Sari la conținut

amarij

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008

amarij's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multzam foarte fain. Mah... Io am un preten care a inceput pe un R1. Si n-a cazut deloc intr-un an. Din moment ce mi-e prieten, suntem asemanatori oarecum, nu ;-) Ideea e ca am in sange chestia asta. Rece sange, de stomatolog.
  2. Voi stiti mai bine. Am declarat deja ca nu mi-e jena, nu? M-a luat prin surprindere intentia sa-mi cumpar, nu m-am asteptat nici eu. De fapt dintotdeauna am vrut sa am, da` nu m-am asteptat sa apara posibilitatea, prin urmare nu m-am informat prea mult, sa nu-mi fac sange rau.
  3. amarij

    SMAEB 2008

    Pentru ce mor eu de ciuda e ca N-AM BANI ! sa-mi iau jucarie. Sa nu va faceti medici ca muriti naibii de foame.
  4. Cu toata mandria si lipsa de jena declar pe proprie raspundere ca acum fac scoala de soferi pentru A. Peste vreo doua luni am de gand sa-mi achizitionez un 600 RR SAU un R6 de prin 2002. Luminati-ma in alegerea grea pe care o am de facut. Mentionez ca am de gand sa ma plimb cu ea prin oras, si sa-i dau in gura in afara.
  5. Cu toata mandria si lipsa de jena declar pe proprie raspundere ca acum fac scoala de soferi pentru A. Peste vreo doua luni am de gand sa-mi achizitionez un 600 RR SAU un R6 de prin 2002. Luminati-ma in alegerea grea pe care o am de facut. Mentionez ca am de gand sa ma plimb cu ea prin oras, si sa-i dau in gura in afara.
×
×
  • Creează nouă...