Sari la conținut

Zmeul_cel_rau

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zmeul_cel_rau

  1. Desi a fost singurul cu care am fost vreodata ca si pasager (si asta inainte de a avea permis - intr-o parcare) pot sa zic ca nu l-am cunoscut pe Qaz decat ca om, nu ca motociclist, iar sora lui avea dreptate, nu e el acela din groapa, el a fost si va ramane mereu in amintirea noastra altfel... Nu imi vine sa cred ca l-am condus azi pe ultimul drum...
  2. Cateva idei din partea unuia fara A, dar care se gandeste (Si bine face, ca la stilul de mers al lui ar fi primul suit pe un stalp sau intr-un copac): 1. Am fost acolo sambata seara, asta nu stiu daca conteaza, dar asta e motivul pentru care m-am interesat mai mult. 2. Traversarea prin loc nepermis este contraventie, condusul fara permis si fuga de la locul accidentului sunt infractiuni. Exista un motiv pentru care nu sunt si astea contraventii. 3. Cand am dat eu de permis incerdintarea conducerii unui vehicul unei persoane care nu avea permis era tot infractiune. (Asta e situatia in care taica-su) Acum nu mai e?
  3. Pe jos era ditai pata de ulei. La 8 jumate politia facea poze si am vazut clar pata. Mai departe era oprita o Celica sau altceva japoneza (masina) sport a carui sofer privea interesat si parea implicat.
×
×
  • Creează nouă...