Sari la conținut

sorinnsann

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti

sorinnsann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Stiti pe cineva care se ocupa de centrat roti cu spite pentru R1200GS ?
  2. Ei au unicornii lor si tu pe ai tai. Invata sa le respecti credinta, ai crescut intre crestini si toata educatia ta e influentata de asta. Nici nu iti imaginezi cat de mult te asemeni cu ei si covoarele lor. Ei cred in alah si tu poate crezi in pepsi si bani. Suntem toti oameni si nu e nimeni mai sus pentru o religie sau alta. Nu e vorba numai de o carte, e un mod de viata format de mediul in care traiesti. Tie ti se pare normal pentru ca il sti de o viata, si lor la fel.
  3. nu stiu cum sa fac sa se vada si poza ca la voi ...
  4. puteai sa atasezi poze 1600x1200 cu fiecare litera ca le descarcam si noi si sa vada mai bine ochiu si baga scris cu rosu ca negru e pentru emo
  5. Acum joc si eu Ti-am dat deja banuti. Si daca tot am intrat sa joc pe ala am mai dat de unul cool. www.duels.com L-am jucat toata ziua , are o gramada de obiecte si questuri.
  6. jucam dota ? nu am mai jucat de cateva luni si in vremurile mele bune dadeam bine putem sa facem clan de motociclisti satanisti violatori de babe
  7. sorinnsann

    R.i.p. Cutzi :(

    zic doar ca nu e usor sa faci praf o asa masina. drum naspa ... ok se mai intampla acidente dar asta nu e ceva light. scuze, am vorbit asa din cauza ca sunt putin revoltat pentru un om ca mine (nu prea merg cu autocar, doar masina mica si motocicleta) e o situatie destul de urata, nu prea ai cum sa scapi dintr-o intalnire deasta cu un q7. nu mi se pare ca merita 15 pagini. si cand e drum asa cum zici tu unu cu cap nu merge "la mare stil"
  8. sorinnsann

    R.i.p. Cutzi :(

    cand e drumul prost si gresesti faci un accident. te scapa usor de belele un tanc ca ala. dar cand conduci ca dobitocul si faci praf o masina ca aia nici pe departe nu mai poti da vina pe altceva decat ratatu de la volan. inteleg ca o cunosteai pe fata dar gandeste-te ca in locul autocarului puteai fi tu sau un apropiat. de pzd ca asta trebuie sa ne ferim pe strada.
  9. sorinnsann

    R.i.p. Cutzi :(

    Pacat e de cei care au mai fost in masina, de ea bine ca am scapat. Si DACA nu era autocaru ala in drum si nu se intampla acum, s-ar fi intamplat alta data si poate cu o masina mai mica. Mai sunt multe proaste in tanc cum a fost asta, macar sa dea in tir si nu in dacie.
  10. Eu am 1.85 si nu m-am gandit pana acum ca ar putea fi mic. Am hornet. Stau bine pe el si nu e deloc inconfortabil. Cel mai bine te urci pe ambele ca sa vezi cum stai pe ele ca altfel vorbele nu au valoare. Eu cand mi-am luat am comparat cu un monster si abia cand m-am urcat pe el m-am convins ca e cam mic. Ideea e sa ai picioarele relaxate cand mergi pe ea in orice conditii. Cred ca diferentele sunt mici oricum intre hornet si fz, hop pe ambele si o sa sti care iti place
  11. Salut, am hornet 2007 de cateva zile , e luat sh si nu am primit manualul. As citi si eu ce scrie prin cartea ei ca in curand o sa ne imprietenim bine Are cineva pe aici manualul pdf sa imi dea pe mail ?
×
×
  • Creează nouă...