Sari la conținut

Barz@

EX+
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Barz@

  1. mergi 2 3 pagini inapoi...siasesti mai detaliat ....

     

    eu merg cu procycle 5w40 si is multumit... il gasesti pe louis ....sau la kronau 4 litri la 100 ron iti trebuie defapt 3 :)

     

    filtru tot de pe louis....

     

     

    cred ca diferenta intre uleiu asta si altul :) e doar de pret .... pe bidon scrie made in germany ...si nu cred ca l ar comercializa louis ul alaturi de CASTROL daca nu era bun dealtfel respecta specificatiile din 2001 API --aprop de asta ..e FULL SINTETIC... eu unul zic ca merita...am cca 500 de km pana una alta ...cu el

    Ce urmeaza la bikeul meu e un bleeding al sistemului de franare.... si inlocuirea cu lichid nou...

     

     

    Un motr la 29000 nu e uzat ..uzat e la 60000 cand probabil tre sa bagi un "segment nou"

    Nu stiu daca e recomandat sa bagi FULL SINTETIC...io bag in al meu Castrol 10w40 semisintetic...il am de doi ani motoru si merge atza...oricum e discutabila chestia cu uleiurile.Bafta :D

  2. Nu stiu exact ce model este al ei. Pun o poza cu ea.

    Multumesc pentru raspuns, o sa-i transmit sa intrebe la United.

    Ala e modelul Strada,care se fabrica din 2005...e cu motorizare de Yamaha... :angry:

     

    pai buba s-a intamplat din mers,pur si simplu dintr-o data nu se mai accelereaza decat pana maxim in 4000 rot . ,am verivicat carburatia,membranele de cauciuc ce face legatura carbur cu chiuloasa, ,am verif si distributia... mai am sa verific si avansul ,poate poate,,iar simtomele sut k da mari rateuri pe admisie,,sincer ma depaseste,nu stiu la ce sa mai umblu..

    ...da carburatoarele jos,desfa-le si vezi ca intre ele e un T-eu de plastic cu o sita,curat-o si punele la loc dupa aceea...pune si un filtru de benzina(dinala mic de scuter)pe furtunul de alimentare,ca sa nu ti-i se mai in infunde sita... :angryfire: Acelasi lucru am patit si eu la mobra mea...

  3. ma..sincer..eu nu inteleg posesorii de pegaso care se plang de motocicleta lor :P ..care se plang de frane..de puterea motorului..de fiabilitate..E un enduro monocilindru nu i vitezana n patru cilindri sa i placa turele multe..Normal ca n momentu n care o tii in ture multe si abuzezi de ea "i se face rau" :laugh:

    Cat despre frane..A mea cum se descurca bine mersi si cu un singur disc pe fata? Ale voastre or avea discuri mai mici ?:what:)

    Eu i as sfatui pe cei care se plang de frane sa mai experimenteze franarea ca i mare lucru sa stii ce sa faci cand iti sare vaca blonda cu "gipanu" n fatza .. sa mai incerce sa ajute si cu frana de motor ca in unele situatii face minuni..

    Nu stiu..Ori am nimerit o eu pe a mea prea bine ori ...?

     

    Doamne..ce rau sunt eu.. :D

    E adevarat ce spui Geo,nu poti sa ceri prea mult de la un monocilindru...in legatura cu fiabilitatea am vazut ca a postat "Piratu" cateva pagini in urma, un site a lui un neamt care a facut cu Pegaso aproape 100.000 km! Si din cate am inteles eu acolo,nici nu a avut probleme foarte mari cu el :)

  4. am si eu o rugaminte. daca se poate in 2 vorbe sa-mi spuneti ce probleme majore pot aparea la un pegaso (fabricat intre 1999-2002). la ce ar trebui sa fiu atent daca as lua una sh.

    si inca o chestie: voi pe unde le reparati (in bucuresti) si de unde luati piese? si cum sta pe partea de intretinere, in ce priveste preturile.

    merci

    ...sau daca vrei ti-o dau pe a mea. Detalii aici...

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-139705.html

  5. so....eu sunt Mihaela si motoreta mea e o minunatie de Aprilia Pegaso cube din '97 ( a se vedea semnatura). pana acum am avut probleme doar cu releul de incarcare, pe care l-am schimbat in aprilie. In rest: porneste la prima cheie, chiar daca e rece afara si n-a mai fost pornita de 1 saptamana ( mai mult de atat n-a stat niciodata pana acum nepornita) si chiar nu-mi trece prin cap vreun motiv de nemultumire!

    a fost alegerea ideala pentru inceputurile mele de motorista. inainte de Pegaso 650 am mai avut unul de 125 ( 2 timpi, o nebunie de motocicleta) , jumatatea mea mai buna are si el un Pegaso de 50 cmc ( din motive de...carnet anulat ) asa ca pasiunea pentru Aprilia e mare ...

