Sari la conținut

stefanpaval

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    stefanpaval

Profil

  • Locatie
    Suceava
  • Carnet moto din
    06.2007

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Rf 600 R...si cine stie ce o mai fi

stefanpaval's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult de sfaturi.asa patesti cand nu te pricepi la surubarit
  2. Salut! Am un Suzuki RF 600 R, an 1994 si de circa un an de zile am probleme la pornire,imi porneste in 3 cilindri cand vrea ea,iar daca o las nepornita mai mult timp,2 saptamani, trebuie sa ii schimb bujiile ca sa porneasca normal. Anul trecut am dus-o in service si i-a fost desfacut motorul,curatati segmentii de calamina,schimbate nush ce garnituri,recopnditionata chiuloasa, dar problema mea tot persista. Oare care sa fie cauza? Multumesc
  3. stefanpaval

    Bukowina Motor Club

    Concurs de whelie nu mi se pare o idee buna.e periculos si nici bodyguarzii ca`s naspa si fac abuzuri. Intrarea cu permis categ A nu cred ca e buna,e putin discriminatorie.Poate sunt oameni fara permis A dar in acelasi spirit cu noi. Turatul motoarelor,vesnica problema,nu cred ca o poate cineva rezolva.Eu nu`mi turez motorul dar nici nu ma deranjeaza cand altii o fac.Cei deranjati ar trebui sa incerce mai multe bautura si somnul va fi mai adanc In rest,numai bine!
  4. stefanpaval

    BURSA LOCALA

    Motociclistu`...poarta protectiile de genunchi ca o sa te doara genunchii cand imbatranesti
  5. Salut, Ma numesc Stefan si am primul RF din Suceava, si e si cel mai tare
  6. Nu stiam de ce a venit la un moment dat ambulanta.....sper ca nu e grav tipul.Sanatate multa
  7. Fiecare e liber sa se manifeste cum doreste la o astfel de intrunire,iar daca tu ai venit sa dormi linistit de ce nu ti-ai luat cazare la un hotel ca acolo era liniste multa Eu nu imi turez motorul din considerente de uzura,dar nu ma deranjeaza deloc daca cineva o face chiar langa cortul meu..ca oricum sunt prea beat sa aud ceva.Cred ca frustrati si retardati sunt cei deranjati. Sanatate!.......SUPER INTRUNIREA quote name='km453' date='Aug 18 2008, 11:26 AM' post='1404442'] Probabil ca privirile si urechile atrase de motorul ala erau de la bagatori de seama. Frumos motor, dar pot sa-ti spun ca din partea majoritatii motociclistilor prezenti, in momentul in care se tura si pusca motorul, atragea doar injurii si blesteme. Lucru de altfel valabil la toti frustratii, cretinii si retardatii care turau si puscau motoare diverse. Mai nou, din nefericire nu se mai intalneste o intrunire la care sa nu se gasesca si catva cretini care sa-ti stice cheful cu jegurile lor de motoare, care spre stupoarea generala, nu crapa, cu toate rugaciunile in acest sens . In rest, super faina intrunirea, felicitari organizatorilor. Oricand voi fi prezent la intrunirile voastre.
  8. stefanpaval

    Bukowina Motor Club

    Traiasca toti motociclistii si intrunirile reusite. A iesit foarte bine,felicitari organizatorilor,participantilor,echipei de muncitori de vis-a-vis,soferului de pe utilajul de nivelat asfalt si nu uitata sex oral la motociclisti!!!!!!!
  9. ....si motorul lui Ciprian care a fost vedeta intrunirii. Super reusita a fost intrunirea,organizarea,oamenii si beutura. Numa bine
×
×
  • Creează nouă...