Sari la conținut

Luci03

Super Membru
  • Număr conținut

    656
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Luci03

  1. Impropriu spus 0 aderenta. Omu probabil vrea sa mearga cu slickuri din martie pana in noiembrie. In general cei care vor sa mearga cu slickuri pe strada sunt cei care vor sa impresioneze sa se afiseze cu slickuri din care atarna franjuri. Cu siguranta nu ai nevoie de ele pe strada.

  2. O sa ai zero aderenta si pe uscat, poti sa mergi cu slick-uri pe strada doar daca mergi in lunile iulie-august intre orele 12-15 cand e cald afara, si sa mergi foarte tare ca sa le incalzesti, adica acceleratie blana si frana blana. Acum tu decizi daca poti sa mergi sau nu cu slick-uri pe strada :D

  3. Salut initiativa de a merge legal prin localitati si pe curbe fiecare cat il tine ;)

     

    Foarte frumos si spectaculos traseul, l-am facut si eu in 2009 cu 125cc si nu mi s-a parut deloc obositor cu toate ca noaptea anterioara dormisem maxim 2 ore. Doar drumul drept de la buzau la bucuresti e plictisitor. Dupa ce treceti de Nehoiu undeva mai in fata puteti sa o luati la dreapta spre valenii de munte si va intoarceti pe dn1.

  4. Care e solutia sa deblochez zalele lantului? Din cauza mentenantei proaste inainte sa ajunga la mine,zalele au ramas incleiate. L-am curatat cu motorina, uns din greu si nimic. Ma gandeam sa ii dau cu spray de curatat lantul si discurile de frana si dupa aceea cu wd40. Aveti alta solutie mai buna ?

    Incearca sa-l cureti si cu benzina, daca nu se deblocheaza schimba-l.

  5. Excelent topicul Silenti! Felicitare!

    Acum ca nou membru al acestei comunitati da-ti-mi voie sa va salut pe toti!

    Problema mea:

    34 ani, experienta in trafic peste 1milion km (turism, tir, etc), greutate 110 kg, h=1.90

    Toate astea fiind spuse vreau sa-mi recomandati si mie un motor din clasa sportivelor.

    M-am dat cu 600RR dar stau prost in ea, r6 nu prea mi sa parut stabila, imi place cum stau pe zx6r, dar prietenii mei imi recomnda ceva mai mare avand in vedere fizicul meu.

    Parerea voastra?

    Multumesc!

    aa si am uitat sa-ti dau cel mai important sfat, nu citi prea mult pe aici!

     

    majoritatea sunt o adunatura de *#*#*#*#*# care iti vor recomanda in primii 4 ani maxim un virago de 250cc limitat cu cui la acceleratie :lol:

×
×
  • Creează nouă...