Sari la conținut

adryandaniel

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mala3scu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dublin, Irlanda
  • Carnet moto din
    2008

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500E

adryandaniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua! Primiti si un incepator.... ??? As veni si eu cu voi pana la un punct deoarece la 13:30 trebuie sa fiu inapoi in cartierul Titan. Sau poate sunt alte persoane care merg mai pe langa Bucuresti. 0726,00,40,55
  2. Salut! Vrea cineva un GS 500E din 96? Stare tehnica buna, inmatriculat, putin rulat in tara, itp valabil 05.2012, pret ..... 1500E discutabil.
  3. Abonamentul este valabil pentru o singura persoana ?
  4. Salutare! Sper ca nu postez de doua ori. Din nou apelez la ajutorul vostru. Am verificat uleiul (motocicleta era pe cricul lateral), iar cand am deschis capacul de la ulei a inceput sa se scurga un lichid de la schimbatorul de viteze. Nu mai are ulei deloc Am pornit motorul si am schimbat viteza pe neutral si inapoi in treapta unu ( am impresia ca nu trebuia sa fac asta, astept sa fiu certat de cei cu experienta mai multa ca mine ). Dupa schimbarea vitezelor nu a mai curs nimic prin acel loc. Cunoasteti mecanic bun si decent la pret pentru a rezolva problema uleiului si eventual o constatare generala a starii tehnice a motocicletei? Nu vreau sa-mi bat joc de ea De cand am inmatriculato am mers decat pe ploaie asa ca... Va salut si asfalt uscat
  5. Am crezut ca asa trebuie sa stea pentru a verifica nivelul uleiului
  6. Deci trebuie turat si mai mult Multumesc mult de informatie. Maine punem in practica Pot verifica uleiul daca nu a stat pe cricul central? M-am chinuit 15 minute sal urc pe cricul central si nu am reusit si as vrea maine sa verific uleiul. Salutare
  7. Salut tuturor. Am reusit sa inmatriculez motorul ( Gs 500E din 96 ). Din nou apelez la ajutorul vostru. La cate ture trebuie schimbate vitezele. Nu stiu de ce am impresia ca nu este bine sa le schimb la 3500 - 4000. Nu sa mers cu el de multa vreme. O singura data a ajuns la 6000 si mia placut cum merge, dar.... sa le schimb pe toate la 6000 sau mai sus ?
  8. Eu am incercat sa inmatriculez joi un motor din Italia si cand am ajuns la ghiseu domnu politist mia dat inapoi dosarul deoarece cel care a adus motorul in tara trebuie sa dea declaratie la notar cum ca el a introdus motorul in tara prin locul x la data x sau sa fie prezent la ghiseu. Ca acte din Italia a fost necesar certificatul de proprietate targa si contractul de vanzare. Declaratia celui care a aduso in tara si copia de la talon a fost necesara decat la ghiseul unde mia respins mie dosarul, pana acolo nu mi lea cerut nimeni. Cu cele trei acte din italia urmati pasii din postul inmatricularii unui motor din strainatate. Eu asa am facut. Aflu luni daca o sa mai fie ceva necesar la dosar sau nu.
  9. Clar trebuie dusa la un mecanic sa o vada. Nu am mers niciodata cu socul tras. Dupa ce porneste nu o las nici un minut cu socul tras. O sa o tin din aceleratie turata inainte sa plec cu ea dar nu stiu cam cat timp este necesar sa se incalzeasca motorul. Oricum am impresia ca se incalzeste foarte tare. Nu am cunostinte de mecanica si este si prima motocicleta. La 900rpm nu a stat niciodata ca moare motorul. Va multumesc tuturor de pareri si poate imi recomandati un mecanic bun , sa-i faca o constatare si dupa ce mai fac rost de finante sa o si aranjez ca momentan ma usuca inmatricularea.
  10. Salutare! Cine ma poate ajuta si pe mine? Porneste decat cu socul tras si daca o las cam 2 ore trebuie din nou tras socul sa porneasca. A doua problema este ca dupa ce merg 10 - 15 min se tureaza singura si trebuie sa umblu la relantiu sa scada turele. Am observat ca se tureaza cand este in panta sau vale. Stie cineva care ar putea fi problema si cum se poate rezolva, sau gresesc eu undeva cu el? Este normal sa moara motorul in treapta 1 sau 2 daca merg cu ea la relantii? Va salut!
  11. Mc de informatie. Cred ca am gasit faruri, o sa ma interesez sa vad ce fire are Am luat bujie B8ES dar sincer sa fiu nu cred ca se potrivesc. Motocicleta are bujie DPR8EA-9, dar la eu am seria GM51A 500836. Undeva mai inapoi spune un coleg ca este buna si B8ES dar sincer nu cred ca se potriveste. Oricum voi incerca sa vad daca se potrivesc Numai bine
  12. Va salut! Poate ma ajutati si pe mine: port ochelari de vedere si este trecut si in permis. Sincer numi permit nici un fel de amenda, nu mai spun de puncte. Astept si eu o recomandare de la cineva care poarta ochelari. Am incercat si casti integrale, dar care imi stau bine pe cap ( cum zice la carte ) nu pot baga ochelarii.
  13. Multumesc din nou de informatii! Maine ma duc sa cumpar bujii si baterie sa vdm dak porneste, daca nu voi apela din nou la ajutorul vostru Va salut! Mesaj completat Salut din nou. Am fost in targ si am cumparat baterie VARTA YB10L A2 (150 ron + 30 incarcatul cu acid) in loc de B2. Bujii nu am gasit dar am dat comanda, app am 2 bujii noi nu stiu exact codul sunt intre ce imi trebuie mie si dacie, le donez daca are cineva nevoie. Am ajuns la motor, am pus bateria, am descoperit diferenta si am rezolvat problema. Nu a pornit din prima dar a pornit intrun final. Am miscato putin si am scapato. Paguba: niciuna vizibila exceptand benzina care sa scurs ( dar nu pe la capac ). Cand am pornito din nou se tura singura, am dat relantiul mai jos si sa calmat. Problema sau nu: pe motorul de la scoala mergeam cu 1 si a2a la relantii, dar a mea daca iau mana de pe acceleratie moare motorul. Se pare ca trebuie strans unpic si cablul de ambreiaj. Daca nu vam plictisit destul, as dori sa va rog frumos daca este cineva care a schimbat farul si a pus doua in loc de unul, sa-mi spuna daca trebuie modificat mult partea electrica. Va salut.
  14. Va multumesc tuturor pentru informatii. Azi am incercat sa o pornesc dar nu a vrut. Am pus 4L benzina si am rotit robinetul de alimentare in toate pozitiile. Are intentia de a porni dar nu vrea. Cineva a spus ca trebuie dat robinetul pe res la doar 4L, dar cand ma uitam in rezervor parea aproape plin. Intrebare: rezerva se umple singura? La unele masini rezerva se alimenteaza separat. Multumesc si promit cateva sucuri dupa ce ma vad in regula cu actele, mecanica si echipamentul.
×
×
  • Creează nouă...