astea ludice macar sa le si justificati sau sa spuneti care era termenul de comparatie.
  9. nimeni nu s-a plans de greutate. are exact cat trebuie pentru un troilebuz ca sa fie stabil e si asta un avantaj, e ca si cum ai merge cu pasager pe o motocicleta normala, ai mai multa stabilitate, nu te deranjeaza vantul... anul trecut am avut 4 motoare cu care m-am dat si totusi n-am venit pe aici sa laud unul sau altul dar cand vad ce ineptii posteaza "expertii" de mai sus ma apuca rasul/plansul. cum sa zici de hayabusa ca e usoara sau ca e usor de manevrat sau ca e agila? sau macar sa specifici in comparatie CU CE este atat de buna/usoara... poate in comparatie cu un tramvai nu cu alte motocilete... ma bucur ca ti-ai rupt din timpul pretios si ti-ai argumentat atat de mult interventia pe acest topic. e de apreciat si modul in care ai argumentat afirmatia de mai sus, cat de explicit ai fost cand ne-ai luminat pe toti cu ce am gresit eu. ma rog, unii nu pot mai mult, e scuzabil bafta la urmatorul post, sigur scoti mai mult de 10 litere din tine, poate faci chiar si o fraza, un enunt, ceva ps: ca sa nu mai vad replici d-astea imberbe (offtopic la offtopic) am atasat poza cu motocicletele pe care le-am avut anul trecut. intre timp au fost vandute toate, noii proprietari sunt useri aici, pot confirma. ii rog pe cei care nu au condus mai mult de 1 motocicleta in viata lor sa nu mai vina sa ne spuna noua cat de tare e motocicleta AIA si cat de bine se misca pe asfalt cu ea, ceva de speriat nu alta!
  10. iar cei care cunosc acest motor rad cu lacrimi cand citesc asemenea aberatii ) intorci mai usor un troleibuz pe o strada cu sens unic decat busa ) da, fulg nu alta. efectiv mai usoara cu 50 de kile decat un cbr sau un gsxr. sau era invers? tu cand ai spus ca era "usoara fata de multe alte motociclete" la care motociclete te refereai? la chopperele custom de pe discovery? sau la care?
  11. in perioada asta am si eu un r1 nu sunt foarte incantat de ea, am pus-o la vanzare /index.php?showtopic=228610
  12. ne-ai surprins pustiule, i'll give you that! rip ps: era o banca distrusa, un gard si un garaj de beton (care nu avea ce cauta acolo sun nicio forma)
  13. Colonelu'

    01-03-2008 Amckart

    am fost acolo cand ai cazut, marea ta greseala (se poate vedea si din poza 1) e ca ai REFUZAT categoric sa dai drumul ghidonului pana in ultima clipa. efectiv te-ai dus cu tot cu motor pana te-ai infipt cu umarul in nisip. daca aruncai motorul in clipa surprinsa in poza 1... oricum, bine ca esti ok acum si ca ai scapat din accident si din spitalul de urgenta
×
×
  • Creează nouă...