Sari la conținut

piromaniakkk

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    brasov
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    bv 83 yam

piromaniakkk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare...eu m-am dat pe mopede scutere pocketbike-uri shi alte minunatzii mai mici....catziva ani de zile....acuma ca am prins un pik tupeu ...am zis ca dau shi de carnet sa fie....am facut rost shi de o motocicleta... e un fzr 1000 modificat... stiu ca nu e recomandat ancepatorilor,dar.... (antrebase ..pacasac.. de pretzuri )am cumparat-o cu 1900 de euro!!!!!! nu puteam sa-mi antork spatele la aceasta oferta....oricum...m-am documentat de pe acest forum...shi anca cateva site-uri... multzumesc tuturor care au dat sfaturi,pareri despre fzr-uri.... pozeaza shi jukaria mea aici:
  2. salutare oameni buni....nu puteam sa ma abtzin.... trebuia sa trag cu ochiu' la voi...an coltzul vesel.. vreau sa zik ca am anceput ......dar am uitat sa ma opresc din citit....ami dau seama ca suntetzi o gashca belea...baietzi de treaba...shi ma bukur ca am vazut shi o fata...sau poate doua....nu mai stiu.catziva dintre voi acuma s-au suit pe motoare ...altzii au mai multa experientza...oricum shi eu acum am trecut la motor un pik mai mare...tot motociclisti suntem nuh? avetzi grija de voi...asfalt uscat (u're the next generation)
  3. am rezolvat problema cu bateri...va multzumesc frumos pt ajutor
  4. lume!!!mi-am luat motocicleta...shi am nevoie de o baterie noua...faza e ca eu habarnam de service-uri sau magazinele specializate moto din bv...sa-mi zica cineva de unde sa-mi cumpar o baterie....defapt acuma nici nu stiu ce baterie ami trebuie...motocicleta e yamaha fzr1000...ma uit eu maine shi postez...va rog!!!astept adrese de magazine.....oferte(poate avetzi careva pe acasa o baterie)...
  5. sal...andrei bv 21 ani yamaha fzr1000 bv83yam ancepator!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 17:10 ------------- place la nebunie motocicleta lu' gocu\cbr am shi yo o antrebare....vopseaua se poate arunca pe orice coaja? sau tre sa fie metal?
×
×
  • Creează nouă...