Sari la conținut

Dimitris

Super Membru
  • Număr conținut

    1.006
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dimitrisdulhan

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha r6 2006
  • Numar Moto
    B XX UFU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Malaguti Phantom F12 50cc Aprilia RS 125 cc

Dimitris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Primul post al tau la care m-am amuzant, ma refer aici la ultima parte. ) Baieti si fete, de ce ne agitam atat? A mai picat unu, sa speram ca macar 5-10 se gandesc azi inainte sa depaseasca prin dreapta, sau sunt depasiti si vad un bec galben care palpaie. Se poate intampla oricui, e nevoie doar de o clipa de neatentie si pac, te-ai trezit cu rr-u in fata. Iar atitudinea lui night e de inteles, avand in vedere ca prea multi au sarit la beregata lui cu alte ocazii incat era de asteptat sa reduca si el cantitatea de informatii/interes pt aceasta comunitate. off-topic: pentru initiatoarea topicului, tu tot timpu primesti smsuri de genu asta observ. Vezi daca primesti vreodata ceva de un r6 negru cu rider a* atunci inseamna ca si eu am comis-o...
  2. Repet, celica e o masina usor de condus. sa rupi aderenta cu ce? cu fata? eu cred ca s-a speriat si a intrat in el. nu masina e de vina...
  3. Lasa frate, macar ala a scapat de societatea asta de ...... . Se agita lumea aici aiurea, noi ramanem cu toti idiotii care nu se asigura si ne nenorocesc pe viata. Pentru el e game over, pentru noi in fiecare zi e insert coin. Daca se continua asa in tara asta, o sa ajungem sa fim invidiosi pe astia care se duc asa brusc...
  4. Ca sa iti fuga spatele la masina aia chiar trebuie sa conduci f prost. Este aproape imposibil... ma rog, fiecare cu ce poate.
  5. Exista pe piata aftermarket un producat sau doi care ofera o solutie, e o piesa care vina chiar la culoarea motocicletei si arata foarte ok. Cam scumpa insa, undeva la 30 dolari fara transport. Insa nu te arunca foarte rpd sa o cumperi, vei muta in viitorul apropriat numarul inapoi pe pozitie, trust me ))
  6. Un accident in general presupune ghinioane mari, dar ca sa vezi ca viata e dura: cauta pe forum accidentul de pe magheru de acum cativa ani cu un honda repsol. Impactul a fost destul de usor (in traducere, moto 50 vs masina 20-30), insa la aterizare coastele au perforat plamanii. Vezi accidentul cu cei 3 bikeri care au picat in rapa pe serpentine, viteza legala. unu a murit Si eu recunosc ca sunt exceptii, dar poate ca si acest accident face parte din acestea. Poate o sa inteleaga si comunitatea moto ca nu trebuie imediat sa stabilim un vinovat. Noi avem datoria, pentru cei incepatori sa stabilim cauzele. Iar viteza in unele cazuri e greu de stabilit din niste reportaje facute noaptea, in care nu vezi aproape nimic. Nu cred ca este atat de educativ pe cat pare ca la fiecare accident sa vina 3 bikeri si sa tipe: daaaa, peste suta frate, evident. De parca ei au vazut pana acum diverse accidente la diferite viteze. Cred ca mai educativ este sa ne intrebam, cat de incepator era, ce experienta avea, si sa ne gandim ce putem face fiecare sa fie evitate aceste RIP-uri. Pana data viitoare, eu ma duc sa ma plimb. Mi-a zis parintele ca la fiecare post pe forum trebuie sa bag 50 km.
  7. Pentru laptop daca nu merge cu RCA-ul (iti pot invoca lipsa unu aviz de insotire, stiu stiu, suna sf, dar dpdv legal cred ca e acoperita ipoteza), poti sa il actionezi in instanta. Asta daca merita deranjul laptopul respectiv si doar daca ai specificat acest lucru in declaratia data politiei.
  8. )) cred ca am eu o problema de exprimare, imi cer scuze daca am zis ceva nepotrivit. Incerc doar sa ridic putin nivelul discutiei. Intra pe un forum strain sa vezi ce mare diferenta e, o sa iti lase motociclism.ro un gust amar.
  9. M-as amuza teribil sa imi cumpar o camera video si sa va filmez pe toti astia precauti in trafic din spate. Sa vedeti defapt ca toti o comitem, doar ca nu ne dam seama. Nu cred ca trebuie sa explicam, eu, tu, restu ca un pic de conduita preventiva iti salveaza pielea. Cine intelege bine, cine nu, apare aici, dar nici sa sarim cu gura imediat, vaaaai: dobitocul, vaaaai avea 100. Imi aduc aminte de un accident petrecut acum multi ani pe magheru, la orizont. Motociclistul avea aprox 50 km/h, echipament full si l-a facut praf unu. Imediat au venit cei ca tine: vaaaai, avea viteaza, pana cand le-a inchis un martor gura. Prejudecati de genu asta am intalnit doar la oameni limitati, si vreau sa cred ca nu esti printre ei. Baieti, sa nu fim ipocriti...
