Sari la conținut

axelanti

Membru
  • Număr conținut

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de axelanti

  1. trebuie sa recunosc ca am ramas fascinat ...........................nici nu aveam idee de existenta acelor forturi , stiam ceva de niste catacombe in camp la capatul tramvaiului 8 si 23 la Zetari (si nu ma refer la ghetouri )

     

     

    salut, ai putea fi un pic mai concret in legatura cu aceste catacombe?

  2. @axelanti : Am un sfat chiar daca este un pic offtopic: numai scrie pe blogul tau cu font alb pe fundal negru!!. Nu am putut citi mai mult de 10 - 20 de randuri. Imi fac praf ochii. :D

     

     

    :)

     

     

    Asta e, imi pare rau, dar momentan ramane asa. Daca l-ai fi citit pana la capat si ai fi lasat comentariu pe blog, poate ca as lua mai in serios sugestia. :D

  3. locul de joaca al rapp-erilor....grafitisti.....

     

    destul de macabru....spor!

     

    Macabru in ce sens? Ca-i plin de gunoaie? E ceva normal pt un loc parasit. Sincer mi s-a parut kiar curat avand in vedere ca e perfect pt a depozita deseuri de orice fel. Observatia asta ma face sa cred ca a fost abandonat nu de mult timp. Cat despre "loc de joaca", da, e un fel de a spune, desi dak stau sa analizez as putea numi locatia o adevarata galerie in aer liber. Ms de urare, dar nu imi ajunge! astept o implicare mai activa. :laugh:

  4. Nu e lipsa de interes, ca unii dintre noi chiar sunt pasionati de astea, dar timpul e un mare dusman, stii tu vorba aia :yikes:

    Pai scotoceste bine topicul, ca-s puse si aici multe informatii sper eu, utile :yikes:

     

    l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii.

     

     

    l-am citit integral si in afara de informatia cu pasaju lujerului nu mi-a atras atentia nimic in mod deosebit. sper sa ajung acolo si sa va dau detalii.

     

     

     

    Am revenit in forta cu un blog, iar primul articol este cu informatii promise despre tunelul de la Lujerului. Lasati comentarii va rog.

     

    http://axelanti.blogspot.com/

  5. E, uite un om hotarat :yikes:

    Bravo :yikes:

     

     

    si nici macar nu-s motociclist, dar merg pe 2 roti, autopropulsat. am o nelamurire in legatura cu lipsa de interes de mai bine de 6 luni fata de acest subiect. daca vizitati blogul va rog sa lasati comentarii. orice informatie in plus ajuta. :kiss:

×
×
  • Creează nouă...