Sari la conținut

flic

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://regiment13.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    ktm 200 exc
  • Numar Moto
    tm 12 ftz
  • Club
    Regiment 13

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

flic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se spune ca atunci când artileria trage, prima salva e prea scurtă, a doua e prea lungă iar a treia e exact la ţintă. Anul acesta tragem a treia salvă: Între 30.08-1.09.2013 Regimentul 13 aduna toate fortele hard-enduro in Poiana Mărului, jud. Caraş-Severin. Preţuri: 100 euro/rider, dacă înscrierea se face până în 16.08.2013 120 euro/rider după această dată 90 euro/rider pentru cei care au mai participat la o ediţie anterioară a Cupei Regiment 13 ocupanţii locurilor 1,2,3 la ambele clase din anul trecut : fără taxă de participare. Nu părăsiţi aparatele de radio, forumurile, regiment13.ro si pagina noastră de facebook! În scurt timp vor urma mai multe informaţii! INSCRIERILE SUNT ACUM DESCHISE PE REGIMENT13.RO !
  2. rezultatele complete sunt acum pe site. faceti clic pe fiecare CP ca sa vedeti cat ati parcurs din traseu. rezultate A rezultate B
  3. AMR 14 zile.... pe valea uitata. ...de curatat aici 200 m, da?... ultimele informatii le gasiti aici : http://www.regiment13.ro/ro/cupa/2012/intrebari
  4. concurentul nr.7, Marcin Spirowski, Polonia. PS poza este de saptamina trecuta, tatuajul este real.
  5. clasament final clasa A http://regiment13.ro/ro/regiment-13-cup/clasament/clasa/a clasament final clasa B http://regiment13.ro/ro/regiment-13-cup/clasament/clasa/b galerii poze : http://regiment13.ro/ro/galerii-poze
  6. ...au sosit si materialele pentru prolog...va fi distractiv...
  7. ultimul videoclip de promovare. Personal, cred ca e spectaculos. VA ASTEPTAM VINERI LA PROLOG, ORA 16:00. Pina atunci, nu uitati sa va inscrieti !
  8. citeva poze de pe trasee. orice alte informatii sunt CLASSIFIED!
  9. o pauza scurta in timpul curatarii traseelor..... P.S. maceta e cel mai bun prieten al enduristului Un soldat eficient este un soldat bine antrenat, bine echipat și nu în ultimul rând bine hrănit. Astfel, popota regimentului a decis ca fiecare recrut să beneficieze de câte un gulaș gratuit pentru fiecare zi de luptă. Poftă bună și succes!
  10. Comandamentul Regimentului a ordonat: premiul pentru locul 1 la clasa A-expert se mărește la suma de 1000 EUR, celelalte premii rămân neschimbate. S-au făcut modificările necesare în Regulament și în pagina de Întrebări Frecvente. Cine va fi recrutul care va pleca acasă cu premiul cel mare? Cu siguranță va fi o luptă încinsă, pe măsura premiului!
  11. REGIMENTul 13 la ROMANIACS La ediția din acest an a Red Bull Romaniacs, cel mai dur raliu hard-enduro din lume, regimentul a fost reprezentat de Francois Vulliet, multiplu participant la raliul Dakar precum și la toate precedentele ediții Romaniacs. Bravul Francois a obținut un binemeritat loc 6, anul acesta participând la clasa Hobby Team împreună cu fratele său Etienne. Deasemenea, Francois a dat o crucială mână de ajutor câștigătorului ediției din acest an, britanicul Graham Jarvis, chiar în ultima zi de concurs când acesta și-a "împotmolit" roata spate și întreaga transmisie în niște sârmă ghimpată. Vezi la minutul 03:23 respectiv 04:34 din Felicitări!
  12. Trailerul de saptamina asta :
×
×
  • Creează nouă...