Sari la conținut

piromaniakkk

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de piromaniakkk

  1. salutare...eu m-am dat pe mopede scutere pocketbike-uri shi alte minunatzii mai mici....catziva ani de zile....acuma ca am prins un pik tupeu ...am zis ca dau shi de carnet sa fie....am facut rost shi de o motocicleta... e un fzr 1000 modificat... stiu ca nu e recomandat ancepatorilor,dar.... (antrebase ..pacasac.. de pretzuri )am cumparat-o cu 1900 de euro!!!!!! nu puteam sa-mi antork spatele la aceasta oferta....oricum...m-am documentat de pe acest forum...shi anca cateva site-uri... multzumesc tuturor care au dat sfaturi,pareri despre fzr-uri....

     

     

    pozeaza shi jukaria mea aici:

    post-32713-1203906469.jpg

    post-32713-1203906495.jpg

  2. :) salutare oameni buni....nu puteam sa ma abtzin.... trebuia sa trag cu ochiu' la voi...an coltzul vesel..:) vreau sa zik ca am anceput ......dar am uitat sa ma opresc din citit....ami dau seama ca suntetzi o gashca belea...baietzi de treaba...shi ma bukur ca am vazut shi o fata...sau poate doua....nu mai stiu.catziva dintre voi acuma s-au suit pe motoare ...altzii au mai multa experientza...oricum shi eu acum am trecut la motor un pik mai mare...tot motociclisti suntem nuh? :P avetzi grija de voi...asfalt uscat (u're the next generation)
  3. lume!!!mi-am luat motocicleta...shi am nevoie de o baterie noua...faza e ca eu habarnam de service-uri sau magazinele specializate moto din bv...sa-mi zica cineva de unde sa-mi cumpar o baterie....defapt acuma nici nu stiu ce baterie ami trebuie...motocicleta e yamaha fzr1000...ma uit eu maine shi postez...va rog!!!astept adrese de magazine.....oferte(poate avetzi careva pe acasa o baterie)... :baldy:

  4. sal...andrei bv 21 ani yamaha fzr1000 bv83yam ancepator!!!!!!!!!

     

    --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 17:10 -------------
    place la nebunie motocicleta lu' gocu\cbr am shi yo o antrebare....vopseaua se poate arunca pe orice coaja? sau tre sa fie metal?

    post-32713-1203505735_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...