Sari la conținut

doumy

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de doumy

  1. Am sunat la un service (www.kaore.net) sa ma duc pentru curatat/sincronizat/reglat carburatoare si au zis ca ma costa 170 lei. Nu e cam mult? Stiti cumva unde as putea sa ma duc mai ieftin? N-am mai fost niciodata si din ce mai citisem pe aici ar trebui sa fie cam 100 lei.
  2. misto proiect..keep up the good work o sa ma apuc si eu sa-i schimb look-ul dar mai intai s-o pun la punct din punct de vedere tehnic. tot caut o toba care sa sune mai gros..sa para suzana mai suparata. stie careva daca mai sunt baietii care faceau tobe de carbon AZF? sau ce alte tobe mai aveti care sperie copii mici?
  3. vazilro cu ce ii schimbi spatele? ceva custom sau adaptare de la alt motor? ma bat si pe mine niste ganduri d-astea necurate
  4. Am reusit sa pornesc suzana azi si am facut o tura cu ea. Simt ca nu prea mai trage da macar a mers. Are nevoie neaparat cred in primul rand de o curatare/reglare carburatoare. Ma ajutati si pe mine va rog cu un mecanic bun prin bucuresti pentru treaba asta? Eventual sa nu coste nici prea mult ca na...e criza..si mai am bani de bagat in ea. O sa-i schimb si filtrul de aer ca l-am desfacut azi si e dus. Deci..cine sare cu mecanicul? Multumiri anticipate!
  5. Mersi arrakis..am vb deja cu cineva sa imprumut un redresor. Cred ca si eu am carburatoarele infundate dar sa vad cum ajung cu ea la un mecanic pt o curatare/reglare. O sa mai incerc maine s-o pornesc ca altceva nu prea am ce sa fac aici la bloc
  6. Salut dragi GS-isti! Suzy a mea s-a imbolnavit si sper sa puteti sa ma ajutati voi. Am tot mers in ultima vreme cu ea de cand s-a mai incalzit..toate bune si frumoase. Ieri in schimb am facut o tura si la un moment dat in drum spre casa a inceput sa faca figuri in sensul ca dadea sa moara la relanti. Am ajuns acasa, i-am scos bujiile sa ma uit la ele si erau intr-adevar cam arse. Le-am curatat, le-am pus si am pornit-o iar. A pornit greu dar dupa ce a luat-o m-am invartit putin cu ea parea sa-si fi revenit. Azi am vrut sa plec iar dar n-a mai pornit deloc. Am si bateria proasta si nu mai da la automat. Am incercat s-o pornesc impinsa dar n-a vrut cu niciun chip. Nu stiu de la ce ar putea fi
  7. Aoleu de unde iau si eu una ca tare frumos te mai unge pe suflet. Si ca tot veni vorba de tobe care urla "suav", ce as putea sa pun si eu pe suzi sa mai raguseasca putin, sa urle mai gros? Stiu ca faceau niste baieti tobe de carbon, alea AZF parca de pe http://www.evacuarecarbon.com/ dar siteu nu mai merge. Oricum la iarna vreau neaparat sa-i schimb vocea suzanei
  8. Salut baieti! Abia in weekend cred ca o sa reusesc sa verific filtru de aer ca n-am unde pana atunci. Acum oricat de mult mi-ar placea mie sa ma manjesc, nu m-as baga inca la desfacut carburatoare, cel putin nu singur. As putea poate sa le curat dar de reglat in niciun caz. Stiti pe unde as putea sa ma duc sa fac o curatare/reglare? Si cam cat ar costa, ca as vrea ceva mai ieftinache daca se poate. In alta ordine de idei i-am mai redus ieri relantiul si am facut si o tura sa vad cum se comporta. Am fost surprins sa vad ca n-a mai facut deloc figuri si a mers bine, nu s-a mai turat ca nebuna. Daca stau bine sa ma gandesc inainte sa faca figuri avea relantiul cam mare, adica statea cand se incalzea bine pe la 1700, dar statea acolo nu mai crestea aiurea asa. Acum sta la 1300 calda dar m-am mirat ca nu s-a mai turat ieri Si cu relantiul cred ca m-am exprimat eu prost. O pornesc cu el tras maxim dupa care il las imediat pana se mai incalzeste la 1500 asa, cat sa nu moara. Poate nici nu dureaza 5 min, il tin pana sta ea la relanti singura.
  9. Nu stiu cum arata ca am vrut sa vad dar aici la bloc n-am sculele necesare si nu prea pot sa dau jos rezervorul sa ma uit. O sa incerc sa ma duc maine pana la cineva la garaj aproape de mine sa verific. Multumesc pentru raspunsurile de pana acum! Sper sa-i dam de cap pana la urma.
  10. Am ajuns cam tarziu acasa azi dar am incercat totusi sa fac niste poze la bujii..desi nu se vad bine deloc ca sunt facute seara cu tel. Am observat totusi ca erau deja putin inegrite, tinand cont ca le-am schimbat duminica. Si cele pe care le-am schimbat erau negre tuci, uscate, care din cate stiu eu inseamna un amestec bogat. O sa pun totusi pozele facute in seara asta si daca nu se vad bine o sa incerc sa fac maine altele mai bune pe lumina.
  11. Mda...credeam ca am scapat de problema. Azi dimineata am uns putin tija aia din fata carburatoarelor ca mi se parea mie ca se misca cam greu. Toate bune si frumoase, a pornit bine ca de obicei, am tinut-o vreo 4 5 min cu socul tras, l-am inchis, am pornit si mergea normal la inceput. Asta pana s-a incalzit bine si a inceput sa faca iar aceeasi figura-se tura singura si la relanti nu mai scadea sub 2500. Deci numai dupa ce se incalzeste bine face asa. Toata treaba asta a aparut de ieri cand i-am schimbat bujiile si i-am curatat lantul. Eu unul nu prea vad sa aibe astea vreo influenta dar de atunci a aparut problema. Incep sa cred ca nu ar fi de la soc cum speram la inceput dar nu pot sa-mi dau seama de la ce ar putea fi. HEEELP!! E suzy bolnava
  12. Salut! Am si eu o problema cu suzana mea. Imi face figuri socul si ramane turata in mers fara sa-l misc, adica este inchis complet dar tot nu scade turatia sub 2500 decat daca misc de el si nu mai are nici frana de motor in felul asta. Dupa ce misc isi revine pe moment dupa care face la fel. Banuiesc ca ramane cablul blocat dar nu inteleg cum se trage singur. Aveti idee ce sa fac?
  13. Multumesc pentru raspunsuri baieti! A inceput sa-mi placa si mie comunitatea asta a GS-istilor Oricum batranica mea, fiind din '91, e trecuta prin viata si are ceva revizii la activ. Sper sa n-am probleme.
  14. Va salut dragi colegi GS-isti! Sunt si eu nou printre voi si cum o sa-mi expire ITP-ul in curand la suzi, ma gandeam ca puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva la care sa ma duc sa fac inspectia Multumiri anticipate!
×
×
  • Creează nouă...