Sari la conținut

ZALMOXIS

EX+
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZALMOXIS

  1. .....Ar fi bine sa ascundeti cumva topicul asta !!SERIOS!!!.....Adica sa-l cititi numai voi intre voi sa nu mai fie public ca .....e cam dezamagitor!!!
  2. DECI CINE A INTREBAT MAI DE MARCI!?!?!.... !
  3. BAI CUM PUII MEI ATASEZ O FOTOGRAFIE DIN MY PICTURES AICI !?!?!
  4. Imi poate spune cineva si mie ce e asta !?!?!?
  5. Bai Dobrescule lasa-l draq de politzist ca am intrebat si eu unul si mi-a dat MIE dreptate, deci ma iertzi da' am impresia ca e o maaare harababura si la astia in scufitze ...Pana una alta ia uita te si tu in manualul asta de condus motocicleta si vezi cum scrie ca "nu incercati sa depasiti fara a trece axul drumului "...Ta dammmmmmm....Bai deci din manual da !?!?!?.... ps. bine OK tot nu stim daca e legal sau nu mai dezbatem miercuri, joi !!!!!
  6. Deci gata si cu Moeciu!!!!....Ne-am uitat luung dupa voi da' zau ne-ati tras tzeapa de data asta !!...A fost superb....Pare rau ca nu ati venit mai chiar era fain !!!...Zi faina la toti!!
  7. Lasa mai ca-i morosan are rabdare !)))....SI POATE NE ARANJEAZA UN MEETING LA ANU IN ZONA !!Ca e oricum cea mai faina zona din RO!!!...Parerea mea!!!
  8. Deci ca sa zic asa se pare ca woo-isti au inceput sa se simta mai bine pe fotrumul asta ....Ta na na na na..Buna si casca aia a lui Marci !!
  9. Mai Nucu sa-ti multzumesc si eu !!?!?!?....Neaaah ...dupa aia incepi sa-ti iei nasu' la purtare!!..Sa zici cand faci drum la MM ac eu nu manc pastrav decat acolo !!!!Sti tu unde !.... ps....totusi ...multzam fain mai!!!
  10. Deci la Moeciu la MImi ..Poate va da prin cap s-ar putea sa vina si un baiat din Bv care are nu stiu ce super club de moto!...N-ar fi rau sa va vedem la fatza si ziua si la un gratafr !...Ta na na na....Puteti veni si cu masinutzele ca s-ar putea sa fie gfrig !!Azi dimi in Bv (deci nu MOeciu) 3 grade !!!...
  11. He he Dobrescule hai ca abia astept sa ma urc pe un motor !!....)))...
  12. Bai alo in curand o sa degfilam mai multzi Woo-isti pe aici decat moto isti !!Ne place nu-i asa !!Uite cum o sa ne luam motoare !!..Ta na na na na ...BAI FACUSEM SI EU O INTREBARE DESPRE UN CZ !!!?nU MAI EXISTA DINN ASTEA!?!?
  13. Asta asa e !!..Adica nu avem cum sa intzelegem cum e daca nu calarim si noi !!...De aia unii vor calarii curand !...Ta-dam!!!...Veniti mai azi la palat!?!?Da' cu motoarele sa le vedem si noi!!....
  14. BAi nu are cum sa-mi dea mai link din legislatie pentru simplul fapt ca NU EXISTA LINKUL ALA LOVESTI DIN SPATE ESTI DE VINA ESTE CLAR PUTETI SA CAUTATI IN ORICE FEL DE LEGI VRETI VOI !!!!...Ai muscat din lateral a pus-o cel din fatza !.....Eu nu intzeleg ce pana mea nu dai tu link-ul !....?
  15. Gata lasa ma urc singur toata treaba e sa apuci sa iesi cu totul pe sosea !..Adica sa te lovesc din spate !!!...Eu nu stiu ce pana mea va e neclar lasatti draq accidentul ala cu Kelu da' acum pe bune voi chiar nu stiti ca din spate de lovesti o belesti!!?!...Sau o fi mai alta lege pentru daca ai motor ei lasa ca-mi iau eu CZ si poate atunci o sa invatz legile astea (cred eu nescrise)..Pare rau ca -mi ssariti in gat asa abia astept sa va vad diseara sa -mi explicati si mie cum e cu regulamentul ala care spune ca poti lovi in spate in anumite conmditii!!!!....TYa dam.....MAI PANA ACUM NU MI-A DAT NIMENI CITATE DIN REGUILAMENT DOAR M_ATI FACUT DE OCARA CICA IA SI CITESTE ..DA' VOI L_ATI CITIT!?!?Ca nu vad deloc citate!....ai o zi buna !!!
