Sari la conținut

boda

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boda

  1. Salutare Am nevoie de recomandări pentru mecanic priceput în bucuresti , de preferat în sectorul 6 sau în apropiere. Motocicleta este o Honda XR400 cu ceva probleme la carburator. Multumesc
  2. Știe cineva vreun mecanic priceput in bucuresti care poate merge cu mine sa verific un ktm lc4? (contra cost bineinteles)
  3. Ce imi puteti spune despre KTM LC4 640 enduro? Ma tot uit de cateva zile si am citit ba ca are probleme, ba ca e cam greu. Pare sa fie totusi o varianta buna pt ce am eu nevoie.
  4. Salutare. Cam ce greutate (la plin) are un 640 LC4 varianta enduro?
  5. Nu stii niciodata cand sari de la una la alta . Lasand gluma la o parte, scopul meu in momentul de fata nu sa fac hard-enduro dar nu elimin nici varianta ca s-ar putea sa ma prinda iesitul in offroad si sa imi doresc mai mult. Parca n-as vrea ca peste cateva luni sa ma apuc sa schimb motociclete, de asta am luat in calcul un 400/450 EXC pt inceput.
  6. Va multumesc pt raspunsuri. Din ce m-am uitat probabil ca cel mai mult m-ar coafa un 690 Enduro, doar ca e cam in afara bugetului si nici nu am gasit foarte multe la vanzare. Oricum e cam greu de ales doar din ce citesc pe net. Aveti idee daca in Bucuresti sau pe langa exista vreo varianta de inchiriere motoare de enduro?
  7. Am inteles, se pare ca e greu sa gasesti mobra care sa le faca pe toate bine. Revenind la 400 EXC: cam in ce bani as gasi una in stare buna ? E prea veche una din 2000-2003?
  8. Pai ar trebui sa ajung din Bucuresti pana in zona Campina/Breaza de unde voi iesi in offroad. Ideea e ca nu am platforma si cam trebuie sa merg calare pe ea pana acolo. Ma gandesc ca atunci cand spui ca e greu faci comparatie cu 250, 2t etc... fata de Transalpul meu cu siguranta e mai usor .
  9. Salutare. Ma intereseaza o parere despre EXC 400/450. In momentul de fata am un Transalp 650 pt drumuri lungi si ma bate gandul sa imi iau ceva mai usor pt offroad. Nu intentionez sa fac hard enduro. Am urmatoarele intrebari: - E prea mult pentru primul motor enduro? - Cum se comporta in regim de strada? (ma intereseaza sa pot merge cca 100-150km pe asfalt inainte de a iesi in teren). multumesc
  10. Cam asa ma gandisem si eu. Din ce m-am uitat pe net CCM 404 pare o motocicleta foarte faina, dar nu prea am gasit mare lucru despre fiabilitate si disponibilitatea pieselor. Daca are cineva sau s-a dat pe una apreciez o parere.
  11. Salutare, Am nevoie de putin ajutor. De ceva timp ma bate gandul sa imi iau o motocicleta enduro pentru iesit in off-road. In momentul de fata am o Honda Transalp 650 care e foarte ok pt touring si forestiere dar prea grea pt offroad adevarat. Motocicleta ar trebui sa fie ceva dual-sport pt ca nu am platforma (si nici nu vreau sa imi iau) asa ca va trebui sa merg pe asftalt probabil 100-150km inainte de a iesi in teren. Scopul meu nu este de a merge la offroad extrem ci de a iesi pe diverse trasee de munte, relaxare in aer liber etc. Mi-am facut o lista cu modelele care s-ar incadra in bugetul alocat (~1800 eur) : - Suzuki DR 350 : pare o motocicleta foarte "sincera" cu ce ofera dar din pacate e un model vechi si gasesti destul de greu una in stare buna - Suzuki DRZ 400s : varianta mai noua a DR 350, cam aceeasi treaba doar ca fiind model mai nou sansele sa gasesti una buna sunt mai mari (bineinteles si cu diferenta de pret de rigoare) - Husqvarna TE 610 : pe hartie pare o varianta foarte buna pentru dual-sport , dar o motocicleta mai nepopulara la noi; nu stiu cum sta la partea de fiabilitate si intretinere, piese etc - Honda XR400: pare cam acelasi aluat cu Suzuki DRZ400 dar mai usoara - Yamaha WR400/WR250 : modele foarte ok din ce am inteles; nu stiu daca 250 se preteaza f bine la mers pe asfalt pe distante mai mari - CCM 404 DS : pare foarte interesanta avand motorul de la Suzuki DRZ400 si componente mai bune pe partea de suspensie, frane etc ; nu am gasit multe review-uri iar la noi nu am gasit sa aiba cineva Cam astea sunt. Daca aveti alte propuneri in bugetul alocat astept cu interes.
×
×
  • Creează nouă...