Sari la conținut

kamal

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    VN
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda CBR 600 F4
  • Numar Moto
    VN-50-EVL

kamal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" fericiti, frumosi si sanatosi!!!
  2. kamal

    BURSA LOCALA

    Vand casca shoei multitech negru mat, 2 viziere, wind stoper, prezinta mici zgarieturi.Marime M. Pret 300 lei. Cristi 0732 115660
  3. Multumesc din suflet ptr. sfat...daca stau bine si ma gandesc cred ca asta e problema...odata am pus benzina de la o "pompa fantoma" si cred ca asta e cauza...oricum voi verifica pe rand tot ce mi-ati scris... Multumesc inca odata ! PS:maine ma apuc de moto...va tin la curent cu ce gasesc pe acolo Mesaj completat Am rezolvat problema ! Multumesc ptr. sfaturi...era de la combustibil...rezervorul era plin de mizerie si filtrul nu facea fatza...acuma merge ca unsa. Multumesc inca odata tuturor si sper ca acest topic sa fie de folos si altora !
  4. Cand pun contactul se aprinde normal becul de la ulei...nu licareste.
  5. AM sa verific si astea...multumesc !
  6. Da...pai o pornesc...o las sa se incalzeasca putin si dupa ce plec si parcurg 1-2 km dupa aceea se opreste...
  7. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific senzorul la cric...bateria este ok... A ramas varianta cu presiunea si sa verific tot ce inseamna cablu.. Multumesc ptr. sfat !
  8. Imediat cum se aprinde becul pierde puterea si se opreste... Mesaj completat Am luat la cunostinta sfaturile tale ... multumesc inca odata !
  9. Uleiul este exact ce recomanda producatorul...Am pus Motul 7100 10w-40 Mesaj completat Cu siguranta voi verifica presiunea sa vad daca este in regula...problema este ca pornesc motocicleta, merg cu ea 1-2 km dupa care se aprinde martorul la ulei si se opreste...ma gandesc ca daca nu avea presiune ramanea becul aprins de la inceput... Oricum multumesc de sfat...
  10. Salutare! Am cumparat un GSXR 600 din '98 la care am schimbat tot ce era de schimbat ca si consumabil... Problema este ca la un anumit timp dupa ce pornesc se aprinde becul la ulei, imi taie din putere si se opreste.Trebuie sa astept 2 min sa o pot porni.Dacao tin pe la 3000 de ture merge cat de cat...Mentionez ca uleiul este la nivelul corespunzator. Va rog sa ma ajutati daca ati patit asa ceva pana acum sau daca aveti idee ce ar putea fi! Multumesc !
  11. Salut ! Eu am Shoei Multitech si nu sunt asa multumit de ea...o am de 3 ani si mi se pare foarte galagioasa, e curent ca la metrou incepand cu 120 km/h iar interiorul nu este detasabil...Doar firma e de ea, din punctul meu de vedere nu face banii. Ca si sfat, incearca Scorpion, vezi poate au open face ei...i-am luat prietenei mele Scorpion EXO 750...o casca fenomenala la 139euro Louis...acum astept o reducere sa-mi iau si eu tot Scorpion...nu stiu cum se comporta in timp, dar ca si calitate a materialelor este mult peste Multitech-ul meu, nu mai spun de sistemele Air flux si alte alea (vezi youtube prezentare Scorpion) Sper ca am fost de ajutor sii spor la cumparaturi!
  12. Un sfat f bun... Am sa caut pe la magazine..daca nu gasesc cu siguranta voi comanda asha ceva... Multumesc inca odata !
  13. Aia a fost floare la ureche...si-au dat drumu f usor suruburile fara prea mult efort...aia e 9 acuma...a ramas doar pinionul asta care imi da batai de cap...dar il voi rezolva eu cu ajutorul sfaturilor voastre... Multumesc mult !
  14. Multumesc mult pentru sfaturi... Pana la urma o voi duce eu la bun sfarsit... Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...