Sari la conținut

Trip

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1985

Trip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare,am un scuter Aprilia sr 50 r din 2006 si i am schimbat bateria dupe care am constatat ca acul de la vitezometru sa blocat la viteza de 60 km,punct din care incepe sa mi indice viteza in momentul plecari de pe loc,i am scos bornele de la baterie dar nimic,stie cineva cum se reseteaza?Multumesc!
  2. Trip

    Nedumerire

    Multumesc,as dori sa te m ai intreb cum se aude motorul pe carburator fata de cel pe injectie in conditiile care au tobe la fel ambele modele?!Multumesc.........! --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 00:04 ------------- Mai stau si imi poti sau ma puteti ajuta cu un sfat pe mess.terytrip...............(va/iti multumesc)
  3. Trip

    Nedumerire

    esti destept si sant convins ca esti si chipesi ,sa fi iubit....! --- Mesaj completat în 18 Feb 2008 23:33 ------------- chipes,..........scuze !
  4. Trip

    Nedumerire

    dar cu zgomotul cum este?
  5. Trip

    Nedumerire

    Sal.pe toata lume,doresc un sfat,ce sami cumpar,un scuter Aprilia sr50,Fab.2007 pe injectie sau unul pe carburator?Multumesc..........!
  6. Trip

    Nedumerire

    Sal.pe toata lume,doresc un sfat,ce sami cumpar,un scuter Aprilia sr50 2007 pe injectie sau unul pe carburator?Multumesc..........!
×
×
  • Creează nouă...