Sari la conținut

Jinx

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CBR F4i
  • Numar Moto
    Drept si la vedere

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Ninja 250R

Jinx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nice toy Am gasit ce avea, o bobina de inductie arsa. Merge in 3 cilindri:) Bujiile sunt ok.
  2. Ar trebui sa fie 0,8-0,9 MM. Si cum sa masor atunci?
  3. E din 2005 modelul. O sa ma duc astazi sa le pun pe cele vechi la loc sa vad daca isi revine. Cristi, din cate am inteles gap-ul nu trebuie reglat; am o rezerva, ca bujiile le-am cumparat de pe ebay de la un user cu un rating complesitor de bun si de la care au mai cumparat si alti prieteni fara sa aiba pbleme. Va anunt daca descopar ceva.
  4. Am schimbat de curand bujiile originale de pe f4i-ul meu. Erau denso VUH27d si le-am schimbat cu NGK IMR9C-9H. Si surpriza... de atunci motorul a pierdut putere, da rateuri peste rateuri chiar si cu motor cald, consum crescut, sunet motor diferit. Ceva e rau de tot. Ce bujii ati pus voi? Sau ce motive ar putea fi pentru care se comporta asa.
  5. A trecut un prieten pe acolo acum 5 minute. Accidentul chiar in fata la Ubisoft. Un opel + o honda sport am inteles. Smurd la fata locului. Nu stiu mai multe detalii.
  6. pentru ca un piston a facut poc:) reparatia costa mai mult decat motorul in sine
  7. Salut, caut un motor pentru un CB500 model 1998, stie cineva ceva? Mersi
  8. Salut, pentru toti cei cu ninja verde va intereseaza o geaca din material textil, cu protectii, Kawasaki racing team, XL? Am ramas cu ea dupa ce mi-am vandut ninja. Mersi si scuze de deranj.
  9. Pentru ca de cateva zile mi se pare imposibil sa mai faci plimbari prea lungi chiar si de seara pe canicula din Bucuresti am un dor de duca in afara orasului unde temperatura este cu cel putin 5 grade mai mica. Locuri de leneveala cu un suc rece in fata stiu la maxim 10 km de bucuresti Mogoasoaia care are locuri frumoase pe malul lacului. Apoi Belciugatele. Ce variante mai avem?
  10. Am eu si silencer de la un MIV, nu stiu daca te ajuta. Am si toba stock. Da-mi un mesaj privat (zona 1 mai). Cand va intalniti deobicei, si unde?
  11. Ma refeream la faptul ca o sa fiti obositi in ultimele 2 zile si drumurile din Romania sunt infinit mai obositoare.
  12. De ce lasati cei mai multi km(800) prin romania in ultimele 2 zile la intoarcere?
×
×
  • Creează nouă...