Sari la conținut

ctuturuga

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW K75

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XS400 SE

ctuturuga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu stiu ce-o pus domle in papanasii aia ca parca nu-mi mai plac nici lifturile... Cu stilu de mers am imitat si io ce am vazut la cei din fata, daca ma duc singur cu siguranta nu ma descurc asa bine
  2. A fost super in iesirea de duminica. Mersi baieti ca m-ati luat cu voi . Iata si ce se intampla cu cei care renuntau si nu urcau cele 1400 de trepte pana sus la cetatea Poienari:
  3. Eu vin. La 8 la Mac? Sau la 7:30 si plecarea la 8?
  4. Vineri la 19 unde e intalnirea? La Mac la Brancoveanu?
  5. As veni si eu in iesirea de duminica daca ma primiti. Ma cheama Caius, stau pe Giurgiului, deci sper ca ma calific ca bercenar.. Iata si insotitorul: O seara faina!
  6. Salut! Am un BMW K75 din '86 si am de facut niste reparatii la racire. Am mai intrebat la un service si mi-au spus ca ei nu se baga ca e vechi modelu si nu se pricep. Stiti cumva vreun service in Bucuresti unde se pricep mai bine la BMW-uri mai vechi?
  7. ctuturuga

    BMW K75

    Mersi Aquachrono! Foarte util, ma uitam si eu deja pe ebay,co,uk/de dar nu m-am gandit la faza cu atlassib si eram cam speriat de preturile la transport. M-am uitat si la piesele originale ... probabil sunt considerate deja de epoca de sunt asa scumpe. In sfarsit am ajuns si eu sa ies cu Albastru (K75-ul meu - am preluat numele de la proprietar cu certificatu de pedigree ). Am facut niste poze pe la Corpadea:
  8. ctuturuga

    BMW K75

    M-am uitat deja pe acel forum, cred ca va fi util, mersi. Deocamdata nu am poze. Sunt din Cluj dar lucrez in Bucuresti de aproape 2 ani. Caramida mea e la Cluj, tocmai i-am terminat revizia. Ma duc acolo in urmatoarele sapt si voi face si niste poze. In esenta arata la fel ca cea din poza din primul post dar cu mai multa pesonalitate (cicatrici de sudura pe ambele chiuloase, semnul de BMW cam ingalbenit pe rezervor si cateva alte urme de buna purtare ) . Asta ma duce la urmatoarea intrebare. Cum e cu piesele pentru caramizile astea zburatoare. Cele noi am vazut ca sunt foarte scumpe iar cele SH cam greu de gasit. Din ce am inteles, mai toti posesorii de K75/100 mai au cate un donator in garaj. Eu as mai avea una alta de inlocuit. De exemplu acum cateva zile am gasit anuntul la care facea referire cosmin tudor (mersi) http://www.motocicli...16#entry3140316. Mi-am luat o semnalizare si maneta de frana de pe motorul de dezmembrat. Poate va intereseaza si pe voi ceva de acolo. Fain motorul. Mai nou ca al meu, cu seaua joasa. Sa-l stapanesti sanatos! Exista cumva vreun grup/asociatie/club de posesori de moto BMW in Romania? Sau in speta chiar de modele K? Va doresc zile mai insorite
  9. ctuturuga

    BMW K75

    Salut, De curand am un BMW K75 din 1986. As vrea sa stiu daca mai are cineva aces model. Din cate am observat sunt destul de rare. Mi-ar placea sa vorbesc cu alti posesori, poate mai imi dati niste ponturi . Nu am inca poze cu motoru dar voi posta o poza cu acelasi model si culoare de pe net: Numai bine si asfalt uscat!
  10. Salut. Mi-am cumparat recent Yamaha XS400 se si am de facut ceva reparatii la ea. As vrea sa vb cu cineva care are tipul asta sau a avut si poate sa-mi dea ceva inside information .
×
×
  • Creează nouă...