Sari la conținut

marius3012

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius3012

  1. pleaca cineva sambata din Bucuresti spre Bacau? as vrea sa merg si eu.
  2. Pleaca cineva sambata din Bucuresti
  3. o experienta de tot RAHATULcu asa oameni nici pana la GIURGIU nu as mai merge. se exclude VIRGIL si ANDREI. A fost marfa cand m-am intors, chiar daca am venit singur. o experienta de tot RAHATULcu asa oameni nici pana la GIURGIU nu as mai merge. se exclude VIRGIL si ANDREI. A fost marfa cand m-am intors, chiar daca am venit singur.
  4. yamaha ,nu mai mergi? ce te retine!? daca este vreo problema de orice fel se poate rezolva. contact:alex_crisred@yahho.com si eu care credeam k o sa am partenera de drum ar fi pacat sa ratezi asa plimbare
  5. nu este nicio fata care sa ma insoteasca la Istambul!? Daca se hotaraste cineva discutam.
  6. suna bine , dar ar fi bine sa ne vedem sambata sau duminica si sa mai vb, eventual sa facem o plimbare pana la RUSE ca sambata trecuta a plouat. ce spuneti?
  7. Poate saptamana viitoare avem mai mult noroc.
  8. Virgile, ca bine zici ! pune la cale o adunare si sa-i dam bataie. --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 22:29 ------------- Andrei,tu nu mai dai nici un semn!?
  9. sa treaca mai repede timpul. astept. si pana atunci,nimic!?
  10. Frumoasa calatorie,dar scurta Pe cand alta!? --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:08 ------------- --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:15 ------------- Doar atatea fotografii? --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 19:17 -------------
×
×
  • Creează nouă...