Sari la conținut

Nickthegreek

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nickthegreek

  1. Pot deschide eu lista de inventar a Intruderelor 1800 cc:

     

     

    1. MAITRE - 2007 - alb - (0 modificari, deocamdata, urmeaza sa schimb gumele cu Metzler ME880 - spate 260" si fata 150")

     

    2. nick1800 (am cerut modificarea in Nickthegreek dar se pare ca mai dureaza) - 2007 -negru - sissybar, crashbar si coburi - HepcoBecker, Fottpegs, Highwaypegs si Passenger Boards - Rivco, WindShield - AmericanCycles; urmeaza Bar Risers - Rivco, Tacho relocation - Rivco, Motorcycle Sound System si Tobe Rodaburners DoubleEagle Blackhawk with SLT (sunt "powder coated" negru cu doua inele cromate)

     

     

    Pentru cei din bucuresti:

     

    Eu astazi la 7.00 PM voi fi la arc. Facem o prima adunare, suntem vreo 4 cu intruder 1800 care vor sa vina.

     

    Va astept!

     

    Imi pare rau ca n'am ajuns azi (de fapt nu stiu daca a venit cineva, dar asa ziceai :disappointed: ) am avut ceva mai mult de lucru

    Maine plec la Covasna si ma intorc duminica - plec din Covasna pe la 10-11

    Daca vrea cineva sa faca o iesire (am auzit ca o sa fie vreme buna - mai putin maine seara cand ploua), dati un semn, poate ne vedem pe traseu

  2. In primul rand bine ca ai scapat.

    Cat despre sfaturi medicale ... am trecut prin asa ceva ... cal mai important este sa fii la un spital bine echipat si cu doctori competenti. Pot sa iti recomand Spitalul Colentina - dr. Andrei Firica si dr. Mihai Magurean. Efectiv, mi'au salvat piciorul acum 4 ani - la primul spital unde am ajuns, voiau sa il taie (acum ma dau pe moto, schi, baschet, tenis - deci recuperare extrem de buna). Mihai este specialist in coloana, iar la Colentina, dupa parerea mea este una din cele mai bune echipe de ortopedie. La ce spital esti? Esti transportabil? Ai avut parte de interventii chirurgicale? De obicei, daca ajungi intr-un spital care este teoretic pregatit sa intervina, este destul de greu sa te muti la altul. Si spitalul de urgenta din Buc. este destul de bun, insa medicii sunt aglomerati pana peste cap.

    Daca vrei sa te pun in legatura cu unul dintre doctorii de mai sus, da un PM.

     

    Sanatate multa si sa ne tii la curent cu starea ta.

     

    Nick

  3. Joi 17 aprilie, ma dadeam pe la 22 30 dinspre 1 mai spre Bucurestii Noi. La podul CFR Constanta, dupa Agipul de la Chibrit e ditai santierul celor de la metrou deci circulatia e deviata pe contrasens, inclusiv liniile de tramvai...

    Cum treceam eu pe acolo ca un zimbru vesel cu 10-15 la ora, chinuindu-ma sa ma dau printre gropi si alte damburi, o intalnesc pe ea... groapa. Nu prea mare, practic un santulet, dar de la o linie de tramvai la alta...

    Mai trecusem cu Bertha prin gropi si peste denivelari mult mai fioroase prin Bucuresti dar de data asta am zis sa menajez amortizoarele si am cautat calea cea mai blanda, care era pe partea dreapta,asa ca am atacat santuletul prin dreapta.

    In timpul manevrei am atins insa oblic linia de tramvai care, din cauza farurilor celor care ieseau din pasaj, drept din fata mea, nu observasem ca e mai inalta decat placile de beton pe care era pusa.

    Rezultatul a fost ca in secunda urmatoare eram intins pe spate si priveam neoanele de pe ¨bulevard¨. Nu am zabovit pe beton mai mult decat sa trag aer odata adanc in piept si vazand ca nu ma doare nimic am si sarit in picioare sa opresc motorul.

    Bertha era 2 metri mai incolo, intinsa cat e ea de mare pe partea dreapta cu uleiul curgand valuri din capacul de chiloasa facut tandari. Am orit motorul si in secunda urmatoare am facut un lucru pe care nu il credeam posibil... am luat motocicleta de coarne si am ridicat-o pe roti fara nici un efort. 250 de kilograme la gol... si abia ii facusem plinul. Am scos-o pe margine, am pus-o pe cric si am adunat repede plasticele de la semnalizatoare ca sa nu le faca varza masinile care nu s-au sinchisit sa opreasca cand m-au vazut pe jos...

    Totul a durat atat de putin... sau mi s-a parut ca durat putin incat abia dupa asta am inceput sa ma caut de contuzii sau alte bube. Nu aveam nimic asa ca am impins frumos motorul pana in benzinarie la Agip spre a-l duce a doua zi la mecanic, care noroc sau altceva lucreaza la 400 m de locul accidentului...

