Sari la conținut

george_nebunaticu2000

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    Anul 2007 Martie
  • Numar Moto
    Fara numar

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Primul motor

george_nebunaticu2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am verificat si carburatorul si apsolut tot ,la pedala am dat pana sa rupt acum tre sa cumpar alta totusi cand am dat la pedala parca ar fi vrut sa porneasca , statea pornit pentru 3-5 secunde an relanti si se oprea, nu stiu ce sa mai zic, eu am mai avut o motoreta marca Hoinar daca stie cineva si credetima am pus pistonul cum trebuia . Ce as mai vrea sa stiu e cum se pune aprinderea la punct sau ceva de genu asta . La ultima motoreta am avut axul de la ambielaj rasucit si tot asemenea simtome avea ca si scooteru, dar nu stiu daca e posibil asa ceva .Va multumesc anticipat.
  2. Salutare scooteristi . Am segmentat un scooter Piagio acum 2 zile nu reusesc sa al pornesc sub nici o forma, cum as mai putea sa al fac sa porneasca sau ce as mai putea sa fac ? scanteie are benzina are ulei are , am dat la automat cu o baterie de masina ca a ei sa descarcat si tot nu vrea sa porneasca , motorul parca ar vrea sa porneasca dar nu stiu care ar fi problema va rog ajutatima si pe mine nu mai stiu ce sa fac, am facut totul ca la carte ,datimi o idee cum sa fac sa al pornesc ampins ,sau altfel ca eu nu mai am nici o idee. Multumesc anticipat.
  3. Nu inteleg cuvantu (canta in viteza a 5) va rog sa ma scuzati sunt mai nou in motoare.Dupa cum am mai spus in viteza 4 mai la ralanti se aude ceva ciudat la motor si nu stiu care ar fi problema, aaa si vam rugat sa imi spuneti si mie cum fac sa schimb uleiul , nu stiu care este nivelul si pe unde se elimina cel care mai e ??
  4. Salutare la toti motociclistii din romania. Am si eu o problema, am achizitionat de curand o motocicleta Yamaha 3tb(xt600) ,vreau sa ai schimb uleiul si nu stiu care este nivelul si pe unde se elimina ce care mai e in ea. Motocicleta a fost adusa din Italia la pretul de 1000 de euro(deocamdata nu este platita) va mai cer inca un sfat, la viteza 4 cu motorul turat foarte putin se aude o bataie infundata la cilindru si nu stiu care ar fi problema ?Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...