Sari la conținut

crd

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cosmaraul@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    lipsa si asta
  • Numar Moto
    lipsa
  • Club
    lipsa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    lipsa
  • Interests
    Un chopper/cruiser pe care sa incap .

crd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Mersi de sfaturi baieti ! Asa am sa fac . O sa caut sa ma urc pe cat mai multe modele pe care voi avea acces in zona iar decizia am s-o iau dupa asta . Oricum nu e nici o graba caci trebuie sa fac scoala intai , sa-mi iau permisul sa mai adun euroi si abia dupa asta trec la fapte. Pana atunci insa incerc cu ajutorul vostru sa-mi simplific existenta bazandu-ma pe experienta voastra pentru a nu repeta greselile prin care cu siguranta ati trecut si voi la inceput. Asta este ideea. Cat despre ce mi s-ar potrivi cel mai bine sunt sigur ca e o chestiune uneori subiectiva , depinde si de gusturi aici si de buget mai ales. Ca toti am vrea avioane , cai verzi ca sa zic asa da de multe ori nu putem , asta e . De aceea am pornit discutia si chiar titlul topicului : Chopper/cruiser mic ( ieftin vroiam sa zic totodata ) pentru un incepator inalt. Caci vazusem la bani putini ( la care m-as putea baga iute ) cele de la clasa 125 , max 250 cateva. Am zis sa nu investesc 3-4000 Euro in ceva ce nu cunosc , nu stiu cat ma voi putea da , probabil o voi folosi ocazional numai in weekenduri ,plus ca nu am acesti bani momentan si nici nu se afla pe lista de prioritati a familiei... intelegeti ce vreau sa spun. Ca am mai luat eu lucruri asa pe care am dat o gramada de bani si acuma stau uitate pe undeva. Nu vreau sa cred ca si cu motorul se va intampla la fel .De aceea mi-am zis , hai sa vad daca gasesc ceva ieftin , la care sa ma pot baga brusc ( asteptarea asta ma omoara cu : sa mai adun bani...) si la care family sa nu sara ca arsa cu : dai atatia bani pe un moft de-al tau ! Ca una e 1500 eur si alta e 3500 ! De aici am pornit discutia si incet incet am ajuns tot la Dragstar 650 , Shadow 600 etc care ies din grafic momentan , desi recunosc ca-s minunate ca idee.. No , oi vedea ce oi face , sa ma exprim asa ardeleneste , oi lua-o incetuc , catingan si m-oi gandi masiv . Macar asa am tema de casa. Ce frumos e sa ai ceva la care sa visezi , hmmm. Na gut ! Astept oricum sugestiile voastre in continuare si incet incet sa-mi conturez o idee pragmatica vis a vis de raportul :ce vreau/ce pot. Va multumesc oricum pentru ajutor.
  2. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Daca iau de afara prefer sa iau de la nemti. Vorba ta , inspira mai multa incredere ca latinii nostri... Astept sa vina un amic plecat din tara putin ,caci mi-a promis sa ma duca la niste cunoscuti de-ai lui care au motoare genu asta sa vad pe care cum stau ca idee. Eu is profan in domeniu , vorbesc din auzite si din citite. Nu m-am urcat in viata mea pe un motor caci n-am avut ocazia si nici nu prea am prieteni decat cu sport touringuri carenate gen Honda CBR 500. Alea nu ma atrag deloc si cred ca nu ma prea ajuta sa ma urc pe ele.Singurele pe care ma vad sunt astea clasa chopper/cruiser , caci ideea e sa savurez senzatia aia de riding in nature la viteze moderate si sa stau comod . Si cred ca e si singura varianta care cu greu ar putea obtine aprobarea familiei...sper. Deci in concluzie trebuie sa fac scoala de soferi care am inteles ca ar fi pe un Suzuki de 250 cmc genu asta ( cruiser ) , cred si dupa sa incep sa sap dupa un motoras pe marimea mea . Inteleg ca undeva peste 500 cmc m-as incadra la inaltimea sin greutatea mea ( un Dragstar 650 probabil) . Pe Virago 535 nu stiu daca as incape , caci de astea aflu mai usor si-s mai ieftine vad. Sau un Suzuki Marauder 800... Hehe , sper ca n-o iau razna deja... Doamne Ajuta ! --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 16:05 ------------- Se pare ca ideea mea de a incepe cu cele cu cilindree mica de 125 , care sunt ieftine , nu pare viabila dpdv al dimensiunii sasiului. Oare Dragstarele de 125 cmc is mai scurte ca cele de 650 ?
