Sari la conținut

sub75

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sub75

  1. la ce service ai reparat ditech-ul ca am si eu unul defect?
  2. pana la urma scuterul tau are motor minarelli sau nu, ca cineva zicea ca pe cartea de indentitate, diferit de ceea ce zice importatorul (made in ungary), scrie made in china. vreau sa stiu daca ai vazut cu ochii tai pe motor: minarelli. eu am fost la un disrtibuitor de motowell si baiatul de acolo mi-a motivat ca nu e la vedere marca motorului pt a nu intra in concurenta cu scuterele mai scumpe cu acelasi motor. pe mine ma intereseaza un magnet sport, cu conditia sa aiba motor minarelli si consum de sub 4 %
  3. dupa ce se rezolva, sa spui la ce mester ai fost si cam ce i-a facut, ca am o problema similara, iar cei care si-au dat cu parerea zic ca ar fi segmentii la motor.
  4. salut, am luat si eu un sr50 ditech, si ce nu-mi place la el este ca intrerupe destul de rau la turatii mici, bujia e noua CPR8E. are un filtru sport mic albastru (nu mai are cutia mare de filtru). o fi de la filtrul ala ca e inbaxit?
  5. si eu am luat o aprilia sr 50 ditech (anul fabr. 2003) din pitesti tot pe 20 aprilie de florii (se pare nu o zi prea norocoasa pentru achizitionat scutere) si dupa ce am facut actele dau sa plec cu scuterul , care a inceput sa se gatuie, adica nu se mai accelera suficient pentru a putea peca de pe loc. baiatul de la care l-am luat a zis ca e de la bujie, care intr-adevar era afumata. am luat o bujie din targ (12 lei - clar o facatura). a mers putin cu aia si a inceput sa faca la fel. si-a dat drumul scuterul pana la urma. l-am luat asa, dar m-a lasat pe autostrada la km 20. mai mergeam cu el 500 m pe jos , porneam, mai mergeam un km maxim 2 calare pe el, iar murea. am ajuns pana la urma acasa. intrebarea e daca problema mea e de la bujie? adica daca ii iau o bujie de calitate, mi se va rezolva problema? multumesc !
×
×
  • Creează nouă...