Sari la conținut

zero cool

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de zero cool

  1. Salut ! Am o problema cu F4i, cand o pornesc prima oara , si e rece motorul, sta in relanti si intra socul electronic, merge bine ; daca o pornesc cand e cald motorul sta in turatie sub 800 si in cateva secunde se opreste ! Am incercat sa o tin turata la 2000 de turatii 1 minut si intra in normal, sta in relatiu , si apare F1 martorul de la bord ! Si la rece si la cald se tureaza si normal , singura problema e relatiul la cald si martorul din bord !

     

    Ce e de facut ? MULTUMESC !

  2. sa vi sa o vopsim, vine si Pompiliu cu a lui! pregatesteo la restu! si mai lasa draq alcoolu ca de aia te rupi :)

    Mesaj completat

    Ha ha.. si 3poaze de la mine! :D

     

     

     

    fain galbenu asta, arata bine !!!

    Mesaj completat

    sa vi sa o vopsim, vine si Pompiliu cu a lui! pregatesteo la restu! si mai lasa draq alcoolu ca de aia te rupi :)

     

    asta e valabila pt.Dex! 50lei :D

  3. neatentia ce cel mai grav lucru..stiti ce a zis soferul ce la nenorocit pe fratele meu?:)( a zis k el nu se uita dupa motoare...:blink:((

    ai dreptate

  4. am facut si eu cunostinta cu asflatul azi :lol: ..urat personaj si asfaltul asta. oricum vreau sa multumesc genuncherelor si vestei cu protectii nu am absolut nimic genuncherele sunt zgariate si vesta la fel la umar si la cot, casca putin zgariata.

    cum s-a intamplat patania: mergeam spre dorobanti sa ma intalnesc cu cineva acum 2 ore, drum cu 2 benzi, mergeam pe banda din dreapta cu 50 la ora ma decid sa ma duc pe banda intai semnalizez stanga, ala din fata imediat se baga si el un semnal scurt si s'a bagat...na ceva normal m-am obisnuit il las se baga eram cam intre benzi fac si eu stanga dup'aia si exact cand am facut stanga ala din fata pune dita'i frana cu abs cu tot eu eram usor aplecat (schimbam banda) am indreptat repede dar nu suficient presupun, am franat, mi'a fugit fatza (asfalt inca rece) s'a trantit, m'am aruncat repede langa ea sa nu'mi prinda piciorul, m-am dus m'am oprit si gata am facut semn celor din spate ca's pe jos m'au ocolit cand am vazut ca nu mai e nimeni m'am chinuit cu mobra sa o ridic si gata. acolo se ingusta strada din strada cu 2 benzi se facea strada cu o banda si in fata era alveola aia pentru statie tramvai. nici un semn de circulatie, nimic semn pe asfalt sa faci dreapta..jungla..vreau sa "multumesc" oamenilor care se uitau fascinati fara sa dea o mana de ajutor si motociclistului cu cbr rosu/negru (cred nu'mi aduc bine aminte) care a trecut pe langa mine fara sa ma ajute si el cat de nitel.. :D

    bine ca ai scapat tu, restul , care te-au vazut le transmitem si noi multumiri de participare! :D

  5. “Am incercat sa tip dupa ajutor,am vrut sa intind mana dupa telefon, am incercat sa ma tarasc sa ajung spre marginea drumului,insa era in zadar… nu mai puteam misca nimic.Asfaltul il simteam din ce in ce mai rece si mai rosu..Ma stingeam secunda cu secunda ,vedeam lacrimi in ochii celor ce ma cunosteau…

    Nu-mi imaginam ca mi se putea intampla chiar mie. As fi putut jura ca pot sa franez , sa pot sa evit,dar n-a fost asa .Acum e prea tarziu…

    Imi cer iertare parintilor,iubitei si prietenilor..N-am avut grija de mine asa cum le-am promis candva.

    Chiar daca nu sunt eu de vina , insa probabil daca mergeam ma incet, as fi putut evita. Acum e in zadar .

    E rece intre patru scanduri …”

     

    Desi n-a trecut bine prima luna din an , desi e frig afara iar zapada n-a disparut de tot, avem deja primele cruci infipte in cimitire...

    Daca am calcula cati au murit in 20 de zile ale noului an ,n-ar fi o medie prea buna pana la sfarsit. Acestea au fost primele victime,urmeaza restul zilelor din an sa isi ceara tributul nedrept mai departe.

    Cine e urmatorul ?

