Sari la conținut

Mateo

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ONESTI-BACAU-BUCURESTI
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    HONDA Transalp

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso,Honda Transalp

Mateo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mateo

    Accident mortal Onesti

    Scutit de accidente nu e nimeni. Nu critic motocicletele sau motociclistii de viteza, nu fac reclama vreunei clase anume, dar o sprijin. Sunt fan enduro-touring, si ca avantaje -pozitia la ghidon favorizeaza vizibilitatea -amortizoarele sunt mai elastice si gropile nu ma incomodeaza nici pe drum drept nici in curbe si nici nu mi s-a intamplat sa pierd controlul motorului din cauza vreuneia. Cu o vitezana iti trebuie un asfalt fara gropi, denivelari sau zgura si multi nu iau asta in considerare.Asta e romanica noastra si nu prea mai avem strazi.
  2. Mateo

    Accident mortal Onesti

    Nu fac nici o polemica si nici o alianta, doar vorbesc din realiatatea inconjuratoare. Am spus cateva postari mai sus ca oricat de limitat ai fi ca om nu cred ca exista macar un motociclist, indiferent ce conduce sa nu fi dus cat mai la limita viteza caprei. Si...bai domnu duqir cati baietatasi de 18 ai vazut sa-si doreasca o alta motocicleta in afara de viteza?? Asta e......e alegerea fiecaruia. Dar toti sunt innebuniti dupa viteza si tu stii asta cand vin la motor si te intreaba: :cat, cat are pe kilometraj, cu cat ai mers cel mai tare.
  3. Mateo

    Accident mortal Onesti

    Aici m-ai uns la suflet. Multora le-am spus, in principal celor cu vitezane-in 99% din cazuri limita nu o detine omul ci fierul pe care-l conduce. Daca ala merge pana-n 300 dar e limitat la 250 cu siguranta vei merge cu 250 si apoi ii vei scoate si limitarea.
  4. Mateo

    Accident mortal Onesti

    BAH....BAH BLOGARILOR CRITICI, CU TOTII STIM CE SI CUM E CU PROTECTIILE, CU CONDUSU...SI CU TOATE NORMELE LEGALE SAU PREVENTIVE, DAR HAI SA NU-I MAI TOT INGROPAM SI DEZGOPAM PE UNII, MAI ALES CA NIMENI NU STIE CE S-A INTAMPLAT CU ADEVARAT. UNU-SI BAGA "TALPA" SI VREA SA CUMPERE MOTOARE AVARIATE, LU ALTU-I E FRICA CA SAREA SCARITA. FRATILOR..... A FOST UN ACCIDENT, ADICA UN EVENIMENT INTAMPLATOR SI IMPREVIZIBIL, INDIFERENT CINE E VINOVAT. Mesaj completat CEL DESTEPT INVATA DIN GRESELILE ALTORA.....ALA PROST DIN A LUI.
  5. Mateo

    Accident mortal Onesti

    In primul rand Dumnezeu sa-l ierte. Sunt intr-u cu totul de acord cu cata r1der21,plus ca de prea multe ori se da vina pe soferii auto(conduc si masina si motor), dar sunt multi care au doar A-ul si nu stiu cum e soseaua si traficul de la bordul unei masini, faptu ca nu au nici un fel de echipament minim, in afara de casca nu face sa se ajunga aici. E problema de viteza, de inconstienta, de adrenalina, de....prea multa incredere uneori, multa speranta si 8-imism("mie nu o sa mi se intample") aici e marea problema.Daca merg cu 150-200 la ora si fac numa slalom printre masini si printre benzi cum as putea macar o secunda sa cred ca ala de la volan are macar timp sa ma vada, daramite sa mai si faca vreo manevra de evitare. Atata timp cat in romanica noastra-(nu stiu in alte tari cum e),vei putea sa iei A-ul si mergi pe strazi doar dupa ce ai dat un examen scris si ai mers 5 ore printr-un poligon care nu te pregateste pentru trafic.........cu parere de rau spun ca ma astept sa mai vedem multe de astea. Cat stric despre acest accident vad ca loganul are si roata dreapta spate stramba.....deci.......am o certitudine ca loganul fie a iesit din parcare fie a schimbat banda si in momentul impactului se afla oblic fata de axul drumului altfel nu are cum sa fie roata deformata din punte(loganul are punde rigida pe spate). Ne dam si noi cu parerea....... Poate asa vom constientiza si noi ca pe motor trebuie sa te asiguri si pentru tine si pentru cei din jurul tau si sa intuiesti manevrele celorlalti. -nu fa slalom prin oras decat daca masinile sunt oprite la vreun stop,semafor,cedeaza -nu depasi decat dupa ce ai dat semnal si vro 2-3 fleshuri ca sa fii sigur ca ala cu conserva te-a vazut in oglinzi. Inca o data DUMEZEU SA-L IERTE.
  6. Era un bun prieten de-al meu...si intradevar nu a vazut masinile de la diferenta de luminozitate. S-a oprit cu motoru intr-o masina, a cazut si sa tarait pana a intrat in bara spate a alteia.Si-a rupt gatul. Inmormantarea e marti. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
  7. Sun un proaspat posesor de aprilia pegaso 650 si nu prea stiu pe la ce turatii se schimba vitezele. Sunt obisnuit cu masinile care pe la 2000-3000 schimbi vitezele.Mersi mult Drum uscat
  8. Salutare, acum am descoperit si eu site-ul si....... de curand ......adica din iarna sunt posesor de pegaso, momentan e desfacuta. Am adus-o din germania dar nu prea am incredere asa ca am desfacut-o(carene+rezervor) ca sa pot sa schimb ulei, bujie, lichid frane. Am spalat-o si bibilito insa am o problema-nu gasesc filtru de ulei. Am cartea tehnica dar schita nu e foarte relevanta.Am gasit neste pdf-uri dar nu le pot da jos. Poate cineva sa ma ajute.
×
×
  • Creează nouă...