Sari la conținut

trafficman

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de trafficman

  1. De la Razvan - Metric motion, tot. Mintate la fost Elf in Popesti. » Post actualizat in 13 May 2016 16:22 Care veniti in Bucuresti la 2 Roti in 27 Mai?
  2. Salutare! Sorry dar n-am Mai intrat de mult pe forum. Iti trimit pm cu address mea de mail. To ate cele bune! uote name='Sailor' timestamp='1324599460' post='3017804'] Salut Ai facut ceva bun la intruderul tau. Din cte am azut ai schimbat si seaua. E comandata din US? Am vazut ca sunt cam 400 sau 450 de dolari sea Mustang ptr intruder, cit te-a ajus cu vama si transport. Sper ca pina la vara sa imi pun si eu niste tobe mai de neam. Am cele originale dar...nu ma satisfac. Poate imi dai adresa ta de mess ca sa pot sa mai aflu cite ceva de la tine mai repede. Id ul meu este colgiurazvan@yahoo.com. Numai bine Cele mai frumoase tobe ptr Intruder C 1800 R si M pe au olandezii astia http://www.jekillandhyde.nl/brand.asp?merkID=15 Dar si pretz pe masura. Exista si film pe Youtube suna monstruos.
  3. Ce te-ar interesa mai precis? M sau C? Aparent sunt doua motociclete la fel, dar difera mult stilul de mers/comportament/manevrabilitate. La ELF este unul de 1500 in showroom (vazut saptamana trecuta) si este versiunea M. Doar sa te asezi pe unul nu-i mare lucru! Nimic diferit de orice motoreta echilibrata (mai putin ridicatul de pe cric...). Pana nu te dai cu unu, nu poti evalua. Cand a fost sa ma decid, am folosit ocazia unui Salon moto sa fac un drive test. Este important cum il simti in mers.
  4. In ceea ce ma priveste, consider ca experienta unuia poate reprezenta, la un moment dat, un raspuns pentru un posesor de motoreta similara. Intr-adevar, daca am ceva de spus din propria-mi experienta, ma pot pronunta, daca nu, nu. Acum revenind la evacuare, astazi am profitat de vreamea insorita si uscata si am facut o tura scurta prin zona in care locuiesc - Colentina. Incerc pe cat posibil sa ma indepartez mult de zona rezidentiala si sa "alerg" departe de case. Zgomot mult si placut mie.... altora..... ramane de vazut. In primavara ar fi cazul sa imi schimb anvelopele si spre deosebire de M1800, la versiunea C, anvelopa spate este putin diferita. Mi-ar prinde bine cateva recomandari din experienta vis-a-vis de schimbarea avelopelor (marci, vanzatori, preturi, comportament). Nu intentionez sa deviez de la dimensiunea stoc, m-am simtit ok pe 240.
  5. Salut tuturor! Dupa Martie, cand am postat mesajul de mai sus si la care nu am primit nici un comentariu, revin cu noutati. Ceva cautari pe net si m-am hotarat la un set de evacuare de la Cobra - Speedster longs cu senzori de O2. La set, am pus un Cobra Fi2000 PowerPro care vine de la producator cu setari pentru C 109 R (C1800R). Le-am montat ieri si la intrebarea prietenilor de la Elf daca sa montez sau nu amortizoarele de zgomot, am zis ca nu-s nebun dupa atata asteptare! Asadar, am plecat de la service fara amortizoare si dragilor..... mi-a fost mie jena de grohaiala de sub mine, dara-mi-te celor din spatele meu.... nu prea le-a fost bine! Urla ca un animal nesatul, urla de anunta orice echipaj de politie pe o raza de cativa km! Drept urmare, astazi nu am mai rezistat si mi-am montat si amortizoarele! O schimbare placuta, zgomot mai putin, grohaiala a disparut, in schimb sunetul s-a ingrosat, s-a rafinat si acum pot spune ca "micutul" de 1800 are prin ce sa se faca auzit! Motoreta este un pic mai rapida la comenzi, nu mi-a dat in nas, nu a dat rateuri, ruleaza lin si la turatii mici, sunt foarte incantat. In consecinta, pentru cei ce vor sa faca acest pas, le recomand cu incredere evacuarea + motor management de la Cobra (Fi2000 PowerPro care se autoregleaza in functie de stilul de mers) si pe Razvan - Metric Motion! In incheiere va postez si ceva imagini facute "la cald" cu mobilu'! Daca reusesc, va anunt de un mic filmulet. Bafta si sper sa ajungem si la momentul unei reuniuni a celor cu 1800cmc. NOU update:
  6. Mergi pe Str. Andronache la spalatoria auto de pe stanga in sensul spre Stefanesti. Este prima spalatorie pe stanga. Nu este la fel de ieftin ca la jeton, dar pentru 10 lei baietii stiu sa o spele. Au si pistol cu aer comprimat sa o usuce frumos... Poti spune ca ti-au fost recomandati de un motociclist... stiu ei.
×
×
  • Creează nouă...