Sari la conținut

axo

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    ct-80-gzj

axo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. daaaaaaaaaaa .... frumoasa aprilia pegaso strada ... cu motor de yamaha ... fatza de Rotax-ul ala de la 1900 care il avea inainte ... te cred si eu ... Nici pe mine nu ma incinta ideea de SM in oras ... da daca e de dat cu parerea ... omul a zis ca e HONDA !!!!! Vreti performantza ? Uitati-va la KTM sau Husqvarna ... eu m-am urcat pe o Husqvarna SM 510 ... te rupe in doua ... au motoare de competitie descalecate direct pe sosea ... au pe aproape de 50CP ... dar poate ar mai trebui sa intrebati si pe cunoscatori despre intretinerea acestor motoare .... de ce trebuie sa-i schimbati uleiul la 500km ... la cit se schimba lantzul ... etc. Poate atunci o sa apreciati HONDA ...
  2. citeshte si articolul d-lui Dan Nastase din Univers Moto nr. din august sau septembrie despre excursia de peste 1000km pe Multistrada. Se pare ca a fost deosebit de placut impresionat. Motorul DS 1000 e de ultima generatie la Ducati si e foarte nervos. In testele Motorrad, Ducati e una dintre firmele care nu umfla caii declarati pe hartie si dupa parerea mea ii si foloseste cum trebuie pe cei 84 CP care ii are (la ce bun cei 350CP ai unui Hoss Boss daca la toate capitolele e "batut" de o mult mai normala Hornet 900 sau sau Bandit 1200 si fara sa existe vreo comparatie cu vreun R1 sau cine stie ce alt bolid). Modelul cu motor de 620 cc este cu doar 10 kg mai usor fatza de versiunea cu motor DS1000, ceea ce dupa parerea mea o sa faca din Multistrada 620 o motocicleta de incepatori si domnishoare ... foarte curind o sa simti nevoia de o "infuzie" de CP ... Daca iti propui sa pleci de la Bucuresti dimineatza si sa ajungi la amiaza in Baia Mare ... cred ca ai gasit ce-ti trebuie ... Multistrada DS 1000. Exista o varianta al dracului de scumpa care va apare in 2005 ... "intzepata" la peste 90 CP (deocamdata nu se stie exact daca o sa aiba 91 sau 99) si cu ABS.
  3. s-au scris pagini intregi despre evenimentul asta ... o fi bine ? ... o fi rau ? Cert e ca acei ce au de tras concluzii din patzania asta (vezi organizatori intruniri) sa cashte ochii bine pe viitor. Prea mult scandal in jurul acestei intamplari s-ar putea sa duca la repercursiuni din partea autoritatzilor (mai ales ca ne putem "lauda " cu nishte tampitzi in functzii importante si pe care ii tot alegem ....). Sa nu ajungem si noi in situatia grecilor, care dupa o serie de evenimente de genul asta au fost INTERZISE toate intrunirile. Dupa asta s-a revenit asupra deciziei si in momentul de fatza nu stiu daca mai au 2-3 intruniri pe an. Aprobarile pentru a organiza un astfel de eveniment sunt mai multe decit ai organiza o manifestatie in Casa Alba. Dupa cum stitzi cu totzii nu exista "padure fara uscaturi". Nici ai lor nu sunt perfectzi doar pentru ca s-au nascut acolo ... nici ai nostri nu ar trebui sa dea curs la astfel de situatii. Probleme de astea se intampla si la alte evenimente (vezi Stuffstock, festivalul medieval, caravana rave etc) ... cred ca si la o intrunire a Maicutzelor din Romania ar exista la un moment dat probleme ... Eu cred ca "fenomenul moto" la noi a pornit cu dreptul (parerea mea). Inca o data ... pentru viitor ... CASCATZI OCHII MARI ORGANIZATORI DE INTRUNIRI DIN ROMANIA ... daca nu va simtzitzi in stare ... mai bine lasatzi-o balta ... sau lasatzi pe altzii care sunt in stare.
×
×
  • Creează nouă...