Sari la conținut

paul_mguti

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de paul_mguti

  1. He he he am revenit si eu printre voi.DUPA UN AN SCUTERUL MEU A FOST GASIT !!! (asta in caz ca v-am spus ca-mi fusese furat :P ) .Dupa un an in care nici o veste de la politia p_u_lii romane,tot eu l-am gasit ,iar ei abia dupa mai bine de o luna l-au putut ridica de la acea spurcata cioara din curte.Va salut iar pe toti si bine v-am regasit! :X

     

    Acum,care imi spune daca contactul de speedfight se potriveste?Si unde pot gasi piese ?poate a mai aparut ceva intre timp si stiti voi fiindca eu am fost rupt total de acest domeniu.

     

     

     

    Salut cu farul! (din nou :X:X:X)

     

    cum de l-ai gasit dupa un an? :D mai bine zis ce i-ai facut aluia care ti-a furat-o ? :P

     

    referitor la intrebarea ta: mai bn ai pune un contact universal :D

     

    Bafta si bine ai revenit printre noi ! :P :D

  2. Salut, am o intrebare pentru voi, o cunostintza de a mea are o gilera dna de 49 modificata si ma tot bate la cap ca prinde 140 la ora. Eu m-am dat pe mai multe scootere de 150 si 125 care de abia ce ajungeau pe la 130-140 la ora. Ii posibil sa prinda dna-ul viteza aia ? Sau mai bine zis care e viteza reala a scooterului ?

     

    du-te mah k ala nu prinde 140 nici in cadere libera....te-a fraierit.....shi eu cand mi-am luat scuterul in primele zile bagam vrajeli k prinde 100 stock :huh: :ok:

     

    Bafta :crack:

×
×
  • Creează nouă...