Sari la conținut

Grip

Membru
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Grip

  1. Salut. Pentru piese si coduri de piese uite aici

     

    http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_block_selection_M30.php?mod_01=3721 . Astia nu livreaza in Romania, e bun site-ul pt coduri. Pt piese Honda in Romania, http://kampurmotors.ro/

     

    Cat despre comportamentul motorului, cablurile de acceleratie culiseaza usor in camasa? Curatarea carburatorului e MUST DO, ia si o bujie noua, ulei si filtru. O sa ma uit acasa, cred ca am si manualul. Ti-l trimit daca il gasesc :)

     

    Ce inseamna se tureaza normal cu socul tras la pornire? Ce RPM ai cu socul tras? Daca nu face nimic cu motorul cald, mie imi suna a ceva defectiune la soc. Verifica tot traseul.

     

    E unu motor foarte bun si o sa se distreze mult cu el daca il aduci in parametri. Are si sotia mea unul si a zis ca il mai schimba ever (e si inaltimea ei un factor mare in decizie :D)


    Bafta!

  2. Daca te uiti in cartea tehnica (care se gaseste destul de usor pe net), vezi unde e termostatul, il demontezi (nu e cine stie ce operatiune) si il pui la fiert. La 90 de grade trebuie sa deschida circuitul. Daca nu esti sigur pe ceea ce faci sau preferi sa o faca altcineva, atunci da, un mecanic e cea mai buna optiune. Daca totusi te hotarasti sa il verifici singur si termostatul deschide circuitul cum trebuie, cel mai probabil ai circuitul de racire infundat pe undeva sau (cred) o problema cu pompa de apa. Asta e ce as face eu. Pana la urma, fiecare face cum crede, insa daca omul a intrebat aici ma gandesc ca a vrut sa afle niste opinii inainte sa mearga la un mecanic (care e optiunea default cand stii ca nu ai cunostintele necesare).

  3. Strike Back - f bun, mai putin cunoscut

    House of Lies - la fel

    Strike Back e bun intr-adevar. La fel ca si The Unit, Last Resort - toate militare

     

    Western - Deadwood, Hell on Wheels

    Sci-fi: V, Falling Skies, Under the Dome, Jericho, Flash Forward

    Altele: Supernatural, Arrow, Criminal Minds (mai ales primele 3 sezoane), Dexter, ER, House, MASH, Sarah Connor Chronicles, Lie to Me

×
×
  • Creează nouă...