Sari la conținut

costinradu

INACTIV
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha FZS 600, 2002

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XJ 600

costinradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E gata si mandra mea.Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi. Asfalt uscat tuturor !
  2. Iti multumesc pentru sfat. Am gasit pe ebay.uk tot ce avea nevoie mandra mea. am cumparat asa: Furca fata completa Capac motor stanga (in care este statorul) Stator (al meu era putin atins pe spire) Oglinda stanga Roata fata cu cauciuc uzura 20% Roata spate idem Toate aceste piese m-au costat 300 lire sterline aduse acasa.Livrare in 5 zile de la plata prin PayPal. Daca ai nevoie de ceva piese de fazer ieftine te pun in legatura cu omul. e serios si foarte prompt. Are firma de dezmembrari moto.
  3. Salutare prieteni. Am nevoie de niste piese pentru un fazer FZS 600 2002. Ma poate ajuta cineva ? Frumoasa mea a avut de suferit, vine sezonul si arde de nerabdare sa alerge din nou. Ii lipsesc: 1. telescoape fata ( doar tevile) 2 capac + bobina delco 3. oglinzi Va multumesc in avans si sper sa ne vedem pe asfalt in scurt timp.
  4. Eu va multumesc pentru amabilitate dar in linkul pe care mi l-ai dat nu am regasit dimensiunea dorita - 110/60-ZR17 (cauciuc fata) 160/60-ZR17 , cauciucul ptr spate l-am gasit in foarte multe locuri.Problema mea este cauciucul ptr fata.
  5. Ma poate ajuta cineva cu o problema ? Am un FZS600 2002 Conform specificatiilor de la producator cauciucurile au urmatoarele dimensiuni: Front tyre dimensions: 110/60-ZR17 Rear tyre dimensions: 160/60-ZR17 Vreau sa imi schimb cauciucurile dar nu gasesc 110/60-ZR17. Pot sa pun 120/60-ZR17 in locul lor ?
  6. Problema s-a rezolvat. M-am ferit sa postez inainte de a testa de cateva ori motocicleta la drumuri lungi. Multumesc pe aceasta cale unui adevarat profesionist, Tery de la Cornu, care si-a facut treaba impecabil. In sfarsit ma pot bucura de motocicleta mea care functioneaza ireprosabil.
  7. revin cu detalii. problema mea nu s-a rezolvat inca. cuiele pontou se blocheaza.aleator.cand pe deschis cand pe inchis.frustrant. sper s-o rezolv saptamana asta in alta parte.va tin la curent.
  8. Problema rezolvata la George (TNG). M-am dat in weekend 150 km fara probleme.Motorul merge perfect acum. Pe scurt, cuie pontou cocsate. Pentru detalii puteti sa-l contactati pe George.
  9. Am dat drumul la la suruburile de sub carburatoare.Suflu pe furtunul care intra in distribuitorul dintre carburatoare si degeaba.Nu pot sa suflu.Cred ca distribuitorul e infundat.Oricum, ma las pagubas si-l duc la un doctor priceput marti.Nu stiu cum s-a putut infunda prin filtre. Banuiesc o benzina de proasta calitate.M-am trezit in filtru cu un fel de gelatina.L-am schimbat dar cred ca a trecut de el.
  10. Nu e din pompa.Pompa baga cum trebuie. Am descoperit ca daca suflu pe furtunul de la pompa spre carburatoare, nu merge.Pare infundat.Furtunul se opreste intr-o piesa din plastic care uneste cele doua grupuri de cate 2 carburatoare.Ce rol are piesa aia ?Este o sita cumva ?
  11. Din pacate nu este problema de vacuum. Am verificat. Benzina se opreste undeva intre pompa de benzina si carburatoare. Adica am benzina de la pompa la carburatoare, dar daca suflu pe acel furtun care uneste carburatoarele de pompa ceva e obturat atunci cand motorul se opreste.
  12. Si eu cred ca e o problema de vacuum.O sa incerc sa merg cu busonul deschis .Daca se confirma teoria asta, e clar ca este vorba de obturarea valvei de aerisire a rezervorului. P.S. TNG, un om deosebit.Stie ce face, meticulos, recomand oricarui motociclist cu mobra bolnava.
  13. Salut. Cine ma poate ajuta in aceasta problema ciudata ? O scurta descriere a problemei: Motorul pleaca la sfert.Merg cam 10 km cu viteza cuprinsa intre 120-150.......la un moment dat, raman fara benzina. Ciclul benzinei este astfel: rezervor, filtru de benzina, pompa electrica de benzina, carburatoare. Dupa ce se opreste motorul, am verificat intregul ciclu de circulatie a benzinei.Pana in pompa de benzina totul e OK .Filtru nou, debit din rezervor ok' Oricat as incerca sa pornesc motorul fara sa fac nimic nu reusesc. Dar daca scot furtunele, si le pun la loc,totul revine la normal.Motocicleta pleaca la sfert, merge impecabil alti 10 km dupa care patesc acelasi lucru si trebuie s-o iau de la cap. Are cineva idee ce se intampla ? mentionez ca motocicleta are o revizie facuta la un mecanic bun, curatat carburatoare, schimbate filtre, echilibrat carburatoare,ulei...etc.
  14. Fratilor, unde gasesc o pereche de oglinzi ptr 51j ? caut de mult timp si nu gasesc pe nicaieri. Imi trebuie varianta aia cu " T "-ul ala in cap, care se infileteaza in suportul din ghidon , si pe urma bratul oglinzii se monteaza pe el. Vreau si oglinda si " T " -ul.
  15. am modificat profilul ( multumesc ptr corectie ) . in carte scrie 37 KW.nu cred ca are cat zici tu ......poate e alt model ? pe motorul meu scrie DOHC modelul exact este XJ 600 51j 37KW de unde gasesc si eu cele enumerate mai sus ? - maneta ambreiaj, garnitura culbutori ( se vede ca e rascoapta , are fisuri in ea....). motorul a stat mult la unu in curte...dar functioneaza f bine.
×
×
  • Creează nouă...