Sari la conținut

konievic

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de konievic

  1. Stiu ca am mai intrebat odata , dar tot nu stiu despre ce poate fii problema

    am facut o filmare sa vedeti despre ce este vorba cu relantiu, fix dupa ce se termina shocu de oprit dureaza in jur de 5 minute oscilatia asta

     

     

    Mentionez ca am schimbat si bujiile si filtru de aer

  2. L`am verificat si era verde, l`am masurat era pana la -20 de grade, totusi am mai scos afara 500de ml , si am completat cu concentrat de antigel tot verde asa ca pt iarna :) sper sa fie bine

  3. Salut, dau si eu un UP la intrebarea asta. A mai patit cineva? Sau a rezolvat, fie si la alta mobra ? Pana acum si eu si un coleg cu un FZ6N mai nou cu un an ca al meu avem problema.

     

    Eu am dat o gaura mica in spate jos cu burgiu si am bagat silicon :))

  4. am tobele stock , problema o face numa cand se termina socul de ajuns la valoarea normala , filtru de aer de la yamaha din ungaria , si bujii cr9-eix iridium , parca nu se alimenteaza bine parca din cand in cand merge in 3 pistoane , poate o sa fac un video

  5. Mai sunt 2 fz6 uri in oras si la iei coboara liniar socul si dupa ce se opreste oscileaza in jur de 100 rpm , la mine 300 350 de rpm , ceva ii problema ca se aude si dupa sunet si chiar nu pot sa imi dau seama !

  6. :)) De murit nu moare , da ii enervant parca nu merge rotund motoru

    , dar problema ii atunci cand ii motoru rece si scade socul si ajunge spre valoarea normala de 1260 ,

    si incepe sa oscileze acolo , dupa ce merg cu el nu mai am probleme ,

  7. Am si eu o intrebare , am o yamaha fz6 2005 , am o problema cand scade relatiu si ajunge la valoarea normala incepe sa oscileze prea mult de la 1000 pana la 1340 , mentionez ca am schimbat bujiile si filtru de aer si aceasi problema ,

  8. Iauzi la el....si-a scos limitarea! ma pe tine mama ta nu te-a invatat ca alea nu se scot?:P glumesc.

     

    In mod normal....cand scoti limitatoarele de turatie(ca de fapt aia limiteaza,turatia motorului) sa manance mai mult si sa fie mai greu de controlat,daca ii scoti limitatoarele trebe reglate carburile,ptr. ca pistonasele urca mai sus ca de obicei.

    Dau exemplul pripriu:

     

    -A mea nici de-a dracu nu se plafoneaza! si a dracu sa fie daca are vreun nod....cu dynojet-uri stageIII gs-u trece pe modulul "nava spatiala" de la 7.000 rpm(astea le am eu)si raportul final oleaca mai lung,mergi cu 140-150 la 6.000-6.500 rpm.si daca mai pui si un filtru de aer K&N....esti numa' bun de transalpina!

    Sunt foarte curios cum o sa mearga cand i-oi pune cele 2 tobe sport(fara dbkiller) :P

     

    Hai ca a venit iarna.eu trebe sa-mi schimb lantu...e intins la maxim! deja mi-a sarit odata peste pinionu spate....alti bani alta distractieee

     

    Numai bine!

    Ce dynojet`uri stage 3 ai ?? ca is curios :) un link un pret ...:) ne facem toti nave spatiale:P

  9. Am si eu o intrebare , recent am desfacut busonul de la benzina pentru ca so blocat , lam desfacut tot lam uns, si nu am mai stiut unde vine o placuta mica si niste bilute de fier, capacul de sus nu mai este arcuit, si parca nu se mai elibereaza gazele, si am patit sa mi se opreasca motorul in mers parca raman fara benzina , se poate sa se faca vid in rezervor si sa nu mai curga ???

  10. Salutare!

     

     

    Propun un sondaj despre tobe .Ce tobe v-ati pune pe gs-urile voastre.Poze,opinii,sfaturi....

    Renuntati la sound pentru aspect? Dar invers?

    Eu unul sunt innebunit sa-i pun2 tobe stil original,una pe-o parte,una pe alta(totusi alta pozitionare)

    A mai incercat cineva asa ceva?

     

    Numai bine!

    Eu i`am pus o toba de carbon goala , imi place si cum arata mai ridicat si cum suna :)

     

    tobacarbon.th.jpg

     

    Uploaded with ImageShack.us

  11. Cel mai probabil ai un mic scurt, probabil vre -un fir face masa pe undeva. Daca n ai un multimetru ca sa masori cat curent pierzi, atunci - un simplu test ca sa fii sigur - este sa inseriezi un bec mic - de 5 w, de la frana, sau ceva de genu - la una din borne. Daca se aprinde, e clar. Daca nu se aprinde absolut deloc, e posibil sa ai o baterie foarte terminata.

     

    Dar, totusi, cel mai bine e sa faci rost de un multimetru, sa verifici si incarcarea bateiei, si la ce tensiune ajungi dupa ce se descarca. In cazul in care scade sub 12 V e bine sa deconectezi borna cand lasi oprit motorul altfel iti omori bateria.

     

    Apoi pasul firesc ar fi sa gasesti defectiunea, intrucat daca mergi asa cu ea (chiar daca incarca in mers) nu faci decat sa inrautatesti situatia.

    Mda , am fost la un electrician si mi`o masurat el pe acolo si in loc sa incarce materia releu...o descarca :lol:

  12. daca se descarca atunci cand sta nu e releul de incarcare. el incarca atunci cand motorul functioneaza. daca sta cu motorul pornit si se descarca e alta treaba.

     

    cel mai bine iei un ampermetru si masori (fara consumatori pe on) daca se scurge curent din baterie. ampermetru, spre deosebire de voltmetru il inseriez nu il legi in paralel.

     

    daca ai cosnum de curent cu toti consumatorii inchisi inseamna ca ai un scurt.

     

     

    dar fii sigur ca bateria e buna.. adica, in cazul in care o scoti de pe moto, o redresezi si o lasi in casa/garaj, pierde din tensiune mult cand sta nefolosita peste noapte sa zicem?

     

    Deci mam plimbat azi de 2 ori si o mers...am venit acasa am stat vreo 2 ore, pe cand mam vrut duce sa o pornesc iara becu de la neutru ardea foarte slab si bateria era calda ,

  13. Am si eu o problema, nu stiu din ce cauza cateodata mi se descarca bateria de la motor in timp ce sta , este cand in 1 ora se descarca aproape complet si`i calda bateria...mentionez ca am un gs 500 ! Oare am un scurt pe undeva sau sa fie releu de incarcare ??

×
×
  • Creează nouă...