Sari la conținut

Luci03

Super Membru
  • Număr conținut

    656
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Luci03

  1. Baros chiar ala e aidiu lu acceleratie ala de mai sus )
  2. Pai eu nu am motocicleta, "dar nu uita" am un scuter care pe stanga-dreapta fuge mai tare ca MOTOCICLETA ta
  3. Locu lu asta e tot langa copiii cu 125cc, ba cand imi iau kavasachi gsxR1 nici nu te bag in seama.
  4. Are probleme cu consumul de ulei si 2009 ?
  5. Lakioiu asta care a dat-o in zeci de mii euro si probabil azi nu a mancat nimic pana la ora asta, mie mi se pare ca e un bota wanna be )) Boss fa si tu un filmulet cu B kingu sa-l vedem si noi "dar vaiiii al cui o fi acest B king de 30 mii"
  6. Impropriu spus 0 aderenta. Omu probabil vrea sa mearga cu slickuri din martie pana in noiembrie. In general cei care vor sa mearga cu slickuri pe strada sunt cei care vor sa impresioneze sa se afiseze cu slickuri din care atarna franjuri. Cu siguranta nu ai nevoie de ele pe strada.
  7. O sa ai zero aderenta si pe uscat, poti sa mergi cu slick-uri pe strada doar daca mergi in lunile iulie-august intre orele 12-15 cand e cald afara, si sa mergi foarte tare ca sa le incalzesti, adica acceleratie blana si frana blana. Acum tu decizi daca poti sa mergi sau nu cu slick-uri pe strada
  8. Salut initiativa de a merge legal prin localitati si pe curbe fiecare cat il tine Foarte frumos si spectaculos traseul, l-am facut si eu in 2009 cu 125cc si nu mi s-a parut deloc obositor cu toate ca noaptea anterioara dormisem maxim 2 ore. Doar drumul drept de la buzau la bucuresti e plictisitor. Dupa ce treceti de Nehoiu undeva mai in fata puteti sa o luati la dreapta spre valenii de munte si va intoarceti pe dn1.
  9. Care batranei ma? Cum era aia...isi facea unu o poza si peste o luna comenta la ea "frateee ce frumos era pe vremuri, aici eram eu in tineretze"
  10. Incearca sa-l cureti si cu benzina, daca nu se deblocheaza schimba-l.
  11. Din cauza fiabilitatii si a sistemului mai simplu. La fel au facut si suzuki, k7 k8 aveau hidraulic si la k9 au revenit pe cablu.
  12. Creste suprafatza de frecare si scade aderenta si puterea ? vai ce copii rupti au aparut pe aici.
  13. aa si am uitat sa-ti dau cel mai important sfat, nu citi prea mult pe aici! majoritatea sunt o adunatura de *#*#*#*#*# care iti vor recomanda in primii 4 ani maxim un virago de 250cc limitat cu cui la acceleratie
  14. Ia-ti orice motoreta iti place tie La varsta si gabaritul tau, iti recomand ceva de 1000cc, sunt mai masive si ceva mai mari ca dimensiuni. Pur si simplu ia-ti ce iti place tie.
  15. Vrei ceva pretentios a ? Baga Bel ray.
  16. vrei banane beei ? sau a bagat ma-ta in ea cat pt toata familia ) ? e greu cu becalyyy
  17. Din cauza ca esti vreun copil cu acnee pe fata, de prin vreun satuc uitat de lume unde e ajuns internetu si la voi, nu o sa vedem prea curand filmuletul "dar vaiii a cui o fi aceasta yamaha"
  18. Esti o pasagera motociclizda wanna be. Esti un produs secundar al evolutiei umane.
  19. Nyt la ce ora ma? sa stiu cand sa vin sa ma dau cu karturile
  20. E din cauza ca nu ai respectat legea cu 25kw in primii 2 ani, daca iti luai un suzuky gn 125 sau maxim un virago 250 aveai viteza mai mica si ala intorcea masina inainte sa intri in el.
  21. Maine la 11:59 sunt acolo, vin sa ma dau cu karturile
×
×
  • Creează nouă...