Sari la conținut

straja13

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de straja13

  1. La 18.06.2022 la 13:32, Yamahaha a spus:

    Salut "mai draga", m-am gandit sa dau viata acestui topic, in conditiile actuale ale preturilor la carburant!

    Eh...si ce m-am gandit eu?! Trec fratilor pe "ascutitoare", neavand decat B-ul, mi-am zis: 49cc, sau MP3!

    Am tot cautat scutere de 49(am mai avut trei), preturi destul de sus, pentru motorasele alea..., am bagat un ochi pe la MP3-uri si ce sa vezi?!

    Nu erau cu mult mai scumpe, doar vreo 700-1000euro in plus. Pai mai nene, pe bune acum pe langa o rajnita de 49, mai bine un motor evoluat, 4T, racit cu apa, spatiu pe sa, spatiu in potbagaj, merita.

    In concluzie, am gasit unul de 300cc in mintile lui, l-am probat, alearga incomparabil cu scuterul de 49, sunt in curs de inmatriculare, este 2011, abia astept sa vad cat consuma? M-am oprit la 300, pentru ca cele de 400 sau 500, deja consuma mai mult decat masina mea. Cine are modelul, poate ma ajuta cu informatia asta!?

    Va urez asfalt uscat!(pardon, ca la astea nu prea conteaza) :)

    p[i.jpeg

    pi.jpegsalutpijj.jpeg

    Salut, Poti sa ne spui cum sta la capitolul consum?

    Multumesc

  2. e bun ala differential de cardan si la cutie? ca teoretic face aceeasi treaba si parca tot 80W90 il cheama...

    Eu pun acelasi ulei si la grup si la cutie si totul e ok.

    Te intreb si eu ceva,la Brasov aveti reprezentanta bavaria? Mi-a sifonat un domn motorul si cei de la asigurari au nevoie de un deviz si cred ca ar fi bine sa le duc unul de la BMW,tinand cont de faptul ca mi-a spart parbrizul,indoit rezervorul si zgariat capacul de la chiuloasa destul de urat.

    Multam

  3. Am o rugaminte, un domn cu masina,mi-a doborat motorul,parcat fiind.Asiguratorul are nevoie de valoarea pieselor pentru a ma despagubi.Nu stiu de unde pot obtine preturile.Am un r1100R si mi-a spart parbrizul,indoit rezervor,rupt protectia de la cilindru si zgariat cutia laterala.

    Multumesc.

  4. Daca nu stii cand si ce s-a facut la ultimul service, fa-i un service complet la Bavaria, cu schimb de ulei si filtre, sincronizare cilindri, jos supape, lichid de frana etc.

     

    Am impresia ca din pacate nu are ABS... dar vad alte dotari utile, originale, cum ar fi parbrizul touring, coburii, protectiile de cilindri...

    Are abs si ultimul service a fost facut la 30000.Dar nu stiu cat de corecti sunt Irlandezi la capitolul asta.

     

    Arata bine.Mai ales ca are 31k. E unul dintre cele mai versatile modele de la BMW. O sa ai o tona de distractie cu mobra asta. R-ul a fost mobra mea de suflet pana ce am umblat putin cu un K1200GT. Model vechi. Il visez in fiecare noapte. Multi km fara probleme.

    Am scris gresit, 33000 km si crede-ma ca de 15 ani visez la un "R", tocmai de aceea vreau sa ma ocup un pic de el, pt ca nu cred ca-mi voi mai lua alta scula.

    post-35059-1245865898_thumb.jpg

  5. Poate cineva sa afle "pretul de nou" al unui pegaso cube fabricat '98 ??Poate avem pe aici un binevoitor care lucreaza la asigurari ..sau un prieten ceva? M au sunat oamenii veseli de la asigurari sa mi faca o oferta de tot rasu ..1150 de euro + "epava" si as avea nevoie de pretul de nou sa pot sa fac si eu calculu inainte sa merg sa ma iau de guler cu ei ..Pff..feriti va de Otp garancia :friends: ..Dupa ce termin cu toata distractia jur ca scriu un tutorial intreg cu toti pasii pe care tre sa i urmeze cineva in nefericitu caz in care are nevoie..

    Salut,eu am un Pegaso Cube din 98.A costat 7100 in 99.

  6. acum a mai aprut o problema...imi picura benzina pe la robinet indif daca e inchis sau deschis ...l-am comandat in Italia sper sa imi vina (il aduce un prieten) si daca nu il aduce sau nu se potriveste ce pot face? de la modele mai noi nu se potriveste?

    Am avut si eu problema asta,dar nu era de la robinet,ci de la garnitura de etansare dintre rezervor si robinet.

  7. Nu cred ca racirea pe aer-ulei te ajuta mult,vara,cand afara sunt 35 grade...si mai stai blocat undeva in trafic,ca nu ai pe unde sa te bagi...iar cu prajitul garniturei de chiuluasa,la Pegaso,una din cauze sunt turele multe...cunosc cazuri.

    Eu cu pegasul meu nu am avut asemenea probleme si merg mai mult prin oras... :burnout:

    Cam ce temperatura ai pe aparat?Mie in oras, i-mi merg continuu coolerele si am scos termostatul.

  8. a mai patit cineva sa nu gaseasca seria pe motor la Aprilia sau sa fie batuta in alta parte decat locul indicat de producator? Dati va rog un pm ca am ceva belele cu seria de pe motor,nu o gasesc si tre sa fac RAR-ul,si nush ce se poate intampla. Merci

     

     

     

    Si eu am avut aceeasi problema,dar tipul de la RAR zicea ,ca foarte multe aprilia nu au serie pe motor.

×
×
  • Creează nouă...