Sari la conținut

Jinx

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Jinx

  1. E din 2005 modelul. O sa ma duc astazi sa le pun pe cele vechi la loc sa vad daca isi revine.

     

    Cristi, din cate am inteles gap-ul nu trebuie reglat; am o rezerva, ca bujiile le-am cumparat de pe ebay de la un user cu un rating complesitor de bun si de la care au mai cumparat si alti prieteni fara sa aiba pbleme. Va anunt daca descopar ceva.

  2. Am schimbat de curand bujiile originale de pe f4i-ul meu.

    Erau denso VUH27d si le-am schimbat cu NGK IMR9C-9H.

     

    Si surpriza... de atunci motorul a pierdut putere, da rateuri peste rateuri chiar si cu motor cald, consum crescut, sunet motor diferit. Ceva e rau de tot.

     

    Ce bujii ati pus voi? Sau ce motive ar putea fi pentru care se comporta asa.

  3. Pentru ca de cateva zile mi se pare imposibil sa mai faci plimbari prea lungi chiar si de seara pe canicula din Bucuresti am un dor de duca in afara orasului unde temperatura este cu cel putin 5 grade mai mica.

     

    Locuri de leneveala cu un suc rece in fata stiu la maxim 10 km de bucuresti Mogoasoaia care are locuri frumoase pe malul lacului. Apoi Belciugatele. Ce variante mai avem?

  4. Evident ca am picat la identificare. Rar Voluntari.

    Toba este un Leo Vince SBK Tianium (ovala), motocicleta, un f4i 2001.

     

    Ma poate ajuta cineva cu un silencer de imprumut? Sau o toba stock?

     

     

    Multumiri anticipate :)

     

    Am eu si silencer de la un MIV, nu stiu daca te ajuta. Am si toba stock. Da-mi un mesaj privat (zona 1 mai).

     

    Intalnirea a ramas la 7, cand scapa toata lumea de la munca. Poate poti veni atunci. Sau mai tarziu, la un suc pe undeva.

     

    Cand va intalniti deobicei, si unde?

  5. Deci mai nou ne trebe doua topicuri cand moare cineva; unul in care sa fim baieti buni, sa simpatizam cu decedatul, si altul in care sa ne dam arama pe fata si sa ne injuram ca la usa cortului; e ca si cum am recunoaste ca nu suntem in stare sa purtam un dialog civilizat in contradictoriu, respectandu-ne unul pe altul si pe cel care tocmai s-a dus. Bleah!

    :D subscriu

  6. Foarte frumos ai scris tu aici Kosh:)Primul post si inca cateva din cele 31 de pagini sunt de printat si pus in rama si de adus aminte in fiecare dimineata cand te trezesti, sau cel putin inainte sa pleci la drum. Ca orice incepator care aude sfaturi stanga dreapta, citeste una alta si mai stie cateva ceva, topicul tau sintetizeaza perfect cele mai importante lucruri de stiut pentru un incepator.

    Multumim.

×
×
  • Creează nouă...