    Concluzii:

    - capac chiuloasa spart, semnalizari sparte, protectie bujie rupta, tacheti dereglati, garnituri duse... eu nici macar o zgarietura...

    - in jur de 20 mil costuri reparatii, din buzunarul propriu bineinteles... bonus stat pe bara 2-3 saptamani pe putin...

    - de acum inainte nu mai ating sinele de tramvai decat la 90 de grade (perpendicular!)...

    - prefer sa schimb un amortizor la 5000 de km decat sa mai fac scamatorii cu ocoliri de gropi nu tocmai adanci sau denivelari.

    - nu ma mai dau 1 metru fara crash bar, chit ca e 200 de euro face toti banii!

    - intr-o buna zi o sa bat urat de tot un muncitor de la vre-un santier din asta interminabil din Bucuresti. ( as vrea un inginer dar nu stiu daca astia stau pe santier sau fac una trista pe la vreo carciuma prin apropiere...)

    - M:U:I:E totala ¨soferilor¨ care cand vad ca te aduni de pe jos te claxoneaza in loc sa puna avariile si sa te intrebe daca esti intreg.

     

    Asfalt uscat! si care aveti boxere si nu numai puneti-va fratilor crash bar-uri ca merita!!!

     

    Daca mai pui si ploaia pe langa linia de tramvai ridicata ... am patit'o azi pe la 5.30 ... dupa 5 ani, in acelasi loc si in aceleasi conditii, adica pe ploaie (pe 1 mai la intersectia cu Banu Manta). Intorc "vaca" in fiecare zi pe linia de tramvai, insa azi, pe ploaie, era aglomeratie si m'am strecurat pe terasamentul de tramvai, pe partea stanga (erau masini care intrau cu o roata pe linie) si intorc, destul de larg (poate prea larg), la a treia sina imi fuge fata puternic. Am strans ambreiajul si am lasat'o sa se aseze. Bine ca aveam crashbarurile montate de o saptamana, asa ca nu are nici o zgarietura :D ... si nici eu ca am stat pe piciorul stang cand am lasat'o.

     

    Morala: pe 1 mai si prelungiri, evitati sinele de tramvai (nu sunt deloc aliniate cu placile de beton), mai ales pe ploaie. Daca trebuie, volta ca la tractorul cu 2 remorci si unghi de atac 90 grade. Acum 5 ani, aveam cam 30 la ora, nu aveam crashbaruri si mi'am luat claxoane si injuraturi ca incurc traficul (cu exceptia unui taximetrist care m'a ajutat sa ridic moto), basca julituri pe mine si pe motor + capacul de la ambreiaj spart.

     

    Azi a fost ok, in 30 secunde era ridicata ... a mai durat 1 minut sa porneasca motorul (tot se aprindea ledul de FI error), dar fiind pe mijlocul bulevardului nu incurcam pe nimeni :whip:

  4. Nu e deloc mult ... la Intruder am 36PSI pe spate. Ideea e ca, la moto, presiunea trebuie sa fie suficient de mare pentru a mentine profilul anvelopei asa cum a fost proiectat ... gandeste'te ce se intampla daca atunci cand intrii pe viraj, pneul se deformeaza ... :cheers:

    De obicei, presiunea recomandata difera de la un producator (de pneuri) la altul. Daca incalti moto cu pneul recomandat de fabricant, poti utiliza presiunea din carte, altfel e bine sa verifci si presiunea recomandata de producatorul de anvelpe pentru modelul respectiv.

  5. io l-as duce la vama veche :wave:

     

    <small>--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 13:08 -------------</small><br/>

    bine ai venit printre noi!

    n-avem inca un loc stabilit unde sa ne intalnim, de obicei ne anuntam p-aici pe topicul asta.

    urmareste-l si ne vom gasi! :crack:

     

    apropo, ce scoala ai facut si cand? ca cine stie cat de mica e lumea... :crack:

     

    aaaa... si ai si SV1000s... deja te-ai obligat sa vii, sa vedem SV-ul :lol:

     

    <small>--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 13:13 -------------</small><br/>

     

     

    scoala 174, terminat in 89

     

    Prefer intruderul, da o sa incep sa scot si SV-ul mai des, ca vreau sa'l vand ... e scandalagiu mare (Micron) si nu lasa o alarma nepornita :burnout:

     

    BTW, veniti la arc?

  6. Salut :burnout:

     

    Nick

    Intruder 1800

    SV 1000s

     

    Am copilarit prin Militauri (la Gorjului), si chiar mai am un apartament acolo. Vin destul de des cu moto prin Militauri pe la ai mei. Aveti vreun loc de intalniri? Mi'ar placea sa vin ... poate gasesc si prieteni vechi din scoala, ca doar nu oi fi singurul cu moto din generatia mea ...

     

     

     

    :wave::cheers:

×
×
  • Creează nouă...