  10. Nu prietene, dar cred ca 7 ani fara sa gust asfaltul imi dau dreptul sa comentez. Si nu ma dau mare, ca nu iti fac tie un bine. Nu ma invata tu pe mine ce inseamna sa mergi preventiv. Nu ma invata pe mine ce inseamna sa incepi incet. O sa intelegi si tu ca astia nebuni de ii vezi tu prin oras, au inceput mai usor decat au inceput multi. Restu? De restu nu imi pasa, nu gust inconstienti care incep pe vitezane pentru ca e cool, si pentru ca vecinu a inceput pe R1 si a cazut doar de 2 ori intr-un an. Dar prefer sa planga masa, decat sa planga mama, ca nu s-a uitat cand a trecut strada, intelegi? Si poate nu ma enerveaza atat de mult faptul ca pot sa zac prin spitale, ca imi fac motorul, masina praf, ci faptul ca trebuie sa raman eu cu un om pe constiinta doar pentru ca nu s-a asigurat. Dar repet omule, sunt accidente pe care nu ai cum sa le eviti. Poate ca aceste este unu dintre ele. Iar pentru cel care imi sugereaza sa si franez in timp ce evit, iti multumesc, dar cred ca ai inteles din prima ce am vrut sa zic, nu trebuia sa incerci sa pari destept.
  11. Incep prin a imi cere scuze din start pentru ce voi spune. Nu prea stau pe mult pe forum, dar astazi ti-am citit deja cateva posturi si se impune un reply. Daca fata ta de 4 ani fuge aiurea are sanse, nu cred ca joaca cineva darts cu ea pe post de tinta, dar dobitoc este cel care nu o invata cum sa traverseze sau cel care o lasa nesupravegheata. In viata, nu pe forum, sunt mai multe variabile, si cred ca toti stim asta, dar ne place sa ne c@c@m aiurea pe noi si sa ne jucam de-a politistu criminalist. Viteza, POATE, a fost o variabila. Pietonul chiar a fost un FACTOR, fatal chiar, pentru el si motociclist. p.s: vezi ca si cu enduro, chopper, naked se moare... Nu ai 20 puncte iq in minus daca ai ss, e o chestie ce tine de personalitatea fiecaruia. Crezi ca daca imi iau ktm o sa merg mai incet? Chiar nu cred. Mesaj completat Sunt accidente in care chiar nu mai ai ce sa faci, vrei sa eviti, evita si el pe dreapta si asa mai departe. Cand e sa mori, mori, chiar daca ai ss sau transalp. Sper sa intelegi asta the easy way, nu sa citim si despre tine la rubrica asta.
  12. Asta se intampla la noi. In alte locuri, nu neaparat mai civilizate, ca aici e chestie de legi, nu de iq, se iau in calcul mai multi factori. Spatiul de prioritate daca vrei sa ii spunem asa este calculat in functie de viteza admisa pe acel sector de drum. Desigur, respectivul nu avea 50, dar nici 150. Cred ca stim toti cat de fragile sunt carenele la ss-uri, daca avea peste 100 o facea naked. Iar la masini nu prea exista ranforsari pe mijlocul haionului. In cazul de fata toata energia s-a concentrat intr-un singur loc, motocicleta prin forma, avand rol de cutit. Off-topic: misto pozele, profi... Mesaj completat Nu te-ai plictisit ma? Si tu pentru mine esti un imbecil, imi pui in pericol buna dispozitie. Chiar nu inteleg de unde pana unde ai facut tu aceasta legatura. Cum ai ajuns tu la concluzia ca era un imbecil? Ai absolvit cumva o facultate de psihologie, ai vreun master in domeniu de iti poti enunta cu atata usurinta o parere de genu asta? p.s: stii de ce ii spune accident?
  13. Din pacate, la tine experienta incepe sa se masoare in posturi din ce vad. Parerea mea, ca e forum si am voie sa o exprim parca, e ca s-au facut doua bisericute, as in: Bisericuta Pro-Nightwolf (chiar manastire as putea spune) - oameni fara frustari, care incearca sa vada si partea legala a unui accident, pentru ca in general partea legala ne repara motocicletele. Oameni care nu injura fiecare politist pe strada si care stiu cate ceva despre codul asta rutier de la noi. Bisericuta Anti-Nightwolf - pfff, secta e mai potrivit? Oameni necajiti, cu amenzi luate pe nedrept care nu au curajul sa faca misto de un politist face 2 face, ci doar pe forum unde nu exista pv, pix si chitantier. Eu personal prefer sa mai aflu cateva lucruri despre partea juridica a motociclismului, sa nu ma trezesc ca imi retine permisu iar reactia mea sa fie una otv-ista : nu domnu ca stiu eu de pe forum ca nu ai voie. Prefer o sursa directa decat 10 indirecte. on-topic: datele problemei: 125cc 17 ani pasaj viteza groapa? daca stam sa cautam, la fiecare accident o sa gasim gropi in apropiere, 10m - 100m, nu mai conteaza, nu se poate sa fie motociclistul praf, nu? De ce pornim de la premiza ca toti sunt buni la chestia asta? Mie imi suna mai mult a eroare umana. De ce trebuie sa zicem ca taicasu e vinovat? A condus el? A proiectat el pasaju ala de toata jena? Ma indoiesc. Cand mori asa, mori pe mana ta, mori ca ai fost prea prost sa iti dai seama ca nu esti bun pe motor.
  14. Dimitris

    24.11.2009,TECUCI

    Dar spune-mi te rog... a agatat si el doua sau trei tipe cu povestea asta? Imi pare rau ca sunt multi care pun botul la asemenea povesti, si in general sunt doar cei care nu au mers cu adevarat tare in viata lor.
  15. Dimitris

    accident piata unirii

    Sa dea cineva link'u topicului, soferului care era sa ajunga in dambovita... Atunci sa vedem show...
×
×
  • Creează nouă...