  16. Ei stai ca totusi e bine sa respecti si tu legea si bunul simtz pentru binele tau propriu parerea mea !!!...
  17. DECI MAI CITITI ODATA CE_A SCRIS OMUL ASTA AICI SI APOI INCERCATI SA FITZI MAI FLEXIBILI PANA LA URMA ASTA CONTEAZA INSA VAD CA UNII TOT LA STADIUL ALA DE ORGOLIU CAT CASA AU RAMAS SI PE BUNE PE SOSEA SE VEDE CHESTIA ASTA !!....Toate bune !!!....
  18. Da clar aici ai dreptate insa eu m-am invatzat ca boul cum a semnalizat unu' ca vrea dreapta gata frana ii dau voie !...Gata pe maine deci cu bine !~!...
  19. Bai Dane ce draq mai imparti cadrele alea in doua zece etape !..Ai iesit pe drumul cu prioritate gata daca te loveste in spate ala e de vina eu nu stiu ce draq e atat de complicat !..Te-a lovit in lateral pa dai permisul si iti iei bicicleta (a aporpos abia astep sa se inmultzeazsca si astea la vara - ca va datzi saeama asta urmeaza nu?!?!) sa vedetzi atunci forumuri !Ta na na na na!!!
  20. BAi da nu ierti nimic esti rea rau !..VEZI CA AI RAMAS DATOARE CU CIOCNIREA DIN SPATE CE FACI !?!?!..Cum e cand esti vinovat cant te loveste unul din spate !!!??
  21. BAI SHENCK LASA SCHITZELE ASTEA CA NE FACEM DE KKO !!..A fost lovire din lateral clar !
  22. Stimata domnisoara deci in cazul in spetza nu A FOST LOVIRE DIN SPATE asa cum am crezut initial ci din lateral ("aripa spate drapta avariata" deci hai sa citim daca tot ne dam cititori daaa?!?!) crede-ma daca il lovea din spate pe centru pa si la revedere ar fi fost vinovat si da poti sa-mi intri in fatza si sa franezi brusc da' AI GRIJA DACA SI SEMNALIZEZI DACA NU S_AR PUITEA SA AVEM SURPRIZE (sti e chestia aia cu skimbarea directiei de mers )..si DA TREBUIE SA FERESTI CE AI IN FATA TA SI mai Ghost eu am grija nu astept (si nu cred ca e cineva nebun sa astepte de la ceilalti sa fie ferit) sa ma bazez pe ceilaltzi caci uite cum ti-o iei nevinovat (vezi colegul tau)... Ptr Kali : FELICITARI!.... ps. pentru toata lumea : decat sa ne consumam energia tot dand la taste mai bine am sta la o dezbatere live !.... pss tot ptr toata lumea : O SEARA FRUMOASA !
  23. BAi CRI tu care le sti pe toate tu N_AI CUM PUII MEI SA STI CUM SI CAND O SA SE TERMINE MANEVRA POTI SA ITI PROPUI ASTA DA" DACA ITI IESE UNUL IN FATA CE TE FACI SAU NU_TI FACE LOC SA INTRI INAPOI DUPA CE AI DEPASIT !!!..Asta cu sa termini manevra e trasa de par pe bune !!!!..Iti faci tu un plan da' nu sti never ce se intampla treb' sa stai pregatit pentru orice manevra necesara..Patrerea mea !18 ani de condus NO ACCIDENT !!!!...Peste 1 MIl km ....SI sa-mi raspunzi la intrebarea aia cu lovitul din spate ca nu cred ca e ca tine!
  24. Pentru CRI: Mai ai dreptate asa o fi acum daca lovesti din spate poate fi ala vinovat ca nu vad cum!?!?!?...Poate imi explici tu ca ai mintea mai fresh!!!!...Adica merg frumos si franeaza unul in fatza mea franez si eu si pac ma loveste unul in spate !..Si-mi zice bai ai franat brusc tu esti de vina!..Asa s-au skimbat multe acum nu-ti mai ia permisul cand treci pe rosu ..Mama misto skimbari!!!!,,, Acum m-ai facut curios zi-mi si mie cand esi vinovat cand te loveste unul din spate in ce cazuri daca tot esti atat de elevat!...
  25. De ce sa inkida mai topicul ce s-a-ntamplat !?!?.. . Ce te deranjeaza!!?!?..
×
×
  • Creează nouă...