Sari la conținut

tuduruta

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tuduruta

  1. tuduruta

    Lifan Lf 250 -4

    Asa fratilor, incet incet incepeti sa va dati cu parerea.Acesta a fost si scopul topicului.As vrea sa isi spuna parerea sicei care poseda motoare,, made in china,, ar putea da detalii despre fiabilitate, costuri de intretinere. Sa nu fim ipocriti dar pentru un incepator sa dai pe un motor NOU cu 2 ani garantie 62 mil sau pe care il poti lua in rate , e ceva mai ales ca , fiind incepator oricum habar nu ai cum se conduce un motor si ai ocazi sa conduci ceva nou la care daca pica ceva nu te va ustura buzunarul.Este adevarat si varianta ca daca te plictisesti si vrei sa il dai e cam greu. am vazut pe youtube ca in Danemarca, America sunt fan cluburi lifan. Oare ei nu si-ar permite un motor Japonez?
  2. tuduruta

    In Caz De Accident

    E o treama tare delicata cu accidentele mai ales cele de motocicleta. E caz fericit daca motociclistul cade si ramine cu fata in sus. Cel mai bine e sa sunati la 112.Nu va apucati sa faceti manevre ce i-ar putea agrava leziunile sau chiar i-ar putea pune viata in pericol. O manevra facuta de o persoana fara minime cunostinte medicale ar putea duce la agravarea fracturilor de coloana sau a altor leziuni.. Daca persoana e constienta incercati sa o calmati, sa ramina in pozitia care a cazut, sa va dea detalii(daca poate) unde o doare si ce o doare, ca atunci cind veti anunta 112 sa dati aceste mici detalii care vor ajuta dispecerul sau medicul de garda sa stie ce fel de ambulanta sa trimita si cu ce dotari.E valabil si la accidentele auto.Cursul SMURD e F.bun dar trbuie facut practic ca doar citiit e cam greu de aplicat.Daca stiti cum sa faceti doar o subluxatie mangibulara sa va asigutati- ca i-ati eliberat caile respiratorii. Mi departe se vor ocupa profesionistii.Am facut cursul smurd si stiu ce vorbesc
  3. tuduruta

    Lifan Lf 250 -4

    Sunt un nou membru al forumului, fara motor, dar sper ca in viitorul apropiat sa i-mi iau unul. Am pus ochii pe un motor lifan de 250 cc. Va cer parerea daca ati condus motociclete produse de firma asta. In china firma e destul de tare. Eu as vrea sa imi iau motor doar pentru plimbare.Nu sunt impatimit de viteza si mi se pare ca pretul motocicletei e destul de bun(aprox 6200 lei) si 2 ani garantie. Ei ce parere aveti ?
×
×
  • Creează nouă...