Sari la conținut

birotic

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti-Cluj
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    CBR 954 RR
  • Numar Moto
    CJ 32 V..
  • Club
    nu-mi doresc

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki zx6r ninja, suzuki gsxr

birotic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. birotic

    Accident Chitila

    Ei, na! Daca asa iti place tie sa crezi, fie cum vrei tu, n-am sa te contrazic. Ai dreptate, e un...misto de calitate, care se cerea...cu sau fara ghilimele. Da, asa e. Poate ar trebui sa-i incurajezi si pe ei. Parerea mea...care este .
  3. birotic

    Accident Chitila

    Cum sa scrii, mai omule, "este semoafoare"??? : Da..."este multe succesuri carele te asteapta in viitorul urmator, care este. Vezi ce se intampla daca nu citesti almanahe"???!!! Ramai fazan! Istetule, sunt semafoare! Ar fi trebuit sa treci pe la scoala macar in ciclul primar (clasele I-IV, pt tine). Daca nu esti din Romania, mentioneaza in profil, daca esti roman si nu sti limba romana, abtine-te sa mai scrii. Nu de alta, dar din cauza unora ca tine am putea parea toti motociclistii niste analfabeti (ANALFABĂT, -Ă adj., s. m. f. 1. neÂştiutor de carte. 2. (fig.) ignorant, incult; incompetent. (< fr. analphabète) - sursa: MDN . Si nu e cazul. Oricum, si fara "ajutorul" tau, imaginea noastra lasa de dorit, asa ca, incearca sa te corectezi cat mai repede. (Daca era vreo glumita, aveai grija sa pui ghilimele sau vreun emoticon). Cu placere! Sanatate motociclistului accidentat!
  4. @pantera, valabil si pe partea ta. Daca tu pe-un topic al unui accident gasesti subiecte de glume... Hai, inteleg ca am dat-o in off-topic(cu toate ca discutam principial de niste chestii), dar in nici un caz nu in glume. La cat de "desteapta" se da Pantera si la cat de "buna e la suflet", evident ca atata poate, atata da! La ce sa ne asteptam??? Hai Panterutzo, mai baga glume...distreaza-ne, dar mai screme-te putin. Poate-ti vine si harul .
  5. tot eu sunt idiot ? parca tie a trebuit sa-ti explice Dopeman gluma . si nu inteleg de ce incepi sa arunci cu vorbe grele in altii daca pusulina ta ( caci am inteles ca v-ati iubi), se face sau te face de cacao?! a, si spune-i tu Panterei ca nu ma intereseaza discutiile cu ea pe PM. chiar nu e cazul. imi plac lucrurile "pe fatza". Solo, ma bucur ca te faci bine.
  6. dintre voi doi, doar tie ti-a iesit gluma. remarca Panterei a fost total deplasata si de prost gust. nu se face. nu despre mine era vorba, invata sa citesti! iar faza cu "vinde mobra, nu te reprezinta" ... sa mori tu ca stii ce ma reprezinta pe mine sau pe oricare de aici? daca stii, esti tare, ce pot sa zic. hai pa!
  7. OOOOOOO, ce amuzant! Sa intelegem ca tie iti place genul asta de "protectie"? Ia vezi, poate mai jos are o "protectie" mult mai solida, care te va amuza si mai tare .
  8. Mor de draci ca n-am putut sa vin si eu la petrecere. Am ratat sansa sa-i cunosc pe NKZ si pe Coxanelul, carcotasii de pe forum. Am inteles ca NKZ s-a dat in spectacol, dar n-am inteles de ce s-a suparat atat de tare Coxanelul Ce s-a intamplat acolo, de i-a sarit mustarul? M-ar fi surprins daca n-ar fi avut nici un comentariu rautacios, n-ar mai fi fost el, dar totusi...de ce? N-a castigat nimic sau nu i-a mai ramas bere?
  9. Bravo, baieti! Ati facut o treaba super buna!
×
×
  • Creează nouă...