Sari la conținut

Big Van Vader

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    nu
  • Club
    nu

Big Van Vader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gasesc undeva pe net un manual de reparatii pt. motor de Nipru?
  2. Big Van Vader

    cromare

    Unde se pot croma sau nichela niste fiare?
  3. Cate kile are un nipru, stie cineva?
  4. Mi le-a trimis si mie cineva, luate de pe net... Nashpa rau! nashpa.zip
  5. Da-le dracului de biciclete Tohan, ca erau niste porcarii sinistre! La fel ca si Pegasurile, Pionierul si celelalte. Nici Mobrele, de altfel, nu erau mare grozavie. Adolescentul de atunci (cum am fost si eu) se gandea la asa ceva ca oricum nu prea avea alta alternativa. Dar oricum tot la un CZ visa... Iar ca bicicleta, prefera un Sputnik. Daca tot erau asa de destepti aia de la Zarnesti, de ce nu au fost in stare sa faca fata competitiei si sa scoata ceva mai bun? Stau si isi plang de mila ca nu le mai cumpara nimeni niste prostii gandite acum peste 30 de ani, care nici pentru vremea aia nu erau chestii de top... Fosti ingineri, tehnicieni, muncitori si directori cu creierul mic si neted, dar plini de talente si ifose muncitoresti, care faceau marfa proasta, pe care o cumparai ca nu aveai incotro, si care o tot tin cu povestea ca ce vremuri bune au fost atunci si ce destepti erau ei, iar acum nu li se recunosc meritele. Niste cretini. Sa dea faliment!
  6. Ok. Multumesc. Dar spuneti-mi: motorul propriu-zis e rezistent, de felul lui, sau stau cu el mai mult cu pistoanele pe masa? Altfel spus, nu mi-as dori sa trebuiasca sa il demontez de mai mult de 2-3 ori pe sezon, ca presupun ca e si greu... :-))
  7. Salut, Vreau sa-mi iau un Dnepr din 90, pare curatzica, bine intretinuta, si cu ceva modificari facute ok,... Exista nishte oameni care incearca sa ma faca sa ma razgandesc, ca e motorul complicat si o sa am probleme. Tocmai asta imi place la nipru, ca pare o chestie mai serioasa, e motorul mare, etc... fatza de cacatzelele alea cu motor ca de mobra. Posesori de Dnepr, ajutati-ma cu un sfat: ce sa fac? O iau, sau gasesc ceva cu un cilindru, de 4 ori mai mica, etc, etc... Cat de repede, va rog, ca ma grabesc tare de tot!
×
×
  • Creează nouă...