     

    Haideti sa avem mai multa grija de noi pe anul 2008 ! ce spuneti ?

    eu , unul itzi salut cu respect initziativa , chiar ca sunt multi si nr creste! si eu sunt unul din accidentatzii de anul asta, si numai d-zeu stie cum am scapat ! deci aveti capul mai pe umeri , unii!

    post-33394-1204911875_thumb.jpg

  6. Eu cred ca a bagat mana adanc in gaz , a pierdut aderenta spate , s-a speriat , a sarit de pe mobra , mobra a sarit in santz , roata s-a indoit , bascula s-a rupt ... si cand lumea l-a intrebat ce s-a intamplat ... " frate mi s-a rupt bascula in mers ... nu vezi ? " Dar astea's speculatii ... poate reuseste pana la urma sa ne dea el un raspuns plauzibil. Roata deja rupta nu are destula masa si inertie ca sa se deformeze asa de una singura la 40 Km/h.

    Anul trecut am franat violent , am cazut ... mobra mea s-a infipt sub o masina pe la 70 km/h . Furca fatza indoita , discurile de frana la fel , ghidoane rupte etc .... dar nici la viteza aia roata fatza nu s-a indoit. Acum am aceeasi roata pe fatza si nu sunt probleme.

    deci asculta bine! tocmai sa constatat, k furka a fost sudata! urmeaza sa dau in judekata firma de la kare am cumparato!

    :cheers:

     

    --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 17:42 -------------

    deci asculta bine! tocmai sa constatat, k furka a fost sudata! urmeaza sa dau in judekata firma de la kare am cumparato!

    :cheers:

    dupa ce am dat treapta 2, a si inceput sa faka stanga-dreapta,am mers asa kam 50 metri si nu am mai putut sa o tzin, ia-m dat drumul si motocicleta sa oprit in santz, de rupt sa rupt in mers pt k sunt si 2 martori kare au vazut cum facea roata, iar knd ia-m dat drumul a lovit cu jeanta bordura de la santz! acum dupa ce am verifikat furka vb, pt k stiu exact ce vb!gandestete ka motocicleta are 185kg ori 40km/ora loveste jeanta in bordura si normal k se indoaie! :wave:

     

    --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 18:45 -------------

    Daca este adevarat ce spui, dacă nu, chiar îmi pare rău pt. tine.

    Brațul respectiv nu va fi perfect niciodată.

    Poate găseÂşti la dezmembrări.

     

    Sper că nu ai de gând să sudezi Âşi să dai mai departe aÂşa la un alt biker. Poate următorul va crăpa împreună cu bascula.

     

    Dacă a fost fisurat, este clar că a mai fost lovit rău motorul tău.

     

    Baftă Âşi mulți bani la reparat.

    mersi,

  7. Daca este adevarat ce spui, dacă nu, chiar îmi pare rău pt. tine.

    Brațul respectiv nu va fi perfect niciodată.

    Poate găseÂşti la dezmembrări.

     

    Sper că nu ai de gând să sudezi Âşi să dai mai departe aÂşa la un alt biker. Poate următorul va crăpa împreună cu bascula.

     

    Dacă a fost fisurat, este clar că a mai fost lovit rău motorul tău.

     

    Baftă Âşi mulți bani la reparat.

    am sa bag tot nou, stai linistit , macar eu am constiintza, si motoru ramane la mine!

  8. A plecat de pe loc. .i-a pendulat spatele. .deci prea mult gaz + guma de cacao (lemn sau fier) pe spate. . .a ajuns motorul in shantz. .dupa ce probabil a lovit ceva betoane-fiare. .si acuma hai sa comentam cat de fiabile sunt motoretele. .Honda, si restul. . .hai sa nu mai speculam pe alte teme ca e destul de clar. Parca pozele sunt facute noaptea nu? Si ce cauta poza cu filtru aer aici? O fi filtrul de vina? dooooh. . .

    ce destept esti, poi tu crezi k daca era asa cum zici u mai vb k sa rupt din mers, eu doar atentzionez sa fie mai vigilentzii, knd cumpara !! sa fak un test k sa nu le para rau! :cheers:

  9. sa ne intzalegem k nu vb pt a impresiona sau mai stiu eu ce credetzi voi, eu doar am vrut sa va fak mai prudentzi knd cumparatzi ceva!!

    euam scapat doar zgariat la mana stanga si la piciorul stang! si nu aveam casca, ce d-zeu e greu sa crezi k se poate intampla si imposibilul!!

     

    --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 12:00 -------------

    precis e adusa din italia ...hahahhaha (mai nou se duc carpacii nostrii si le mesteresc direct acolo si le aduc aici "impecabile")

    da e adusa din italia, cred k ai dreptate

  10. cine nu crede , k sa rupt sa se convinga ! face o plimbare si il vede pana nu il repar

    oricum se vede k a fost fisurata, si ganditziva k la o lovitura de 40 km la ora , nu e normal sa se rupa, si mai sunt si 2 martori credibili, oameni la 45 respectiv 50 de anii, kre au vazut cum facea roata pe spate!

×
×
  • Creează nouă...