    Welcome...sa stii ca e motor bun,daca ii dai ce-i trebuie,si sa n-o duci in ture multe...a mea e exact la fel ca a ta,si nu mi-a facut problememari pana acum...s-o stapanesti sanatoasa...

  6. Salutare tuturor Aprilistilor, am si eu o intrebare cu privire la Pegasoul meu 650 din 1997,in legatura cu luminile din bord. Eu nu am becuri in acele de la vitezometru si turometru si se vad mai greu noaptea decat cu lumina din fundal. Are cineva idee dk asa trebuie sa fie sau sunt ale mele arse, pt ca de exemplu aseara m-a cam apucat noaptea pe la Voineasa si cum sunt si inceparet nu prea o simt eu asa bine din motor si alea asa ca ma mai uit pe bord de una alta si fara becuri in ace acestea sunt greu de reperat, iar randamentul meu in mers scade considerabil deoarece fie merg cu ea prea turata fie subturata. Naspa situatie.,nu?. In rest aprilica mea mere brici, porneste de obicei la primu conatct si consuma rezonabil pt un motor condus de un descreierat ca mne. Poate dk mai tine timpul frumos facem o intalnire ceva anu asta. Respecte si Asfalt Uscat.

    A si era sa uit Ochii in 4 la prostalai

    Nu sunt foarte greu de schimbat(asta daca ai Pegaso3)...

    Io mi-i le-am schimbat singur...trebuie doar sa dai jos carena fata,cu tot cu far,sa ai acces la ceasurile din bord...te duci cu becul in mana la orice magazin de piese auto(aprox. 2 ron,becul) :laugh:

  7. Tocmai,racirea pe apa poate fi o problema,mai ales ca Pegasul cam prajeste garnitura de chiulasa.Daca nu ai de gand sa-l bagi la off-road greu sau sa stai mult in trafic,as recomanda Freewind-ul,racirea pe aer-ulei a dat mai mereu roade,cu conditia sa mergi,nu sa stai mult pe loc.Eu am avut si am mari probleme cu racirea,mi s-a blocat asta-vara termostatul pe "inchis" si-atunci a devenit racire pe aer,ma mir ca n-a bubuit motorul sub mine...

     

    :(

     

     

    Nu cred ca racirea pe aer-ulei te ajuta mult,vara,cand afara sunt 35 grade...si mai stai blocat undeva in trafic,ca nu ai pe unde sa te bagi...iar cu prajitul garniturei de chiuluasa,la Pegaso,una din cauze sunt turele multe...cunosc cazuri.

    Eu cu pegasul meu nu am avut asemenea probleme si merg mai mult prin oras... :ok:

  8. Salut

    Urmeaza sa-mi iau o mobra, punand in balanta mai multe aspecte mi-au ramas pe lista 2 modele Aprilia Pegaso 3 si Suzuki XF650 Freewind(ambele dupa 2000). Care model ar fi alegerea potrivita si de ce?

    Multumesc anticipat

     

     

     

    Eu unu nu ti-as recomanda nici una din ele,dar daca tu vrei,ia-ti Pegaso;are in plus fata de Freewind racirea pe apa...in rest(viteza,putere,confort)...nu prea sunt diferente mari :ok:

  9. Daca miroase vasul de expansiune a gaze de esapament ai garnitura de chiulasa arsa. Nu e obligatoriu sa ai apa in ulei sau ulei in apa ca sa fie garnitura de chiulasa arsa.Daca umpli radiatorul la nivel pe la buson si dupa ce se incinge muta apa in vasul de expansiune de regula face presiune in circuitul de racire datorita garniturii de chiulasa. Slabe sanse sa fie datorita termostatului.

    Dupa ce o schimbi nu o forta la rece si nu mai trece de 6000 de ture si nu mai patesti asa ceva.

     

     

    S-ar putea sa aibe dreptate,edi!In legatura cu uleiul,eu am bagat Castrol 10w40,si sunt multumit de el.Precizez ca motorul l-am cumparat anul trecut,si am cu el facuti aproape 7000km.Acom are la bord 27000,e din 1998 si sunt multumit de el! ;)

×
×
  • Creează nouă...