Sari la conținut

zero cool

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zero cool

  1. Am rezolvat-o, era un furtun de la sensorul MAP iesit afara ! Merge perfect, ms pt sfaturi tuturor !
  2. Salut ! Am o problema cu F4i, cand o pornesc prima oara , si e rece motorul, sta in relanti si intra socul electronic, merge bine ; daca o pornesc cand e cald motorul sta in turatie sub 800 si in cateva secunde se opreste ! Am incercat sa o tin turata la 2000 de turatii 1 minut si intra in normal, sta in relatiu , si apare F1 martorul de la bord ! Si la rece si la cald se tureaza si normal , singura problema e relatiul la cald si martorul din bord ! Ce e de facut ? MULTUMESC !
  3. SAlut! ma poti ajuta si pe mine, lamureste-ma in ce consta sa cumpar o motocicleta din S.U.A. , ce acte ce probleme, cum sa procedez, mi-am gasit ceva pe Ebay, si vreau sa vad daca imi reteza ! Multumesc !!!

  4. ce mai zici Nelutu ?

  5. Salutare tuturor! Ce ulei recomandati pt F4i , marca si indice va rog ?!
  6. sa vi sa o vopsim, vine si Pompiliu cu a lui! pregatesteo la restu! si mai lasa draq alcoolu ca de aia te rupi Mesaj completat fain galbenu asta, arata bine !!! Mesaj completat
  7. faina , pe bune... imi place genul asta !!! km fara limita....
  8. Salut ! stie cineva unde gasesc buji Denso iridium iuh27d ! pt f4i , la 150 km/ora una dintre buji sa decapsat , si am venit cu ea asa ! Am pus alta de cbr alt model si se aprinde becul rosu de la bord,si nu merge rotund, intrerupe, clar tre sa pun la fel!
  9. Totusi cum a ramas cu atelierul din Resita, pune ceva detaliat :locatie , nume, , o poza ! bafta..
  10. Si asta facea DEXTER pe 1ian. dimineata, cand alti sunt rupti de somn sau de betie DEXTER PE FORUM SCRIE !!!
  11. Salut tuturor !! sunt din oravita , unii ma cunosc, ma dau pe un f4i ! Cei din resita cunosc motoru, CS-38-CBR , numai bine!!!
  12. zero cool

    Alba...

    ai dreptate
  13. zero cool

    Accident In Brasov

    multa atentie, ca sunt multi prosti la volan
  14. cine ma ajuta si pe mine sa imi repar CBR-ul 600f din 2001 , am nevoie de piese, sau de una fara acte sau cu motor defect, raman dator o lada de bere ! cel putin ...
  15. imi trebuie una de piese, in special spatele!
  16. bine ca ai scapat tu, restul , care te-au vazut le transmitem si noi multumiri de participare!
  17. eu , unul itzi salut cu respect initziativa , chiar ca sunt multi si nr creste! si eu sunt unul din accidentatzii de anul asta, si numai d-zeu stie cum am scapat ! deci aveti capul mai pe umeri , unii!
  18. deci asculta bine! tocmai sa constatat, k furka a fost sudata! urmeaza sa dau in judekata firma de la kare am cumparato! --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 17:42 ------------- dupa ce am dat treapta 2, a si inceput sa faka stanga-dreapta,am mers asa kam 50 metri si nu am mai putut sa o tzin, ia-m dat drumul si motocicleta sa oprit in santz, de rupt sa rupt in mers pt k sunt si 2 martori kare au vazut cum facea roata, iar knd ia-m dat drumul a lovit cu jeanta bordura de la santz! acum dupa ce am verifikat furka vb, pt k stiu exact ce vb!gandestete ka motocicleta are 185kg ori 40km/ora loveste jeanta in bordura si normal k se indoaie! --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 18:45 ------------- mersi,
  19. am sa bag tot nou, stai linistit , macar eu am constiintza, si motoru ramane la mine!
  20. ce destept esti, poi tu crezi k daca era asa cum zici u mai vb k sa rupt din mers, eu doar atentzionez sa fie mai vigilentzii, knd cumpara !! sa fak un test k sa nu le para rau!
  21. sa ne intzalegem k nu vb pt a impresiona sau mai stiu eu ce credetzi voi, eu doar am vrut sa va fak mai prudentzi knd cumparatzi ceva!! euam scapat doar zgariat la mana stanga si la piciorul stang! si nu aveam casca, ce d-zeu e greu sa crezi k se poate intampla si imposibilul!! --- Mesaj completat în 05 Mar 2008 12:00 ------------- da e adusa din italia, cred k ai dreptate
  22. cine nu crede , k sa rupt sa se convinga ! face o plimbare si il vede pana nu il repar oricum se vede k a fost fisurata, si ganditziva k la o lovitura de 40 km la ora , nu e normal sa se rupa, si mai sunt si 2 martori credibili, oameni la 45 respectiv 50 de anii, kre au vazut cum facea roata pe spate!
×
×
  • Creează nouă...