Sari la conținut

firewing

INACTIV
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    CBR 1000RR

firewing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pe mine ma tenteaza o tura de o zi pana la Veliko Tarnovo, n-am reusit sa ajung pe acolo pana acum.
  2. Mare noroc a avut politistul daca a cazut la 80 km/h si nu a patit nimic. Ma bucur pentru el.
  3. Mai Praslea, ia hai sa-ti dau eu un exemplu: eram pe drum cu serpentine, am intrat tare intr-o curba care era in panta (coborare), am aplecat moto, privirea era unde trebuia si totusi mi-a fugit fata. De ce? Sunt de acord cu tine ca trebuie sa te uiti acolo unde vrei sa ajungi, Dar nu minimiza importanta celorlalte lucruri gen countersteering, accelerare usoara in curba, mai ales cand intri tare, etc. Poti sa te uiti tu cu privirea ta de vultur perfect, daca strangi ghidonu ca melteanu.... nu prea o sa fie bine. Pozitia corecta pe moto e si ea importanta, si nu se rezolva "din priviri". Toti care merg pe moto au luat gropi si vor mai lua multe, dar ia gandeste-te, de ce se intampla sa accelerezi involuntar atunci cand iei groapa? Te uitai catre acceleratie si nu catre maneta de frana? Apreciez sfaturile tale, eu unul mai am inca multe de invatat.
  4. Nu cred ca ai inteles ce s-a intamplat, faptul ca am intrat in vama (ma refer la locul unde arati bulertinul) dupa tine si am iesit inaintea ta nu prea are legatura cu mersul in grup sau puterea motocicletelor sau cati cilindri are fiecare. Acolo unde am greit eu drumul a mai gresit si cel cu BMW-ul negru care era inaintea mea, dar din cate vad nu prea posteaza, daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma pe pm. Observ ca nici nu stii cine s-a pierdut pe drum. Daca un Fireblade cu rosu, albastru si alb nu iese in evidenta printre toate naked-urile .... N-avea rost sa cer nici un numar de tel din moment ce n-aveam roaming-ul activat. In Grecia eu nu vin, poate alta data. Mesaj completat Scuze pentru double-post, dar nu mai pot edita
  5. Mai oameni buni.... Voi stiti ca noi ne-am intercalat cu un alt grup in vama is am iesit de acolo amestecati? Eu si cu inca unul cu BMW-ul negru (primii doi din grup) am gresit drumul in dreptul unui pod la Ruse. Cel cu BMW-ul s-a oprit imediat, eu am mai mers cativa km buni. Dupa ce mi-am dat seama ca nu-s pe drumul bun m-am intors la buc. Un pic mai multa organizare nu strica, mai ales cand vine vorba cu mersul in grup. In fine, ma bucur ca v-at simtit bine si vremea a fost super, poate data viitoare reusesc si eu sa ajung pana acolo fara sa ma pierd pe drum. P.S. Foxule, am vazut ca mergi in grecia de Pasti. Ai grija sa nu ajungi acolo cu jumate si sa nu te intorci cu un sfert acasa.
  6. Tu ai fost pe FZ-u mic sau pe YZF-u mare pana acolo?
  7. Pai sa vedem... 1. Puterea mai mica 2. Pozitia mai comoda. E destul? Eu am avut un CBR 600F din 90 inainte sa am fireblade-ul si nu regret, am invatat multe pe moto aia. Daca as fi avut RR din prima mi-ar fi fost mult mai greu. Sincer sa fiu nu am mers pe 600RR dar nu cred ca e f diferita de 1000RR. Intre 600F si 1000RR e diferenta ca de la cer la pamant.
  8. Nu cunosc deloc zona, imi poti spune aproximativ pe unde e mol-ul ala? E singurul MOL de pe sos. Guirgiului? M-am uitat pe wikimapia si am gasit doar un Petrom pe partea dreapta a sos. Guirguilui, era la o intersectie dar nu mai stiu care.
  9. De mult vreau sa ajung prin Bulgaria pe la Veliko Tirnovo sa vad cum e pe acolo. Vin cu siguranta. Sper ca starea drumului sa nu-mi puna mari probleme...
  10. Singura poza facuta de mine. Eram in Sacele
  11. Petrom baneasa e ala dupa fantana Miorita cum vin dinspre Piata Presei?
  12. Ai anuntat excursia destul de devreme. Pana la sfarsitul saptamanii, sunt sigur ca se vor mai gasi inca cativa.
  13. Suna bine o plimbarica din asta pentru inceputul sezonului. Sa vedem cu e vremea pe la sfarsitul saptamanii. Daca e frumos o sa vin. Nu vad care e problema cu invitatia la plimbare. Poate ne detaliezi un pic.
×
×
  • Creează nouă...