  3. Salut baieti . Care ar fi diferentele ( nu de pret ) intre aceste 2 modele Yamaha : Dragstar 650 si Virago 535 , ma refer la motorizari , transmisie , dimensiuni ( care e mai potrivita pt o persoana la 1,87-80 kg ) , costuri de intretinere, etc.
  4. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Icelord , totusi ceva nu-mi miroase bine la Dragstaru asta vis a vis de pret... Tare ieftinuca. Celelalte Dragstare incep de la 3500 Euro. Cum asta e numai 2300 Euro si km putini ! Pare ciudat nu ? Numa de nu o fi fost lovita zic eu sau are ceva probleme mai serioase . Ce parere aveti ?
  5. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Da , e foarte frumoasa trebuie sa recunosc . Oare incap ok pe ea ? --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 09:22 ------------- Ciudata chestie caci la cautarea mea , desi se incadreaza in parametrii dati , dragstaru asta nu-mi apare... Ce naiba ? --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 09:32 ------------- Gata ,am dat si eu de el ...
  6. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Deci am dat un search pe autoscout la choppere dupa 1997 , pana in 30.000 km , max 3000 Eur , peste 400 cmc. Cele mai multe gasite : Yamaha XV 535 Virago , vreo 2-3 Kawasaki EN 500 , un Kawasaki ZL 600 Eliminator , o Honda VT 600 Shadow si vreo doua Suzuki VZ 800 Marauder.Cam astea ar fi in banii astia. Ce ziceti ? --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 09:05 ------------- Aa, inca o chestie: spre ce sa ma orientez in afara de marimea sasiului : sa fie cat mai noua ca an de fabricatie , km cat mai putini , sa optez pentru cardan mai bine decat pe lant , tipul motorului , etc ?
  7. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Deci in concluzie trebuie sa ma orientez spre un sasiu mare care din cate inteleg se regaseste de pe la 600 cmc in sus... ex Dragstar 650 parca. Ma uit pe siteurile de afara sa vad ce oferte sunt la cilindreea asta caci eu sincer ma uitam la cele micute in ideea sa iau ceva ieftin ,pe care sa si invat si care sa nu sara calu ca pret in fata nevestii... Dar se pare ca nu prea sunt variante de compromis. Astea mai mari cred ca sunt de pe la 3000 in sus. Hmm. Ma avertizase un bun amic de-almeu ca asa a fi da am zis sa mai incerc. Se pare ca avea dreptate omu. Hehe. Nasol pt mine. Caci devine cam scumpa distractia.
  8. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Honda Shadow VT 125 asta e frumoasa... Poze in attachement.
  9. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Sunt din Baia Mare... Sorry. Uite asa ceva imi surade:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=32091859&tabNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxPrice=2000&country=DE&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=30000&customerIdsAsString=&category=ChopperAndCruiser&lang=en&pageNumber=5
  10. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Mersi de sugestii baieti .Astept opinii in continuare.
  11. crd

    Ce chopper sa imi cumpar?

    Salutare oameni buni . Am 33 ani , 1,87 m, 80 kg si mi-as lua o motocicleta pentru un incepator, mai ieftina dar sa stau totusi ok pe ea. Problema e ca nu am experienta in domeniu si nici prieteni cu motociclete in clasa asta sa vad cum stai pe ele. Vreau ceva mai mic first , ieftin , usurica , sa invat si sa ma dau cu ea vara in weekenduri asa la o iarba verde de ex. Nu vreau viteza de aceea am optat pt clasa asta.Bine ar fi sa o pot plimba si pe sotie ( daca va avea curaj...).Ideea e ca nu stiu cat timp liber voi avea sa ma dau si de aceea nu as investi mult in ea , mai ales pana invat cat de cat. Ce recomandati voi , la inaltimea-greutatea mea , sa fie minimum-minimorum acceptabila , sa nu fiu caraghios pe ea.Cea mai easy posibila .Prefer japonezele din cate am citit.As fi mers pe cele mici de 125 cmc dar cica ar fi pra mici sasiele pt inaltimea mea... Exista variante ??La low cost budget ma refer in jur de 2000 Eur.
×
×
  • Creează nouă...