Sari la conținut

alexandru1921

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    21 dj rex

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kymco 125

alexandru1921's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mersi,si eu cam tot asa cred dar nu mai am rabdare.......
  2. salve la toti banditii,dupa 2 ani de mers pe scuter de 125 mi-a venit randul si mie sa intru in grupul posesorilor de bandit.un amic bun din italia imi cauta motor si mi=a gasit unul la 1300 euroi dar cu 48.000km la bord.ce parere aveti ,ma mai tine si pe mine sau e deja o epava /??aJUTATI cu ceva sfaturi un biet incepator.......
  3. salutari la toti,unde gasesc si eu un model de vanzare cumparare pt un motor in italiana???am toate actele la el inafara de actu asta.cei de la traduceri legalizate mi-au zis,acum 2 ani,ca daca vin cu un model in italiana il traduc si e bun la orice politie din romanica.help!!!!
  4. salut,am un scuter de 125 si politai se cam leaga de mine ca trebuie inscris.Am actele de radiere plus o factura unde scrie mdelul si ultimele 5 cifre din seria motorului.Pe factura mai e trecut un scuter plus al meu...e suficient sa merg la inscriere chiar daca nu e contract de v=c intre firma italiana si intermediar?
  5. salutari la toti,cine ma ajuta si pe mine???in vara anului trecut am luat un scuter de 125 cc din italia,un amic l-a adus.actele au fost in regula dar tipu avea doar o factura de unde a luat-o.am reusit s-o inscriu cu nr galbene la primarie dupa ce am tradus si legalizat actele si acum circul fara probleme. vreau sa trec la alta clasa si o vand,problema e daca pot sa fac contract de vanzare -cumparare cu viitorul proprietar in conditiile in care am la ea doar certificat de inmatriculare emis de primarie in care scrie toate datele mele si ale scuterului(mai putin cc cubi)....nu am facut cu intermediarul decat un act de mana pe care l-am lasat la primarie in dosar.pot merge la un notar sa fac actele de v-c doar cu ce am sau imi mai trebuie ceva?cine se pricepe mai bine la hartzogarii sa ma ajute....mersi!!!!!
×
×
  • Creează nouă...